AVX je napisal/-a:daj ga v večjo vrečko izsesaj zrak ven in ga ubistvu vakumsko zapakiraš =) še rja ne bo mogla pridet do njega =)
seat je napisal/-a:pa prižigal recimo vsakih 14 dni,da malo olje zakroži po motorju.
dominic je napisal/-a: drugace pa nisem pristas takega negovanja, osebno mi je skoda denarja, da bi mi avto stal celo 1/3 leta...ostalo pa mi tece, nesmisel...pa zelo cuvam in negujem avto, ampak, no, vsakemu svoje...ce je tvoja zelja da avto tako shrnais in pazis na njega te spostujem iz te strani...
vrjami pa nekaj, neben, noben, nebo znal cenit tega, ko bos avto prodajal, in jim prav dol visi kolko si ti nostalgicno navezan na njega, pa ce si ga mel v postli ob sebi...navsezadnje je se vedno kos plastike in pleha, ki mu cena pada, tako in drugace...
lp, dominic...
dominic je napisal/-a:vrjami pa nekaj, neben, noben, nebo znal cenit tega, ko bos avto prodajal, in jim prav dol visi kolko si ti nostalgicno navezan na njega, pa ce si ga mel v postli ob sebi...navsezadnje je se vedno kos plastike in pleha, ki mu cena pada, tako in drugace...
lp, dominic...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 57 gostov