Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Re: Ford Fiesta ST ''Rally art''

Napisal/-a Brain Damage Po apr 18, 2011 7:57 pm

En update. Platišča in volan sem dobil. Med vikendom zmontiral ampak ker je et 16" manjši kot 17" in so gume 205/50 mi spredaj gledajo preveč vn in ker tudi avto leži prenizko prihaja do občasnega dotikanja gume z notranjostjo koloteka(zaščitna plastika). Avto sem dvignil in se odločil za prodajo semi slick gum. Če jih kdo potrebuje, za kakšen track day ali pač bi jih rad imel na avtu (ker so na seznamu legalnih semi slick gum za na cesto) naj mi napiše zs. So nove, jaz sem z njimi naredil 100km. Cena je pa 180€ za vse 4. Cena novih je bila 75funtov po komadu.

No, danes sem zato naročil nove gume v dimenziji 195/45 in sicer Conti SportContact3. Dobim jih čez en tedn, do takrat bo pa Fiesta počivala.

Trenutno izgleda pa takole;

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po apr 18, 2011 8:46 pm

Jackpot so tele feltne !!! :DDD :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To apr 19, 2011 7:40 am

B|ind je napisal/-a:Jackpot so tele feltne !!! :DDD :D

Jackpot je kar ceu avto! 8) Pa kok za vraga Vam rata tolk fajne fotografije narest? :DDD
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To apr 19, 2011 10:37 am

BoneS, lokacija, svetloba, ...
Probaj ti enkrat nekam avto odpeljat na eno dobro lokacijo pa se malo igraj, slikaj, spreminjaj nastavitve (ven iz nadstreška !). Čeprav bi rekel da so te fotke malo obdelane v PS.

Sicer pa itak.. komplet avto je hud ! Pravi pocket rocket izgled :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To apr 19, 2011 11:41 am

B|ind je napisal/-a:BoneS, lokacija, svetloba, ...
Probaj ti enkrat nekam avto odpeljat na eno dobro lokacijo pa se malo igraj, slikaj, spreminjaj nastavitve (ven iz nadstreška !). Čeprav bi rekel da so te fotke malo obdelane v PS.

Sicer pa itak.. komplet avto je hud ! Pravi pocket rocket izgled :D

Sj vem, bo v kratkem primerna lokacija, pa se potrudm :D
avto je pa top!
Slika

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage To apr 19, 2011 12:00 pm

Lokacija tokrat res ni bla kaj prida :) Slikano na počivališču na AC, ena(tista od zadaj) je pa slikana pred domom. Je pa res, da Nikon opravlja delo odlično, obdelava v PS-ju je pa še vedno zelo skromna. V teh primerih 2min dela :)

Hvala, platišča so tudi meni ušeč. Sam izgled avta mi pa ni najbolj :) Komaj čakam, da pridejo normalne gume in da avto spet ležal malo nižje :)
Zadnjič spremenil Brain Damage, dne To apr 19, 2011 12:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To apr 19, 2011 12:05 pm

jz bi ga raje malo zvišal, ker s temi gumami zgleda ko rally specjalka.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist To apr 19, 2011 1:13 pm

Sem te videl včeraj na Petrolu na Tržaški - nekaj si tablico poliral =P ... Lepo zgleda v živo..
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage To apr 19, 2011 1:42 pm

Hahaha :D Res je, muhe sem dol dajal. Mater mi gre ta mrčes na živce. Tud če grem 100 po AC jih fašem. Avto pa moram imet čist vedno - bolezn ampak jo perem tudi vsak drug dan :roll:

Slicker, je že dvignjena za 8mm. Vendar pri močnem zaviranju oziroma sunkovitejšem zavoju se guma dotakne notranje obloge-plastike. Zato sedaj avto stoji dokler ne pridejo nove gume. Po ravnem gre bp, leže policaje tudi lažje dajemo skozi vendar je avto tako nastavljen žal neuporabn. Se pa strinjam, zgleda kot da bi prišel iz HP Idrija :)

No, bližamo se 5letu lastništva in učeraj je obrnila 80.000km. :) Mislim pa, da se nama čas izteka. Ko bodo gume gor bom z ulaganjem zaključil. V petih letih smo dal kar nekaj subtilnih preobrazb in po glavi se mi kar porajajo ideje za morebitne naslednje avtomobile. Kaj pa bo je pa zelo različno. Opus je kar širok, vendar se bom gibal do 18k€ max. Novejši avti so mi oblikovno nekoliko tuji, finančno predragi in tehnično ne ustrezajo mojemu okusu - vse gre v smer turba. :S Gledam že sedaj, vendar menjava pred zagovorom diplome in službo ne pride v poštev - torej naslednja pomlad :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To apr 19, 2011 1:48 pm

Avto res lepo zgleda :tomidelej: ampak s temi semi slick gumami ti nič ne meče kamenčke po avtu :?: Dobra izbira SC3, jih imam in niso slabe

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare To apr 19, 2011 1:50 pm

Joj joj joj k bi ble vsaj višina 45 bi jih prec zase vzeu. :?

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage To apr 19, 2011 2:34 pm

pskoda; kot rečeno, avto sem dvakrat zapeljal. Enkrat od vulkanizerja do doma, drugič po AC od primorske do Lj. Tako, da kamenčkov ni in jih tudi ne bo :)

Nightmare; ja, škoda. Če pa poznaš koga ki bi jih rad mel mu prosim posreduj oglas, ker mi jih je res škoda imet v kleti :)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare To apr 19, 2011 2:44 pm

Bom. ;)
Kakšn pa je biu drugače filing? Al si naredu premal z njimi, da bi lahko podal kako mnenje?

Sam, a na sliki ko je slikano od zadaj so te gume gor? Se mi samo zdi al je profil drugačen kot na prejšnji strani?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To apr 19, 2011 3:01 pm

Vem za en popoln avto zate, pa še turbo ni. 8)

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage To apr 19, 2011 3:08 pm

Night; Gume imajo zadaj še kanale za dež. (sem jih dal takrat zadaj, ker sm vedu da bodo šle takoj dol).
Kakšen je občutek...hm... veliko bolj precizna se mi je zdela guma - avto si usmeril v eno smer in tja je šel. Prav hecno pravzaprav, ker guma ne popusti in ne kaže znakov da bo popustila. Boki so zelo trdi, uvijanja ni. Tudi luknje odlično pobira. Najbolj me je pa zaviranje presenetlo. Ne vem al je to placebo efekt ampak avto se hitreje ustavi in bolj nadzorovano. Je pa malo glasna-kot vsaka semi slick guma.

ManIAK; haha. Tvoj clio je res primerek vredn nakupa. Vendar mi facelift oblika ni ušeč :) Žal. Zadnje čase se nagibam proti kakšemu roadsterju. Dokler ni družine si lahko tole privoščim in bi naslednji avto to lahko bil :) Z3, Z4, S2000. Ali pa kakšen A4cabrio. Vem, da so filozofije roadsterja povsem drugačne od hothatcha vendar sem počasi željan spremembe :)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare To apr 19, 2011 3:15 pm

Madona, če bi mi ratal prodat feltne bi jih morda celo sam vzel ker sta prvi dve že bol bogi tako pa ni denarja. Si za kako menjavo za platišča?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr apr 20, 2011 5:48 am

Oh, ko je pa s2000 v igri pol ti je pa oproščeno, da se oziraš za roadsterji. :DDD

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Sr apr 20, 2011 8:43 am

Zelo lepo ni kej =) =) Če boš kej v Lj se lohka zmenimo za manjši ST meet =)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Sr apr 20, 2011 5:02 pm

nightmare; žal mi ne pridejo v poštev....

MANiak; =P

Oglas z dvema novima fotkama.

viewtopic.php?f=38&t=84914

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr apr 20, 2011 5:42 pm

Res lepa Fiesta! Motor ima tudi še potencial, da me včasih kar prime, da bi za foro spet kaj menjal. Ampak to me prime in mine. :lol:

Brain Damage je napisal/-a:Zadnje čase se nagibam proti kakšemu roadsterju. Dokler ni družine si lahko tole privoščim in bi naslednji avto to lahko bil :) Z3, Z4, S2000. Ali pa kakšen A4cabrio. Vem, da so filozofije roadsterja povsem drugačne od hothatcha vendar sem počasi željan spremembe :)

Mazda MX-5? Po mnenju marsikoga najboljši roadster na svetu. Enostavno vodljiv a vseeno zabaven. ;)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov