Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

sweeti
Nov uporabnik

Napisal/-a sweeti Po avg 09, 2010 3:35 pm

Steinmetz st7 ;)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po avg 09, 2010 5:59 pm

@Courage™
Ja vem ja. Sej do zdaj nisem še nobenga rihtal po svoje. Pri tem pa kar razmišljam v to smer. No sej bomo vidli.

@sweeti

Ja sej v tej smeri sem tudi gledal samo več kot 18" gor ziher ne bi dajal.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2010 5:30 am

Ideje imas dobre, ampak se ti vidi da bi rad rihtal "za druge" oz. po okusu drugih.

Debadge avta je itak na vseh avtih bomba, za sprednjo masko pa ti svetujem da jo pobarvas v barvo avta, opel znak pa pusti v kromu.

Za felne bi ti predlagal ebay, kaksne original opc v 19" bi znale avto nardit hudobn :twisted:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To avg 10, 2010 2:06 pm

Astra je podobne konstrukcije kot Leon in bi mogoče pasala platišča takega dizajna, kot jih imajo športni Leoni (FR in Cupra). Ali pa mogoče kakšna večkraka?

Slika

Glede na barvo karoserije predlagam srebrna platišča.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

sweeti
Nov uporabnik

Napisal/-a sweeti To avg 10, 2010 8:03 pm

Izredno podobne so tudi borbet XA , upam da bodo ob menjavi gum tud na moji astri
Priponke
borbetxa.JPG

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2010 8:27 pm

martin_krpan je napisal/-a:Astra je podobne konstrukcije kot Leon in bi mogoče pasala platišča takega dizajna, kot jih imajo športni Leoni (FR in Cupra). Ali pa mogoče kakšna večkraka?

Slika

Glede na barvo karoserije predlagam srebrna platišča.

eh...preobicno...
Slika

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic To avg 10, 2010 8:34 pm

sweeti je napisal/-a:Izredno podobne so tudi borbet XA , upam da bodo ob menjavi gum tud na moji astri

Niso podobne ampak enake kot ST7.

Vse Steinmetz-ove felne dela Borbet. 8)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
BlueAngel
Nov uporabnik

Re: Astra J 1.7 CDTI

Napisal/-a BlueAngel Ne maj 29, 2011 12:26 pm

se mi je zdela tale lepotička nekam znana,k jo vsaki dan videvam na šihtu :D ,...lepa je,pa saj to sam veš,...čuvaj jo še naprej,pa čimveč varnih kilometrov ;)
Državni prvak v kategoriji PRO STREET,ter pokalni prvak SVS v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne maj 29, 2011 1:28 pm

Megane? Če mislim ta pravga potem ti lahko rečem, da si ga dobro poštimal. Se vidi, da paziš na avto.
Ma ja jo pazim... Hvala. Samo kaj ko se najdejo id... ki očitno ne gledajo kako odpirajo vrata. Je treba prislont na drug avto. :x Pa mačka mi je očitno lezla na streho in mi na boku zadnjega konca naredila rise do blatnika (od strehe)... :x Trenutno ni financ za kakšen styling... Mogoče kakšno foliranje maske. Niti ne vem kje bi dal to delat. Tak, da feltne, nižanje in podobno trenutno odpade.
Imam pa namen vsaj naslon za roko od Irmscherja nabavt... Če dobim ugodno ponudbo.

Uporabniški avatar
BlueAngel
Nov uporabnik

Napisal/-a BlueAngel Ne maj 29, 2011 4:55 pm

o hvala lepa,bo držalo ja,sej zdaj je naprodaj ;) ,....ker čez dobra dva meseca pride še ena taka lepotička pred firmo kot jo imaš ti :D ,pa še iste barva bo,tko da bova mogla že po tablicah gledat kira je kira :D ,...glede folka pa vem ja,ne mirkajo čisto nič,jst sem par let nazaj celo prosu,za parking pred upravno zarad tega,sm tam tut ni nič boljš,dobesedno se jim j..e,tak da mislim da bom še siv ratal zarad tega :evil: ,...glede stylinga ti pa lahk sm rečen,vedro brez dna za finance,jst sem na Megana zmetal ogromno,in ok.trud je bil poplačan,saj sem osvojil dost lovorik,sm zdaj sem se pa odloču da rabim en oreng avto,da se lahk pelem kamor hočem,in ne rabim gledat vsake lukne na cesti,...in tale tanova Astra bo pika na i ;) ,...bom pa sm ene dobre litke vrgu gor in to bo to =P :D
Državni prvak v kategoriji PRO STREET,ter pokalni prvak SVS v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne maj 29, 2011 5:49 pm

No potem pa uspešno prodajo pa le čimprej pripelji astrco pred firmo! Ja tale barva ji kar paše. Potem bova pa res mogla gledat po tablicah. :D Pred upravo pa dvomim, da je kaj boljše... :? Ajde saj ne rečem... Ne gledam na čisto vsako pikico na avtu ampak tole me pa... :evil: Jaz že siv ratujem zarad tega... :evil:
Ma sej jaz sem tudi že študiral o konkretnem stylingu te svoje astrice... Pragi, zadnji spoiler, prednji, nižanje... Sam ko sem videl koliko bi me prišlo vse skupaj... Ajde saj se že zbere ta denar in ni treba vse naekrat. Sam nižanje... Saj bi s tem dubu lepš izgled in pa še boljšo lego na cest. Sam zgubiš nekaj udobja in ne bi rad gledal na vsakem metru kam bom zapel avto na teh naših cestah... Zdaj če bi pa sam pragove, spoilerje vzel pa po moje spet ne zgleda... Ma sej je v originalu lep avto. Edin mogoče čez čas kakšne druge feltne nabavim v kar pa dvomim, da bo kmalu.
Kakšen paket in motor si vzel če ni skrivnost...? Lej jaz sem zelo zadovoljen z njo. Ni bilo nekih večjih problemov do zdaj. Par malenkosti, dva tri vpoklici ampak nič resnega. Laufa (zaenkrat, trkam po lesu :D ) brez problemov... Ok je par malenkosti ki mi niso najbolj všeč kar ti lahko povem na park placu... Drugače se pa res nimam kaj pritoževat nad samim avtom.
Pa ko jo dobiš jo le predstavi tukaj. Si jo bo treba pa tudi v živo ogledat. :)

Uporabniški avatar
BlueAngel
Nov uporabnik

Napisal/-a BlueAngel Ne maj 29, 2011 6:08 pm

ja vzel sem 1.7 CDTI 125konjsko različico z enjoy opremo,pa z navadnimi platišči,ker mam namen pol v kratkem ene 18-ke gor dat,al pa 19-ke,..bom mogu še mal razmislit,...sicer sem mel na testu karavana,sm sem bil zlo navdušen nad udobjem vožnje same,je pa tut res da zame je to že oreng luksuz,k z Meganom čutim vsako jamico,športno podvozje pač,...tko da jst upam da bo zadevca laufala tko k mora :D ,no in kot si reku,kaj več informacij si bova pa itak na šihtu lahk izmenjala,sej veš kak pravjo več glav več ve =P :D,..bo pa predstavljena tukile,brez skrbi,...sm bo treba še kr malce počakat nanjo,upam da mineta tadva meseca čim hitreje ;)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jun 05, 2011 5:11 pm

@BlueAngel

Ja itak se lahko pomeniva v firmi! Če te bo še kaj zanimalo le vprašaj. V bistvu bi pa tudi jaz imel eno vprašanje. In glede na to, da imaš izkušnje glede stylinga... Enkrat pred firmo.

Evo nekaj novega na moji astri.

Danes zmontiral naslon za roko. Zelo, zelo fajn zadeva! Res, da je potrebno vrtat v plastiko a se splača. Zgornji del pomičen naprej in višino naklona si štelaš. Pa preklopiš ga navzgor ko ga ne rabiš.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa senčniki za komplet zadnji konc. Delani po meri in za polovico cenejši od originala. Pač brez GM logotipa.

Slika
Slika
Slika

Zadnjega moram še dobro pritrdit in to je to. Mogoče pride še foliranje, barvanje določenih delov... Pa bo to to. Za preostalo moram še dobro premislit kako pa kaj.

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne jun 05, 2011 6:38 pm

Kje si dal sencnike delat ?

LP
Slika

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Ne jun 05, 2011 7:18 pm

Courage™ je napisal/-a:Kje si dal sencnike delat ?

LP

2x mene tud zanima? lahko na PM

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Ne jun 05, 2011 7:26 pm

207sport je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Kje si dal sencnike delat ?

LP

2x mene tud zanima? lahko na PM

3x
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne jun 05, 2011 7:33 pm

tudi mene zanima.

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a IgorMM Ne jun 05, 2011 7:36 pm

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jun 05, 2011 8:56 pm

Daj še poslikaj od zunaj avto, ko imaš senčnike na šipah.
Kako je pa s prostorom odzadaj? Lahko normalno sedijo odrasle osebe?

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po jun 06, 2011 5:03 am

Lepo lepo si naredil ampak vseeno me zanima kaj v osnovi avto ni imel naslona za roke? Ker to mi je malo čudno. ;)

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov