kot se ze napisal, takse avto bi se moral razvijat v drugo smer...ker sem pikolovski me motijo doloceni detajli staylinga, neusklajenost linij, kar je pri jajci problem (meganu), recimo pragovi, spredaj se zakljucijo 2x, prvo orginal, ter nato preko se neorginal prag, to mi je pri meganu grdo in nesprejemljivo, ali orginal, al nic, ali pa taksen prag, ki se ti spredaj potegne v celoto...poznam pa samo en taksen model pragov...sprednji odbijac -> wtf...tud ce se je avto delal kot riz leta 00, cemu ostre linije na bumperju, zadnji odbijac...pa kaksne luknje, kaksna sama velikost, stranska linija...uzas...
paseju mu pa, barva, lite, sprednje luci tako, tako...zadaj bi blo lepse orginal, z prebarvano blendo v barvo avta...se kaj...
ne recem ne rizarju, ce je ta naret okusno in ima ipopolnjene detajle, usklajeno, pretocno zunanjost...ampak vse ima meje...malo vamo, malo tamo...
se 1x, slike lepega megana...za vse stiliste...
orginal (vozo v isti izvedbi)

ali pa predelan, v vendar v mejah ki jih dovoljujejo linije avtomobila...

drugace pa na tem linku celotna predelava avta...od nule pa do sedaj...zanimivo spremljat se suhoparne angleze, vendar okus za styling pa se vseeno imajo...
lp, dominic...