Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: Speedfreakov novi avto.

Napisal/-a pskoda Sr nov 24, 2010 11:03 pm

Slikeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr nov 24, 2010 11:04 pm

Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal :)=(:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr nov 24, 2010 11:07 pm

nevermind je napisal/-a:Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal :)=(:

Ha ha ha. Tista pa ni za vsakega. :twisted: :twisted: Pa še srečanje ne bo v domžalah ampak celju. Tako, da žal. Boš vidu, če prideš.

lp

pskoda je napisal/-a:Slikeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu. :lol:

lp

p.s. Pero a prideš ti?

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr nov 24, 2010 11:15 pm

Vglavnem jaz žal ne morem prit. Hvala za povabilo.
Me pa veseli, da je ta motor prišel v prave roke, da bo končno razbit misterij o tem,
ko nekateri veselo pišejo, da pije 5,5 pa 6 litrov dinamične vožnje, pa take štorije oops

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr nov 24, 2010 11:18 pm

Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :(

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr nov 24, 2010 11:22 pm

King1 je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal :)=(:

Ha ha ha. Tista pa ni za vsakega. :twisted: :twisted: Pa še srečanje ne bo v domžalah ampak celju. Tako, da žal. Boš vidu, če prideš.

lp

Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu. :lol:

lp

p.s. Pero a prideš ti?

oops oops oops Slabo berem oz imam slab spomin ko zlata ribica. Če bo vse po sreči bom probal uletet, da vidim tisto njegovo mrcino

airmike je napisal/-a:Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :(

Zatoooooooooooooooooooooooo :lol:

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če nov 25, 2010 9:19 am

King1 je napisal/-a:

lp

lp

p.s. Pero a prideš ti?

NE

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 25, 2010 3:25 pm

King1 je napisal/-a:Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu. :lol:

jst ne bi bil tok prepričan (če ga misli kupt v tisti avtohiši, o kateri je spraševal v drugi temi) :lol: :lol: :lol:
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 3:41 pm

IcEm4n je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu. :lol:

jst ne bi bil tok prepričan (če ga misli kupt v tisti avtohiši, o kateri je spraševal v drugi temi) :lol: :lol: :lol:

Hmmm zakaj pa to?

Sicer pa imaš nažalost kr prav :evil: ..So se mi vw zamerili še bolj še preden sem ga dobil :twisted:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 3:41 pm

nevermind je napisal/-a:Vglavnem jaz žal ne morem prit. Hvala za povabilo.
Me pa veseli, da je ta motor prišel v prave roke, da bo končno razbit misterij o tem,
ko nekateri veselo pišejo, da pije 5,5 pa 6 litrov dinamične vožnje, pa take štorije oops

Ta poraba seveda ni resnična ker je bistveno previsoka, to pije maximalno 5 litrov :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 3:42 pm

airmike je napisal/-a:Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :(

Poslabšal se mi je kaj čmo :? :cry:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 3:48 pm

King1 je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Highline :-P

Pa imamo zmagovalca. :hi :hi :hi Upam, da v soboto 4.2 2010 prideš na srečanje saj ti pripada nagrada za pravilno ugotovitev. Kaj pa bo pa boš tam videl.

Tema je bila odprta z dovoljenjem @speedfreaka in je bila namenjena firbcom in vsem, ki so v temi ( srečanje v celju ) spraševali kaj in kako je kupil.

Kaj več pa bo novi lastnik povedal.

lp

@nevermind: upam, da se vidimo 4. tega v Celju-

p.s. Za letne mislim, da imaš prav ampak zimaki pa ne bodo snowtrac3 ampak neki drugega. Se ne spomnim imena.

Bomo pa končno razblinili mit o porabi TSI-jev pri resnično dinamični vožnji in ostale nebuloze okoli teh nadavtomobilov.

Aja, pa bomo vidli kako slabe s semperitke, ki so kot zimske gume gor, letne so sport maxx, ki tudi niso nek presežek, samo za tole kanto bodo dovolj.
Zadnjič spremenil maniaxxx, dne Če nov 25, 2010 4:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 25, 2010 3:56 pm

A ne preživiš ti precej časa na avtocesti pri relativno velikih hitrostih? Ne razumem ravno te izbire, ker čeprav zgleda kot pomanjšani Golf, je razlika v razredu kar opazna.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 4:00 pm

~toMmy~ je napisal/-a:A ne preživiš ti precej časa na avtocesti pri relativno velikih hitrostih? Ne razumem ravno te izbire, ker čeprav zgleda kot pomanjšani Golf, je razlika v razredu kar opazna.

I will survive, ne rabim js velikega avta veš, kot je na avtomobilizmu fama, da čče delaš več kot 5 km na dan rabiš mercedesa S klase namanj. Pred stro sem mel corso C s katero sem pol evrope prefural brez težav. Sem pa tudi dosti manj na AC zadnje čase, tako da bo zadosti, čeprav me je vožnja z leonom 1.2 tsi popolnoma razočarala.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 25, 2010 4:09 pm

Saj ne govorim nujno o Maybachu, ampak moj prvi občutek pri vožnji tega Pola je bil, da se bo v prvem ovinku prekucnil! :D Malce pretiravam, ampak se nisem vajen kaj dosti vozit v (tako) majhnih avtih in mi ni najbolj prijeten občutek pri višjih hitrostih. Je pa res, da bi se po par dneh verjetno navadil.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 4:14 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Saj ne govorim nujno o Maybachu, ampak moj prvi občutek pri vožnji tega Pola je bil, da se bo v prvem ovinku prekucnil! :D Malce pretiravam, ampak se nisem vajen kaj dosti vozit v (tako) majhnih avtih in mi ni najbolj prijeten občutek pri višjih hitrostih. Je pa res, da bi se po par dneh verjetno navadil.

Vidiš, js pa mam raje majhne dinamične avtomobile....stvar okusa...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 25, 2010 4:17 pm

No saj majhni dinamični avtomobili so tudi meni zanimivi, dokler ne pridem na AC. :)

Upam, da ti bo dobro služil, ker se mi ne da poslušat tvojega pljuvanja čez VW, če bo kaj narobe! :D
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 4:26 pm

~toMmy~ je napisal/-a:No saj majhni dinamični avtomobili so tudi meni zanimivi, dokler ne pridem na AC. :)

Upam, da ti bo dobro služil, ker se mi ne da poslušat tvojega pljuvanja čez VW, če bo kaj narobe! :D

Ha ha ha...že vidim temo...vw tsi je sranje, okvara turbine pri tsi..zakaj polo nikamor ne gre....ipd :mrgreen:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 25, 2010 4:45 pm

speedfreak je napisal/-a:Hmmm zakaj pa to?

K ti ga bom čez noč v jamo (k je zraven) zakotalu, da se ti bo še bl zameru. :lol: :lol:
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če nov 25, 2010 4:53 pm

IcEm4n je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Hmmm zakaj pa to?

K ti ga bom čez noč v jamo (k je zraven) zakotalu, da se ti bo še bl zameru. :lol: :lol:

Raj opla zraven parkiri da bo zarjavel =P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov