dolenc46 je napisal/-a:Ja sem te vidu, sej se mi je prec zdel da si ti, bi te pozdravu sam sem meu glih šteko mleka v rokah.
Hvala, tvoj bravo je tut kot nov videt, te pa prej še nisem opazu tko da zdej vsaj vem koga pozdravt.
dolenc46 je napisal/-a:Za to garancijo vem in sem tudi bil na AC-ju kjer je bil kupljen pa so rekl da če nimaš štempla od servisa za vsako leto ne velja.
FLINK je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:lepo lepo. ampak sem pa razočaran nad vožnjo.V 7ih minutah ni blo videt nič druga kot vsakodnevna vožnja. sem pričakoval da bo honda vidla kaj rdeče vrtljaje ali pa da bodo kaj gume cvilile čez kakšen ovinek. razočaran
Shit ej model, sem lahko tvoj frend?
Patrik_A3 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:lepo lepo. ampak sem pa razočaran nad vožnjo.V 7ih minutah ni blo videt nič druga kot vsakodnevna vožnja. sem pričakoval da bo honda vidla kaj rdeče vrtljaje ali pa da bodo kaj gume cvilile čez kakšen ovinek. razočaran
šit mudel,seveda sma lahko prijatelja
ven0m je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:lepo lepo. ampak sem pa razočaran nad vožnjo.V 7ih minutah ni blo videt nič druga kot vsakodnevna vožnja. sem pričakoval da bo honda vidla kaj rdeče vrtljaje ali pa da bodo kaj gume cvilile čez kakšen ovinek. razočaran
šit mudel,seveda sma lahko prijatelja
Ejga modeu, as ti tud s štajerske?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov