nevermind je napisal/-a:Mi je pa zanimivo, da skoraj vsi avti imajo od 70k - 100k km.
B|ind je napisal/-a:rok, katere mislš ? Dej sliko..
@FLINK, sej nisem rekel da mi je jurja preveč za feltne in gume. Preveč mi je samo za feltne !
@nevermind, sem opazil ja. nevem v čemu je fora da jo še gor drži.. mogoče bodo še eno isto pripeljali pa že vnaprej prodajajo![]()
![]()
Hja glede kilometrine, prodajalec je itak trdil da je realna - jaz se v to nisem poglabljal. Pač stanje je tako da je motor lepo ohranjen in vidno vzdrževan - kar smo opazili že na mestu in potem na servisu. In meni je to glavno. Če jih ima 200 000, jih pač ima.. ugotovil nebo nihče, nikoli..
B|ind je napisal/-a:Vseved, pač gre se za to da je bistveno vzdrževanje avta. S prevrtenimi kilometri dealerji zaslužijo nekaj 100€ več kot bi sicer.
Če bi imel ta avto 200 000 bi ga vseeno vzel - če bi bil v takem stanju kot je, samo da bi na račun kilometrine zbijal ceno.
B|ind je napisal/-a:dominic, meni je pooblaščenec rekel da se neda da. Pa tudi ne mislim ekstra preverjat.. morda, ob kakšni priliki.
BBS, hahah ne me strašit![]()
BoneS, ti bi meni prodal feltno jurja/kos![]()
Nič, upam da bomo nekaj našli. Če bo še kdo kak predlog dajal raje vidim da mi morda prilepite kak oglas.
Fondmetal 7800?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov