Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

SnakeEye
Nov uporabnik

Re: Golf R20

Napisal/-a SnakeEye Pe nov 05, 2010 4:12 pm

pskoda je napisal/-a:Kaj pa sprednji del praga (pri kolesu), tam tudi rado popeska pa tudi odbijač je na udaru

Bom še videl, kako naprej.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe nov 05, 2010 4:16 pm

SnakeEye je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Kaj pa sprednji del praga (pri kolesu), tam tudi rado popeska pa tudi odbijač je na udaru

Bom še videl, kako naprej.

To sem si tudi jaz rekel, pol pa vidiš pikice od kamenčkov, te pa vse mine

SnakeEye
Nov uporabnik

Napisal/-a SnakeEye Pe nov 05, 2010 4:19 pm

pskoda je napisal/-a:To sem si tudi jaz rekel, pol pa vidiš pikice od kamenčkov, te pa vse mine

Vsega tako ali tako ne moreš zaščitit. Dovolj je že, da zapelješ za kakšnim tovornakarjem ali pa nepazljivim voznikom, ko zapelje na bankino, pa imaš vsaj eno lopatu peka na havbi in strehi. Kaj češ.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe nov 05, 2010 7:14 pm

Omisli si kaj takega 8)

Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So nov 06, 2010 6:50 pm

Najprej, da ti bo dobro služil in veliko varnih km. :D
R 6-ka izgleda res fenomenalno, posebaj ta črna, čeprav, nehvaležna barva, kar se tiče čiščenja in umazanije.
Sedaj pa malo k kritikam. Prvo tale "smrček", še sedaj mi ni jasno zakaj to vlačite gor na svoje avtomobile. Groza, izgleda totalno blesavo, da bi se mi pa šlo za tistih par kamečkov pa res nima smisla.
V obdobju, ko imaš avtomobil, jih boš fasal tako ali drugače tudi poleti. Jaz se sploh ne sekiram več, malo popraviš z čopičem, ko ga prodajaš, pa itak to nima nobene veze, če je tu pa tam kakšna pikica.
Pa menjalnik....., danes je VW brez DSG-ja, vsaj za mene "nesmisel", sploh pa tale sportiva. DSG vozim v različnih avtomobilih že od leta 2005 in niti pod razno ne kupim več ročnega.
Ja škoda, res, tu si pihnil pa mimo, pa še krepko se pozna pri pospeških iz mesta, krepko z veliko začetnico !
http://www.youtube.com/watch?v=lRwfvnDt ... re=channel
Še enkrat obilo užikov, ker stroj pa je drugače v vseh pogledih. 8)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So nov 06, 2010 6:59 pm

Mene samo zanima, koliko krat štartaš iz 0kmh na polno oz je smiselno da na polno štartaš

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So nov 06, 2010 7:13 pm

Meni je večji užitek če se pri štartu dozira gas in sklopko kot da vse naredi avto sam. Pa če trže volan iz rok še toliko boljše.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So nov 06, 2010 8:38 pm

Drugače pa je bilo že premleto tokom let mnogo debat okoli DSG menjalnika, koliko drugih plusov ima, ter kakšne "mejnike" je postavil ob predstavitvi, itd, itd. Koliko drugih znamk je prevzelo podobno tehnologijo v svojih športnih in ostalih avtomobilih, takrat je tudi Ferrari bil zadaj, kar se tiče hitrosti prestavljanja...
Tako da tisti, ki zadeve pač ne poznate in je niste vozili, sploh nima smisla debatirat.
O kakih "feelingih" z ročnim menjalnikom pa raje ne bi. Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja. 8)

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar So nov 06, 2010 9:31 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja. 8)

Če bi bilo obvolansko pretikanje na GHD-jih res ta uau potem bi imeli vsi to v dirkalnikih. Pa nima praktično noben oz. zelo redki...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So nov 06, 2010 10:42 pm

Modelar je napisal/-a:
TomyBoy2 je napisal/-a:Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja. 8)

Če bi bilo obvolansko pretikanje na GHD-jih res ta uau potem bi imeli vsi to v dirkalnikih. Pa nima praktično noben oz. zelo redki...

Slaba stran tega obvolanskega pretikanja je da ko zasučeš volan za pol obrata ali več oziroma ko preprimeš z rokami zgubiš občutek katera je tipka za + in katera za - . Tako da v takih primerih si moraš pomagat z ročico(dsg omogoča uoprabo tipk in ročice hkrati :) ). Sem pa že vozil dsg in golfe z ročnim menjalnikom in meni osebno je ročni od golfa odličen. Boljši tudi od hondinega.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So nov 06, 2010 11:02 pm

Res pa tudi, da za več kot pol obrata obrneš volan samo v mestu pri minimalni hitrosti. Med hitro vožnjo pa do tega nekako ne pride.
Razen recimo če "dirkaš" na karting stezi, potem pa posežeš tudi po prestavni ročici (+-) :)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne nov 07, 2010 8:09 am

Tommyboy2 : Si že prodal svojega?

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne nov 07, 2010 10:00 am

Ne je še premlad očitno. Pa da na zasmetimo tukaj kompletne teme.
Če bo še padla kakšna boljša slika te R20-ke bi bilo tudi super, da si človek malo spočije oči. :)
Pa za takšen avto bi bilo fajn narest 1080p promo, podobnega kot sem ga delal za svojega, samo z malo akcije, posebaj, ker tole se pa nekam vsaj "premakne" ... ;)

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Ne nov 07, 2010 11:49 am

TomyBoy2 je napisal/-a:Drugače pa je bilo že premleto tokom let mnogo debat okoli DSG menjalnika, koliko drugih plusov ima, ter kakšne "mejnike" je postavil ob predstavitvi, itd, itd. Koliko drugih znamk je prevzelo podobno tehnologijo v svojih športnih in ostalih avtomobilih, takrat je tudi Ferrari bil zadaj, kar se tiče hitrosti prestavljanja...
Tako da tisti, ki zadeve pač ne poznate in je niste vozili, sploh nima smisla debatirat.
O kakih "feelingih" z ročnim menjalnikom pa raje ne bi. Bi prav rad videl, kdo bi ostal ravnodušen, ko bi se z zapodil po kakšnem gorskem hitrostnem odseku z možnostjo obvolanskega pretikanja. 8)

to je tvoje mnenje in ne moras po tem obsojat lastnika avtomobila...
sam sem vozil chipanga GTIja z dsg menjalnikom, in me ni navdusil dsg menjalnik, ker imam rajsi ročni menjalnik, tako imam bolsi obcutek in kontrolo... ne pravim da je ročni bolsi, ampak izrazam svoje mnenje, kot ga tudi ti in verjetno je tudi lastnik R20 kupil z razlogom ročnega....

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne nov 07, 2010 12:30 pm

jurcek3 je napisal/-a:
TomyBoy2 je napisal/-a:
to je tvoje mnenje in ne moras po tem obsojat lastnika avtomobila...

Ne vem kje ti razbereš, da koga obsojam ? :roll:
To je res, 100 ljudi 100 čudi. ;)
Je pa nekaj drugega, če voziš omenjen menjalnik že od vsega začetka v 6 in tudi 7 stopenjski različici ca.6 let vsak dan, kot pa ocenjevat nekaj po eni ali dveh vožnjah.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne nov 07, 2010 5:50 pm

Mene bi zanimal, če bi imel bolj realno ceno. ;)

Če je vzel ročni menjalnik ga je mogoče vzel z namenom. Mogoče kakšna predelava v prihodnosti? Mogoče mu pač avtomatiki ne pašejo? Mogoče pa ni bil prav dobro seznanjen z njim.
Vsekakor je prava mašina.

SnakeEye
Nov uporabnik

Napisal/-a SnakeEye Ne nov 07, 2010 8:11 pm

simply je napisal/-a:

Mene bi zanimal, če bi imel bolj realno ceno. ;)

Če je vzel ročni menjalnik ga je mogoče vzel z namenom. Mogoče kakšna predelava v prihodnosti? Mogoče mu pač avtomatiki ne pašejo? Mogoče pa ni bil prav dobro seznanjen z njim.
Vsekakor je prava mašina.

Nisem se pač odločil zanj. Sem eden takih, ki ima raje ročnega, kot pa avtomatskega.
DSG sem pa tudi že vozil in sem seznanjen z njim.

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo Po nov 08, 2010 7:42 pm

še ena mrciina v BS3 8)
netehničen tip :)
Slika

bolan
Nov uporabnik

Napisal/-a bolan To nov 09, 2010 10:57 pm

prvo kot prvo dober nakup pa veliko varnih km.

me pa zanima, če mi lahko kdo pove če ti motorji, glede na to, da so 2.0litrski in imajo prek 250konjev, če to brez kakšnih problem se dela s takimi motorji 150 in več tisoč km, glede na veliko konjev iz te prostornine.

pa še, kako je z prostorom na zadnjih sedežih, če je voznik bolj visoke rasti, sem bral, da bi bil naj scirocco najbolj prostoren na zadnjih sedežih, kako pa je v teh novih golfih'

hvala že vnaprej.

poraba pa je za take konje občudovanja vredna. :shock:

lp, bojan

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To nov 09, 2010 11:28 pm

@bolan
Pri 150k km se avto samodejno uniči. Od kod tebi informacija, da ima avto s 4imi sedeži in nizko odrezano streho veliko prostora zadaj? Golfi pa res prednjačijo na tem področju v tem razredu.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov