Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To sep 14, 2010 6:32 pm

Erm...mene zanima solo ride...ne free-ride :D

LpF

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 To sep 14, 2010 6:48 pm

Zihr strupena zadeva tole. Barva je huda, feltne so tud čist taprave, ampak notr je pa :roll: . Manjka mu še veliko več od tistega rumenega števca, da bi v njem dobil občutek nekega resnega avta (v vizualnem smislu mislim). Siva plastika, na pogled predolga ročica menjalnika,...
Zadnjič spremenil gepl83, dne To sep 14, 2010 6:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
GQ

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ To sep 14, 2010 6:51 pm

Preden bom naprej argumentiral - @gepl83 - koliko km si naredil z RS200ko?

EDIT: ni treba odgovoriti...sem zdaj videl, da si editiral post ;)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To sep 14, 2010 7:23 pm

Mogoče avto res od znotraj vizualno ni biser, ampak niti ni temu namenjen.

Volan je super odebeljen, števci so pregledi, ročica menjalnika zeloo dobro sede v roko, prestave so kratke, položaj za volanom je super....

A ta avto potrebuje še kaj druga?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To sep 14, 2010 7:31 pm

Avto res prava zverina. Samo res pa, da današnji avti, vizualno ne kažejo več take brutalnosti kot starejši stroji. (Delta HF, mici EVO ,subi WRX, Clio wili...)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To sep 14, 2010 7:33 pm

Samo ti si še manjkal z integralko :roll:

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To sep 14, 2010 7:45 pm

@mito155

nč se sekirat zame, čist uživam v tem kar delam :D
Je pa razlika v 10 let starem podvozju vs. novo, pa ne toliko v tehniki ampak v obrabljenosti.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To sep 14, 2010 7:47 pm

airmike: Zdej, ali nisi dojel mojega povsem preprostega posta, ali pa si povsem eno neumesno vsekal. :lol: :roll:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To sep 14, 2010 7:54 pm

lancia hf je napisal/-a:Avto res prava zverina. Samo res pa, da današnji avti, vizualno ne kažejo več take brutalnosti kot starejši stroji. (Delta HF, mici EVO ,subi WRX, Clio wili...)

Slika
Slika
Slika
Slika

itd.

Kje tukaj manjka "brutalnost"? Če niso škatlasti kot stare legende, še ne pomeni, da niso dovolj brutalni. Že ta Clio z zadnjim difuzorjem, izpuhi, režami za zrak na sprednjih blatnikih, ni ravno od muh. Edino spredaj je mogoče s faceliftom izgubil nekaj čara(za moj okus).

Drugače čestitke za nakup, vedno je lepo videt, da si nekdo uspe nekaj takšnega kupit! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To sep 14, 2010 7:54 pm

Dojel sem brez skrbi je pa tud malo neumestno blo. Po drugi strani pa je tvoj komentar neumesten ker še očitno nisi videl RS-a v živo da govoriš o nebrutalnosti. Postavi navadnega cliota pa RS-a skup pa ti bo jasno ;)

@ alan primerjava cliota z tvojo alfo je brezvezna. 1. ker ti nisi mel stock avta na grobniku 2. ker je grobnik power circuit 3. ker un clio ki je peljal 1.56.9 ne vemo al je bil stock al ne, kake gume je mel, a je bil šofer prvič na grobniku itd...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To sep 14, 2010 8:07 pm

Jaz sem bolj za take in podobne oblike
Slika

ne kot te nove oblike, ki me spominjajo na širjenje blatnikov z valčki pri A3M.
Malo zašel iz teme, ampak moje mnenje. :)
Zadnjič spremenil lancia hf, dne To sep 14, 2010 9:10 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To sep 14, 2010 8:10 pm

Sej sem bil jaz prvič na grobniku, ko sem izvedel pravo linijo je pa itak alfa spustila dušo :D
Avta res nista za primerjat, nekateri pa jih vseeno. Clio RS je super avto, sploh pa za zaprte proge kjer lahek nos in kvalitetno podvozje naredita svoje.

Kot sem rekel renault sport oddelek je super in za ta denar ponuja največ, tako clio kot megane.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To sep 14, 2010 8:23 pm

@lancia hf korveta je res strup ja :lol:

@alan :tomidelej:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To sep 14, 2010 8:54 pm

U glavnem takole je. Alfa je zakon pa fajn piči naravnost in ima zakon volan, Lancia že izgleda bolj brutalna in je legendarna, oba imata največja luleka, Cliotu pa jasno manjka ogromno do tega, da bi bil resen hiter avto ker ga ogromno avtov še vedno prehiti in ne izgleda tako super duper v bistvu če primerjaš navadnega in RSa sta čisto ista. Pika. Konec debate. :lol:

sarkazem off
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To sep 14, 2010 9:17 pm

kaj sem jz res čuden, ker mi clio znotraj zgleda ok? tile recaroti in pa volan so res hudi. in pa tut armaturki po mojem mnenju nč ne manjka. edino kar so ga usrali je roča za vrata zapirat tako daleč naprej.

super avto :tomidelej:

Uporabniški avatar
BS-speed
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a BS-speed To sep 14, 2010 10:14 pm

Js tut nevem zakaj gre vsem notranjost cliu rs v nos. Men se zdi čist kul, brez neporebnih gumbov, enkranov, pa nevem kaj še, kar ne spada v športen avto.
Lp, Boštjan

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a crash1@siol.net To sep 14, 2010 10:23 pm

BS-speed je napisal/-a:Js tut nevem zakaj gre vsem notranjost cliu rs v nos. Men se zdi čist kul, brez neporebnih gumbov, enkranov, pa nevem kaj še, kar ne spada v športen avto.

X2 :tomidelej:
Slika Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To sep 14, 2010 11:25 pm

BS-speed je napisal/-a:Js tut nevem zakaj gre vsem notranjost cliu rs v nos. Men se zdi čist kul, brez neporebnih gumbov, enkranov, pa nevem kaj še, kar ne spada v športen avto.

Kar se tiče preprostosti, se strinjam, moti me pa pri notranjosti več stvari nasplošnol pri (novejših) renojih. Recimo bunka menjalnika, ki vsaj na videz po obliki ne deluje drugače kot npr. v Masteru, ta napihnjena sredina volana, obvolanske ročke ipd., pač osnovne smernice, ki mi niti po 4ih mescih šihtov v Renaultu niso zlezle pod kožo in se nažalost v veliki meri odražajo tudi v RS sekciji. Ne pravim, da so te stvari posebno slabe, le meni ne odgovarjajo.

Gre se pač za stvar okusa in tudi navado, mene notranjost odbija do te mere, da mi zelo pokvari vtis pri sicer blago rečeno odličnem avtu. Dejstvo je, da takšni avti ponavadi preživijo precej časa kot "navadno" prevozno sredstvo in če ti ne paše osnovni model, so možnosti, da se boš v popoprani verziji pri vsakdanji vožnji počutil dobro, relativno majhne.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Vnuk Svaroga
Nov uporabnik

Kraj: Poljanska dolina

Napisal/-a Vnuk Svaroga To sep 14, 2010 11:54 pm

Vau... avto je res Stroj, dobra odločitev za moje pojme.
Notranjost pa res nima veze pri takem avtu :vrum
Jočem nad Ljudstvom.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr sep 15, 2010 12:48 am

lepo da se najdejo še taki, ki si lahko privoščijo tak avto.. svaka čast.
pa ne zaradi financ, pač da si lepo izpolnijo željo za uživancijo malo.
bil peljan v prejšnji generaciji, ki mi je mimogrede lepša spredaj, in lahko rečem da sem po ovinkih skoraj zgubil zobe.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov