pskoda je napisal/-a:Kaj pa sprednji del praga (pri kolesu), tam tudi rado popeska pa tudi odbijač je na udaru
Bom še videl, kako naprej.
pskoda je napisal/-a:Kaj pa sprednji del praga (pri kolesu), tam tudi rado popeska pa tudi odbijač je na udaru
SnakeEye je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kaj pa sprednji del praga (pri kolesu), tam tudi rado popeska pa tudi odbijač je na udaru
Bom še videl, kako naprej.
pskoda je napisal/-a:To sem si tudi jaz rekel, pol pa vidiš pikice od kamenčkov, te pa vse mine
TomyBoy2 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja.
Modelar je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja.
Če bi bilo obvolansko pretikanje na GHD-jih res ta uau potem bi imeli vsi to v dirkalnikih. Pa nima praktično noben oz. zelo redki...
TomyBoy2 je napisal/-a:Drugače pa je bilo že premleto tokom let mnogo debat okoli DSG menjalnika, koliko drugih plusov ima, ter kakšne "mejnike" je postavil ob predstavitvi, itd, itd. Koliko drugih znamk je prevzelo podobno tehnologijo v svojih športnih in ostalih avtomobilih, takrat je tudi Ferrari bil zadaj, kar se tiče hitrosti prestavljanja...
Tako da tisti, ki zadeve pač ne poznate in je niste vozili, sploh nima smisla debatirat.
O kakih "feelingih" z ročnim menjalnikom pa raje ne bi. Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja.
jurcek3 je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:
to je tvoje mnenje in ne moras po tem obsojat lastnika avtomobila...
Ne je še premlad očitno. Pa da na zasmetimo tukaj kompletne teme.
simply je napisal/-a:Ne je še premlad očitno. Pa da na zasmetimo tukaj kompletne teme.
Mene bi zanimal, če bi imel bolj realno ceno.![]()
Če je vzel ročni menjalnik ga je mogoče vzel z namenom. Mogoče kakšna predelava v prihodnosti? Mogoče mu pač avtomatiki ne pašejo? Mogoče pa ni bil prav dobro seznanjen z njim.
Vsekakor je prava mašina.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov