Stupko je napisal/-a:Serđo™ je napisal/-a:3.75 V2 G-String Bi-Turbo powaaah![]()
ne, hec (ma nemoj), 1.6, original 103KM, zdej pomoje enih 95 napol zivih ?
Kok pa kej potegne to? Pospeški približno? Končna? Ker me u bistvu zanima tale avto.. ista mašina, sam ne vem kok se kej splača zarad pospeškov
PaGeR je napisal/-a:Dej dej... Pr dobrmu avtu se na centralca tudi prtlažnik odklene :P
LP
Serđo™ je napisal/-a:Stupko je napisal/-a:Serđo™ je napisal/-a:3.75 V2 G-String Bi-Turbo powaaah![]()
Kok pa kej potegne to? Pospeški približno? Končna? Ker me u bistvu zanima tale avto.. ista mašina, sam ne vem kok se kej splača zarad pospeškov
Gre pa zdej relativno hitro (pospeški), sam je iber weight reduciton..(beri: v avtu ni prakticno nic; moj zic, armatura in pa od zadnjih zicev samo zgornji del, un za naslont, tko da je minimum ene 50-60kg lazji avto, ker se akustike ni notri
)
monster_d je napisal/-a:Serđo™ je napisal/-a:Stupko je napisal/-a:Serđo™ je napisal/-a:3.75 V2 G-String Bi-Turbo powaaah![]()
Gre pa zdej relativno hitro (pospeški), sam je iber weight reduciton..(beri: v avtu ni prakticno nic; moj zic, armatura in pa od zadnjih zicev samo zgornji del, un za naslont, tko da je minimum ene 50-60kg lazji avto, ker se akustike ni notri
)
Pa serdzo se je cez zimo zredo za 50kg pa smo spet na istem![]()
:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov