Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Sr apr 28, 2010 11:15 pm

Če se tisti, ki prehiteva, vozi s 130km/h, mu nima noben falus za blendat, pa lahko napišete kar hočte (raznorazne floskule o ljubezni do hitrosti). Če vozi manj...oz. bom tako rekel, če JAZ vozim <130, in mi nekdo blenda, ne popizdim, stopim na gas do ene 135 in če blenda še naprej, popizdim.

Sicer podnevi se še da potrpet, ampak tisti junaki, ki ti začnejo ponoči fleširat odzadaj...to pa je že kr mal nevarno. Nej grejo za policaje, pa se bojo lahko s sireno vsiljevali v tri pisane marjetice. če jim je res toliko do tega.

Pa da ne bo čisti off topic:
Brutalna Ibiza! :)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če apr 29, 2010 1:00 am

Iskreno oprosti avtor zaradi smetenja tame.

Sašo skakanje sigurno ni fajn in sigurno moti vsakogar, sploh če pacient skoči ven s 100 km/h in potem ne more malo stistnit pedala. Jaz nekomu ki prehiteva s 130 ne vklapljam smerokaza, da se naj umakne ali karkoli, pravzaprav nekomu ki prehiteva nikoli ne vklapljam smerokaza (me pa sigurno moti, ko nekdo, ki prehteva to ne more storiti vsaj z 130 na uro, ampak cinca s 100), vklopim pa smerokaz le takrat ko nekdo zaključi prehitevalni manever in še kar vozi po prehitevalnem pasu jaz bi se pa žele peljati hitrej, ali pa kampira na prehitevalnem pasu. Moram reči da so se vozniki glede tega precej bolj popravili in hitrje opazijo opozorilo, razen v dežju je totalni kaos, vsi na prehitevalnem nihče na voznem.

Šefi bi lahko počistili oz. razdelili to temo.

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Če apr 29, 2010 2:23 am

branee je napisal/-a:Res ste smesni, jest ce vidim da je nekdo hitrejsi se povlecem nazaj v desni pas, nevem zakaj bi izzival nekoga ?
Zaradi takih je potem nesreca, unmu spredi se fucka ta prleti in je kabum, sorry ampak jest sebe veliko bolj cenim kot pa tistih 5 min ki jih bos s prehitevanjem pridobil. Ce hoce nekdo oz pelje prehitro, kar naj, se mu rade volje umaknem. Zivljenje napram minutkam je stvar ki ni vredna razmisljanja, vsaj pri meni ne.

Edit: Zanimivo da lahko ocenite cloveka po blendanju, kako je pameten oz neumen. Venomer sem presenecen nad izjavami: Ces njemu se pa nam umaknu k sem jest mozakar s hrbtenico. No ja ta hrbtenica in izpostavljanje nevarnostim vas bo v zivljenju lahko drago stalo.

X2, točn to brane ;) tole sm pogrešu.

Sori sam nedam prou zgoraj omenjenim. Če se vozi en 100km/h in ga grem jst prehitevat ker vozim 110km/h pogledam v ogledalo in vidim da se približuje avto z naprimer 160km/h pa kva mi manjka sam mal popustit na gasu to minutko da pade mim in pol lepo potegneš in prehitiš v miru :?: In jst priznam da blendam. Pač ko se mi ne mudi naredim zgoraj omenjeno, ker mogoče se pa unemu gre za minutke nikoli neveš. In zaradi tega ker boš ti prehitevu pou ure more en na puno bremzat pa pol pospeševt :roll: To me pa ful razpizdi, če se mi res mudi in ga žgem nevem 180km/h in pol edn zapelje pred mano in tri dni prehiteva in morš k idijot bremzat na polno da bi on prehitevu tisti auto zato ker vozi 5 km/h več :-P Pač mislte si kar hočte, po moji logiki je tko najbolj fer.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če apr 29, 2010 4:14 am

Dj Big je napisal/-a:Sori sam nedam prou zgoraj omenjenim. Če se vozi en 100km/h in ga grem jst prehitevat ker vozim 110km/h pogledam v ogledalo in vidim da se približuje avto z naprimer 160km/h pa kva mi manjka sam mal popustit na gasu to minutko da pade mim in pol lepo potegneš in prehitiš v miru :?: In jst priznam da blendam. Pač ko se mi ne mudi naredim zgoraj omenjeno, ker mogoče se pa unemu gre za minutke nikoli neveš. In zaradi tega ker boš ti prehitevu pou ure more en na puno bremzat pa pol pospeševt :roll: To me pa ful razpizdi, če se mi res mudi in ga žgem nevem 180km/h in pol edn zapelje pred mano in tri dni prehiteva in morš k idijot bremzat na polno da bi on prehitevu tisti auto zato ker vozi 5 km/h več :-P Pač mislte si kar hočte, po moji logiki je tko najbolj fer.

Se strinjam.

Sam zdaj se bojo oglasli junaki z ugotovitvijo da je omejitev na avtocesti 130kmh.... :lol:

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Če apr 29, 2010 8:58 am

peroRS je napisal/-a:Kako je pa na tem avtu kaj dodelano/predelano podvozje in zavore?

no vsaj en, ki se ni razpisal o blendanju in prehitevanju ;)

podvozje je KW varinata 2 INOX in pa sprednje celjusti so BREMBO z vecjimi diski :)

off: tisti, ki se vozite po gorenjski avto cesti ste me 100% ze kdaj videli, da se vedno vozim po voznem pasu in nikoli nobenemu ne blendam!!!, tisto tisanje da ''zbijem ego'' ni zato, da ga sebi dvignem, ampak da jaz vidim obraz cloveka, ki misli da ce ima novejsi, drazji, .... avto kot jaz, ko se mu taka ''stara drvarnica'' odpelje mimo :twisted:
to nekateri, ki imate avto samo zato, da se pripeljete iz tocke A do tocke B, neboste nikoli razumeli in seveda tudi tisti, ki imate mlincke pod havbo ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če apr 29, 2010 12:33 pm

No saj vem da je zadovoljstvo, samo napisal sem, da če ti že kakršenkoli avto mora poblendat (ali je to katra, porsche, lambo ali pa astra), to pomeni, da se voziš počasneje od kolikor se on hoče. Kar je pa potem meni totalen nesmisel, da greš takrat pospeševat, samo da mu pokažeš, da zna tvoj avto it hitreje kot njegov. Drugo pa je, če se ti trudiš npr. peljat 180 kmh, se ne moreš, ker je un pred tabo 120 kmh pa ti zadaj pride blendat, češ pejt hitreje.. Samo v tem primeru tako ali tako ne moreš potem pospešit, da mu pokažeš kok fajn tvoj avto gre, ker imaš spredaj unga z 120 kmh..

Samo to sem hotel napisat, ne pa vsesplošne debate kaj koga užali na avtocesti.

Se pa opravičujem za offtopic, ki se je s tem začel in bi ga rad na tem mestu tudi končal. Če kdo želi se penit nad vozniki na avtocesti, mislim, da je bilo odprtih že veliko tem, lahko pa magar novo začnete in se tam kregate.

lp
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če apr 29, 2010 12:45 pm

mali00 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Kako je pa na tem avtu kaj dodelano/predelano podvozje in zavore?

podvozje je KW varinata 2 INOX in pa sprednje celjusti so BREMBO z vecjimi diski :)

off: tisti, ki se vozite po gorenjski avto cesti ste me 100% ze kdaj videli, da se vedno vozim po voznem pasu in nikoli nobenemu ne blendam!!!, tisto tisanje da ''zbijem ego'' ni zato, da ga sebi dvignem, ampak da jaz vidim obraz cloveka, ki misli da ce ima novejsi, drazji, .... avto kot jaz, ko se mu taka ''stara drvarnica'' odpelje mimo :twisted:
to nekateri, ki imate avto samo zato, da se pripeljete iz tocke A do tocke B, neboste nikoli razumeli in seveda tudi tisti, ki imate mlincke pod havbo ;)

Hm, kaj pa vidiš na obrazu? A tko odpre usta ful, se začne penit, pa izbulji oči al kako? :)

In pol nad 150kmh neki nazaj gledat v obraz od enega, ki se oddaljuje od tebe... pa to rabiš 5 sekund vsaj, če nimaš res sokoljega vida.. Mal nevarno no..

Je pa pol zanimivo slišat še drugo plat zgodbe, ko slišiš od kšnega z dobrim avtom kako ga mulci prehitevajo v kšnih poceni kištah in so strašno zadovoljni sami s sabo in čist happy k so te prehitel, temu z dobrim avtom pa totalno dol visi ...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če apr 29, 2010 12:48 pm

DaDek je napisal/-a:blendajo umsko omejeni ljudje po mojem mnenju... Ve se kok je omejitev, ver se kok je najmanjša dovoljena hitrost in če sem hitrejši od avta pred mano na voznem pasu ga bom prehitel pa če bo to 110kmh al 130kmh in se nekomu ki bo pripičo za mano ne bom umaknil oz pospešil na hard predno ne prehitim prehitevanega avtomobila.

ti si tok hud 8)
Slika

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če apr 29, 2010 1:32 pm

@w|zz: mene vedno prehitevajo mlajsi s kaksnimi a4 al pa bmw 320 :)). Res nevem od kje ljudjem tekmovalnost na AC, itak mi je pa vseeno, jest na cilj pridem miren in pa spocit.

ON: avtor kateri lastnik si ti povrsti ?
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Če apr 29, 2010 4:19 pm

Res lepa Ibiza :D

Se pa opravičujem za OT ampak vidim, da so tukaj uporabniki zaradi katerih človek izgublja živce za b.v na dolenjski avtocesti.

Najprej...Omejitev je res 130 KM/H ampak tisti, ki hitreje pelje sam tvega kazen in je to tveganje njegovo. Tukaj mi gre še posebaj na živce izjava uporabnika, ki je zgoraj napisal, da se ne bo umaknil iz PREHITEVALNEGA pasu, ker vozi po omejitvi. Me zanima če pelješ po coni 30 vsakič 30 tko, da take izjave zadrži zase...

Tisti, ki se peljete po dolenski avtocesti najbrž poznate oz. dnevno izkusite veliko bedarij. Ljudje enostavno ne gledajo več v vzratna ogledala in jih uporabljajo zgolj za dišeco smrekico še posebaj, ko se spravijo prehitevati. Ne me narobe razumet....nisem objestnež, ki goni 200 ampak če jaz peljem 130 nekdo pred mano na PREHITEVALNEM pasu 110 medtem, ko ima VOZNO PAS PROST ga moram čakati 60 sekund predno ugotovi, da je nekdo za tabo. To me pa razjezi do konca, ker se jaz VEDNO takoj umaknem na vozni pas. Nekaj "prometne" kulture in normalnega odnosa človek lahko pričakuje.

Blendam pa v skrajni sili. Najprej vljudno levi smernik.

Lp Miha

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če apr 29, 2010 4:36 pm

kje ste moderatorji,tipu so pospamali pol teme.
za vsak naslednjio offtopic predlagam karton ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Če apr 29, 2010 4:38 pm

takole bom rekel, zadnje poste nisem do konca prebral, ker zopet vidim da so nekaj v zvezi z prehitevanje in blendajem, tako da ce koga kaj zanima se o avtu lahko se kaj vprasate drugace bi pa prosil da administrator zaklene temo.

lep pozdrav vsem

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če apr 29, 2010 8:32 pm

Si kdaj preizkusil kako se avto obnese na dirkaliscu?

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Če apr 29, 2010 8:38 pm

el_diablo je napisal/-a:
nightmare je napisal/-a:Nekje sem bral,da naj bi imel novi Focus RS na valjih le 278km.

revija EVO mogoče ;)

Ma blo je na enem forumu.
Pa je to res?

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 So maj 01, 2010 6:19 pm

WRC555 je napisal/-a:Si kdaj preizkusil kako se avto obnese na dirkaliscu?

nikoli, mi je malo zal avtomobila ;)

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo So maj 01, 2010 6:35 pm

je tale v BS3 parkirana?
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Ne maj 02, 2010 11:38 am

krizo je napisal/-a:je tale v BS3 parkirana?

ja, v BS3 je prakirana ;)

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Po jul 12, 2010 8:47 pm

mali00 je napisal/-a:
krizo je napisal/-a:je tale v BS3 parkirana?

ja, v BS3 je prakirana ;)

Kaj maš že spet servisni interval;)
RiDe hArD

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jul 13, 2010 7:32 am

mali00 je napisal/-a:takole bom rekel, zadnje poste nisem do konca prebral, ker zopet vidim da so nekaj v zvezi z prehitevanje in blendajem, tako da ce koga kaj zanima se o avtu lahko se kaj vprasate drugace bi pa prosil da administrator zaklene temo.

zaklenem temo ali ne?

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 To jul 13, 2010 9:40 am

mali00 je napisal/-a:

He he...sva se srečala. In res voziš po desnem pasu....moram pa rečt dai avto gre res dobro 8) še posebej od 100 do ene 170....sam pol se mi zdi da ga mal zmanjka..oziroma se meni odpre
:D
lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov