Kafiii je napisal/-a:Uf hud hud... ja sem že razmišljal da bi dal distančnike da bi prišle feltne bolj ven bi bilo dosti lepše. Praviš bivši .. kako to ? nisi bil zadovoljen z avtom? So bili kakšni problemi?
Hotel sem stock bolj športen avto, ker je predelovanje takšnega basic/daily avta v nekaj drugega za kar je namenjen kar trnova pot. Tudi če bi že podvozje pošlihtal in doziranje moči še vedno ostane slab menjalnik, ki ne omogoča res hitrega pretikanja in premehek volan brez povratnih informacij. All-in-all sploh ne krivim avta, ker je za svoj denar kar soliden piece of kit, ampak sem se jaz napačno odločil kaj želim od avta in sem ga zato potem prodal sestri.
Sem imel pa par težav, ki jih brez nemških in angleških forumov/forumašev ne bi rešil. Enostavno so servisi preslabo založeni z mehaniki kateri se spoznajo z to materijo in tudi naš zastopnik skoraj ne bi mogel opravljati slabšega dela. Kot en bonbonček lahko omenim, da mi je stabilizator začel pokati 700km po nakupu novega avta in ga mi niso hoteli zamenjati, ker ni bil iz serije katera je imela napako. Če poka ali ima ali nima napako?

Je bilo še par res banalnih težav, ampak mi je servis res šel na roko da smo v roku 1-2 mesecev vse uredili.
Če se imaš rad ti priporočam dve stvari. No.1 - raje letos vzemi amortizer/vzmeti combo in drugo leto platišča kot pa samo vzmeti. No.2 - pod nobenim pogojem ne it na nemški Bravo forum gledati v rubriko
napake/težave.
Lp