Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 1:01 pm

Danes se mi pa poznalo da delam nocne, da grem veselo alfico registrirat, use zaprto, potem se spomnim da je praznik, tako da bo treba čakat do jutri:(((
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe jun 25, 2010 1:05 pm

Sej (po mojem mnenju) tud je. Passat sicer ni moj, ampak, ko bo nardila kakšna alfa tako kilometražo s samo rednimi servisi, bom pa reku, da je alfa avto.

Dej, preveč sem jih vidu na dvigalih, pa odprti motorji .
Menjalnik zelo nenatančen.
Kolega je menjal motor na 3.0 v6 je imel celo sranje, nazadnje ga je tolk koštal, da je bil solzen. Se je komaj znebil avta.
Drago vzdrževanje
Velika poraba
Problemi z elektriko (istemu kolegu je zaslon ostal na night mode, ni podnevi nč vidu na ekranček)
Da ne bo neargumentirano. Aja, pa zakaj že itak vsak če... vozi alfo, zato ker dobi velik škatle za 2000€. Tazadnja alfa, ki se ji reče avto je za moje pojme 75-ka, vse ostalo je šlo down the hill. Od takrat naprej italjani delajo dobre makarone pa kopalniške ploščice.

To je moje mnenje. Predstavil je svoje vozilo, pričakoval je lahko pohvale in graje. Aja, pa sacrifice, bolj si jokal, da si brez dnarja (za svojga passata nisi mel za glavo poravnat), večje luknje brez dna si si kupoval.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 1:09 pm

Ker poznam nekaj lokalnih alfistov, je tako Alfa je avto, ki mu moras posvetit veliko nege, redno servisirat(mogoce se pred rokom) in ti bo zelo hvaležna. Ni kot večina nemcev tankaj pa vozi pa čeprov jermen urnk načet. Poraba pri bencinarjih je visoka, samo mene ne moti ker imamm plin, ima pa alfa za moje pojme najboljsi zvok, vozis se bolje kot v kakem passatu, bmwju petici, audiju itd. usaj iz mojih izkusenj.

je pač tipični dokaz Italijanskega temperamenta;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe jun 25, 2010 1:56 pm

To si lepo napisal.
Samo folk vseeno tega ne bo dojel, ker je superiornost nemca pri nas dogma. Pa tudi če crkne je boljši kot sosedova alfa. Za ta denar je super avto, bo pa zahteval pozornost, kar veš in sprejemaš, tako da problema tu ni.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe jun 25, 2010 2:10 pm

Primozek, menjalnik je natančen, vzdrževanje vsakege V6 motorja je drago, poraba je normalna za to moč in prostornino (govorim o 3.0), ob tem pa če pravlino vzdržuješ ta motor dela in dela. Kaj je delal tvoj kolega s tistim 3.0 ne vem, kaj šele lastniki pred njim. Kar se pa elektrike tiče - očitno ne veš kakšna vse sranja se z elektroniko lahko dogajajo v avtih, tudi 2x dražjih od 166ke (nove), kot tudi v avtih enake klase, tako nemških kot vseh drugih, in dvomim, da S-klasi in podobnim praviš da niso avti.

Aja pa Alfa 166 je proti Passatu nadavto, tako kot je Pheaton spet nadavto za 166ko, sploh brez veze primerjat.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Pe jun 25, 2010 3:38 pm

primozek68 od mojega kolega kolega ... :roll: :lol:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jun 25, 2010 6:14 pm

Ker smo ugotovili, da tisti Passat ni tvoj pa že enkrat napiši, kaj ti voziš?
Da malo mi komentiramo tvoj voz.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe jun 25, 2010 6:24 pm

Tak bom reko, več elektronike, ko ma avto, več lahko crkne :lol:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 7:05 pm

tu se pa popolnoma strinjam s tabo, jst samo upam da ne bo alfica dobila nepotrebne muhe

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe jun 25, 2010 7:24 pm

Drager je napisal/-a:Seveda, alfe se nikoli ne morejo primerjati z cliom. Clio je robustno vozilo, alfe so narejene iz kartona.

:rofl :rofl :rofl

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe jun 25, 2010 7:26 pm

Kdo blebeče, da je alfa 166 slab avto pa da je passat boljši naj gre v bolnico na kaki pregled... Ali pa naj proba enkrat avto peljat...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe jun 25, 2010 7:31 pm

sacrifice je napisal/-a:tu se pa popolnoma strinjam s tabo, jst samo upam da ne bo alfica dobila nepotrebne muhe

Alfaritis :vc :mrgreen:

Ti samo lepo skrbi zanjo pa bo pol tud ona poskrbela zate :twisted:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 7:31 pm

imel sem passata in ni niti male primerjave, pa nej kleplje 500kkm ampak ko se zapeles za alfico pozabis na use druge avte ki si jih kadarkoli vozil.

Scirocco12-danes sva se srecala pri brsljinu, avto ti zgleda cist zaj****;))

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe jun 25, 2010 7:33 pm

primozek68 je napisal/-a:Avto je zame sekret, da večga ni. Pika.

Venom, ti pa sam ššššš s svojimi flancarijami, ker pojma nimaš.

Po moje so za tebe avti samo nemci, sam da te spomnem, da obstajajo tudi druge znamke, ki prekašajo nemce. Žal oziroma na srečo. Je pa res, da ima vsak pravico na svoje mnenje.

Je pa zanimivo brati komentarje v tej temi. Nevem ali bi se zjokal ali smejal. :D

Avto OK, veliko varnih kilometrov, ne obračaj se na negativne komentarje. ;)

No ko se naslednjič srečava greva na :pivo , ampak kaj pomeni zaj**** :?:

Lp
Zadnjič spremenil scirocco12, dne Pe jun 25, 2010 7:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 7:36 pm

problem je tu ker je se vedno tisto prepricanje da je nemc uber ales, ni jačega. Jst se sploh ne oziram na druge, komu je alfica usec naj mu je komu ni naj se obne stran pa glanca svoj avto:)

Scirocco12 enkrat se priporocam za en krog z tvojim, avto cist divji zgleda

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe jun 25, 2010 7:43 pm

sacrifice je napisal/-a:problem je tu ker je se vedno tisto prepricanje da je nemc uber ales, ni jačega. Jst se sploh ne oziram na druge, komu je alfica usec naj mu je komu ni naj se obne stran pa glanca svoj avto:)

Scirocco12 enkrat se priporocam za en krog z tvojim, avto cist divji zgleda

Bova sprobala nemca in italijanko :D, ni problema. ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jun 25, 2010 7:44 pm

primozek68 je napisal/-a:
Problemi z elektriko (istemu kolegu je zaslon ostal na night mode, ni podnevi nč vidu na ekranček)

Bucke.

Sam sem si ROCNO nastimal, da je ekran vedno v night mode, saj je lepo crn z zelenimi crkami, in VEDNO viden, saj je dovolj nizko, da sonce nikakor ne more posijati vanj.

Pac, napisal si, da ti ni vsec, nena pa stresaj buck.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe jun 25, 2010 8:04 pm

V glavnem ni se vidl nič, on je rekel, da je v night mode. Bmk. Niso buče vglavnem.

Nism rekel, da je samo nemški avto kej vreden, sem omenil tudi alfo 75 in r18. Sam na tem forumu je ene par možganskih maloposestnikov, ki vsako neodobravanje znamke dojamejo kot slovenceljsko malikovanje germanskega.

Da povzamem, po mojem mnenju ta avto, glede na to koliko te košta, kakšna je kvaliteta izdelave in vse prej našteto, morš imet res rad , da ga voziš in se veseliš dneva, ko kaj ne crkne. Po lastnih izkušnjah. Po mojem mnenju.

Aja, sam vozim Lada Niva, 1.7i, built for Siberia, not suburbia! Navalite štajerski proteini.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe jun 25, 2010 8:34 pm

primozek68 je napisal/-a:Nism rekel, da je samo nemški avto kej vreden, sem omenil tudi alfo 75 in r18. Sam na tem forumu je ene par možganskih maloposestnikov, ki vsako neodobravanje znamke dojamejo kot slovenceljsko malikovanje germanskega.

Preden si ti to reko smo bli že pri 16 postu ;)

Drugače pa nima veze, vsakemu svoje. Sej obstajajo tudi Audiji in ogromno ostalih znamk, ki so imeli/imajo take napake, da glava peče. Je tudi odvisno od posameznega avta in lastnika kako ravna z vozilom. Tak, da bomo vidli kako bo v prihodnje :)

Offtopic:

Kdo je reko proteini? http://www.bodyfreaks.com/photoplog/images/1/1_1544092046ronnie_coleman.jpg

:lol:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe jun 25, 2010 8:51 pm

no zdej pa eno uprasanje ki se navezuje na avto, ravnokar bil v mestu, dez zacel padat, meni se pa avto zarosil kot zmesan. Kaki bi bili znaki če slučajno pečka pušča.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov