Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Če nov 13, 2003 10:45 pm

hehe, lih sm jih hotu gor dat, k sm pozabu mail pocekirat..no, sam da znas :D

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Če nov 13, 2003 11:38 pm

Ojla prijatu.... :D
Se ti opravičujem, ker nisem dal slik gor, ampak sem bil pozen tako da SORRY!
V glavnem, da ti je uspelo najt sistem prilaganja slik na forum.. :wink:

Še enkrat pohvala za končno piko na i.... Avto je super!
Uspešno nadaljevanje pri ostalih finesah!

Lp - NO NAME Spoilers team
Don`t be afraid to be tuning freak!

baron
Novinec

Napisal/-a baron Če nov 13, 2003 11:56 pm

NI kej lepo si ga sfriziral. Sem se kr za neki cajta ustavu pri tvijoh slikcah. Kapo dol, tud jest upam, da ga bom kdaj vidu v živo. Čuvaj ga, najlepši Clio kar sem jih kdaj vidu (upam da kdaj tudi v živo). :D

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe nov 14, 2003 1:08 am

Zanimivo... dobr narjeno, mogoče mi samo feltne ne grejo skup (premejhne or smthg).

Sicr pa zadne cajte vidm full avtov, tko styling, pol pa mejhne gumce, pa pokrove gor... Jah 15. je tle. :)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Pe nov 14, 2003 6:49 pm

No Name team hvala lepa še enkrat za iskrene pohvale,če nebi blo vas tud js nebi mel takega avta!Pri tem novem projektu ki ga delate pa vam želim veliko veliko uspeha.Upam da boste poželi slavo tako kot ste jo tole leto!

Baron tebi se tudi zahvaljujem da ti je moj Clio všeč.Na začetku sem bil malo skeptičen glede na vse,nisem mislil da bo tak pozitiven odziv na auto kot je izpadlo :shock: ampak očitno zgleda OK :D .Po resnici povedano bi si želel ene nagrade na kakem tekmovanju.Po tihem si jo res želim.Upam da mi bo morda tudi uspelo.Nikoli neveš kaj prinaša novi dan :D

Omelo kar se pa zadeva felten si pa nameravam kupit 15-ke.Najraje bi imel več krake ampak pred nakupom bom dal nekaj predlogov na glasovanje pol se bom pa odloču za ene.Vesel sm da ti je Clio všeč.Hvala :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
GIMI - PUG
Nov uporabnik

Napisal/-a GIMI - PUG Pe nov 14, 2003 7:57 pm

Avto mi je všeč, full dober zgleda, neki nevsakdanjega na cesti. Drgač me pa zanima ka bojo policaji rekli za zadnje blende na lučeh.. Se vidimo na cesti hehe

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe nov 14, 2003 9:19 pm

:D :D :D :D Ja res nevem kaj bojo rekli.Do zdej mi še noben ni reku nč,pa so se za mano vozli policaji iz Celja in prav tako tudi naši.Pelu sm se normalno po pravilih in ni blo sranja.Je pa res da če se bo kir vpiknu v njih da bo sranje.Dej mi ti prosim pošlji še enkrat svojo tel.št na pm ker mi je ostala na prejšnjem telefonu.

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Pe nov 14, 2003 10:40 pm

Fijuuuuuuu kaj je lušten 8)

Upam da mate policaje in strice na tehničnih uredu.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So nov 15, 2003 1:07 pm

Men pa nekak kot celota ne gre. :? Ampak vecini je vsec in to steje. Sprednji odbijac je za moj okus cist prevelik pa nekako cudno bulasto narejen ( seveda lahko tudi slike naredijo svoje ). Odvecna je tudi plastika na luceh -> kicasto.

Bi pa tudi sam dejal kot so ze ostali. Kot prvo odlimaj SLO znak in vsekakor tudi napise tako clio kot renault. Ce ti je to vsec pac pusti. Ampak manj ko je naliman gor lepse je. Kolega je odlimal samo vse to navlako dol, pa je ze cisto drugi pogled na avtomobilcek :wink: . Zadnji odbijac je pa lep. :-P

Za kaksno mnenje vec pa v zivo, ki je cisto nekaj drugega :wink:

Veliko srece pri nadaljnih modifikacijah. 8)
SlikaSlika

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi So nov 15, 2003 4:35 pm

:shock: res lepo spedenan avtoček,svaka čast
o kaki nagradi na tuning showu ne dvomim,mislim da si jo zaslužiš ti in celotna ekipa ki ti ga je pedenala

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So nov 15, 2003 9:24 pm

Jah vse pohvale res lep clio, je pa neki stvari k bi jih jest pošimu še. Pokomentiram pa po svoje:

Slika
Slika

Enostavno morš dat distančnik na zadnji kolesni par, ker tko ful boš zgleda :wink: ! Pol pa predlagam odstranitev stranskih letvic, znakcov, itd. pa pobarvu sm ti kluko pa tisto plastiko okol ogledal in knof za odpret prtlažnik :lol: ... pa tisole z zašvasano zadno kluko seka, sam je pomojm drago :cry: . Aja pa prebrav sm da bi rad večkrake feltne, pomojm si mislu take :?: (pa ne oblubl da so 15col). Pa še zadnje, tistele lufte med odbijačem sprednjim, karoserijo in haubo sm ti popravu. Prec bolš 8) . No pol sm pa še moj izum vrgu ti gor: podalšek pragov :lol: , pomojm ful sede, je pa Ql ker ni treba celih novih pragov 8) . Kakšen se ti zdi? S takim ti pa garantiram, da boš pobral kakšno nagrado :D !

LP, jaka
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne nov 16, 2003 3:52 pm

X-hair hvala lepa za kritike in pohvale!Vsak glas šteje.Kar se tiče letvic sprednje po mojem ne izstopajo tako zadnje pa ful.Zadnje sm vidu enkrat na enem Cliotu v ITA in so mi ble ful cool,zato sem si jih kupu.Men zgledajo noro ker letvic na zadnjih lučeh pri nas še nism vidu,tk da bojo ostale gor ampak hvala še enkrat za iskrene misli :wink:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne nov 16, 2003 4:01 pm

:shock: :shock: :shock: sporty super si to naredu ni kej.Ja felgne so mi tud všeč in te bojo ene izmed možnih 15 colskih.SLO nalepka je šla danes dol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tako da je ni več gor :D :D :D zelo se mi dopadejo tudi zadnja vrata brez kljuke ampak bi rajš dal ta dnar za kej druzga na autu,mogoče pa kdaj to tud pride.Letvice na vratih in kljuke pa bom v bližnji prihodnosti dal prebarvat v barvo auta.Da bi jih dal ven bi moral potem linijo vrat poravnat z linijo kjer so bile letvice,to pa bi bil velik zalogaj za mojo denarnico!!!!Ko si bom kupu druge gume in felgne bom seveda razmišlju tudi o distančnikih.Jih imam v mislih.
Če pa kdo koga pozna da bi mel 14 colske felgne z gumami 185/60-to so tiste ki so na autu na sliki pa naj mi pove ker jih od danes naprej prodajam!!!!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po nov 17, 2003 10:30 pm

A pozna kdo koga da je na Cliota 1 spravu dva auspuha na vsako stran po enga?Pojavlja se samo en problem:Kam z rezervno gumo?Zato bi rabu nasvet nekoga ki je že to mogoče poskušu.

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] To nov 18, 2003 10:57 am

darkdog23 clio ZAŽIIIGAAA :!: res je noro hud :!:
Jes mam tut namen cliota kupt ... pa me zanima kolk kej pridejo takele predelave pa kolk je to pol kej problemov na tehničnmu :?:

lp beno :wink:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To nov 18, 2003 7:07 pm

Lipnik dobrodošel na forum.Zelo sem vesel da ti je moj Clio všeč :D .Res je nekaj nevsakdanjega.Zame je vsak dan znjim nekaj novega,enostavno uživam ko ga vozim!!!!Koliko vse to pride???Mislim da so tu številke nepomembne,če ti je nekaj všeč in če uživaš ob tem potem enostavno ne gledaš več toliko na te številke.Jaz sem sebe našu v tem in to mi je najbolj važno!!!!!!Če si res tuning&stayling freak potem boš naredu vse da bo tvoj auto nekoliko drugačen,to pa seveda pomeni tudi stroške.Univerzalna predelava je poceni,to pomeni da si relativno poceni kupiš univerzalne spojlerje in dodatke ki jih ima večina takih autov kot tvoj,če pa želiš unikat izdelke potem je to zelo drago.Sam sem študent in taki posegi so za nas študente prevelik zalogaj,samo vedno se nekje najde kak tolar viška ane?
Uglavnem želim ti veliko sreče in uspehov pri morebitni predelavi tvojega bodočega Clia,če pa boš rabil kakšen nasvet ali predlog pa lahko vprašaš kadarkoli.

darkdog and his Clio El Futura :P :P :P :P

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

bojan

Napisal/-a darkdog24 To dec 02, 2003 11:10 am

Lejga stari ful mas dober avto dans sm ga vidu pred interevropo v Velenju a si nor lejga aje to 1.6 motor nism vidu bolsga avta vVelenju kok si kej dal za njega?!!!!!!! Js mam enga ficota pa komi gre tvoj avto je prava makinja fajn si zriktu svaka cast :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To dec 02, 2003 6:11 pm

Kdo zavraga si pa ti?Pa od kako si dobu moje geslo da si lahko napisu topic pod mojim imenom?
Hm čudno!

spyder
Nov uporabnik

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a spyder To dec 02, 2003 7:16 pm

darkdog23 je napisal/-a:A pozna kdo koga da je na Cliota 1 spravu dva auspuha na vsako stran po enga?Pojavlja se samo en problem:Kam z rezervno gumo?Zato bi rabu nasvet nekoga ki je že to mogoče poskušu.

ja jst sm to na svojmu naredu pa je kr hudo za vidt stem da razerva ostane tm k je pa če hočeš ti ga prodam za eno pametno ceno je iz nerjavečega jekla

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To dec 02, 2003 8:38 pm

Spyder hvala lepa za ponudbo ampak sem dans spravu še drug powerful gor :D ,tako da zdej mam dva okrogla powerfula na vsaki strani :DDD .Rezervna guma je ostala tam kot je,samo da sm naredu malo sprememb.moru sm nosilec rezervne gume malo prestavit na levo stran,potem odrezat en kos une mreže ko gumo drži in ga prišvasat na drugo stran,skratka rezervna guma je tam ko je bla,dol in gor gre normalno powerful pa se je tud lepo usedu gor :D .
Bom jutr dal slike gor ker zdej je že tema in ni smisla slikat.
Hvala še enkrat
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov