nevermind je napisal/-a:Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal
pskoda je napisal/-a:Slikeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
King1 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal
Ha ha ha. Tista pa ni za vsakega.![]()
Pa še srečanje ne bo v domžalah ampak celju. Tako, da žal. Boš vidu, če prideš.
lppskoda je napisal/-a:Slikeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu.![]()
lp
p.s. Pero a prideš ti?
airmike je napisal/-a:Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
King1 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Kakšna je pa nagrada? Upam, da kelnarca Petra (saj ji je tako ime?) z Domžal
Ha ha ha. Tista pa ni za vsakega.![]()
Pa še srečanje ne bo v domžalah ampak celju. Tako, da žal. Boš vidu, če prideš.
lppskoda je napisal/-a:Slikeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu.![]()
lp
p.s. Pero a prideš ti?
King1 je napisal/-a:Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu.![]()
IcEm4n je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Pero, če bi prebral moj prvi post bi videl, da ga doma še nima ampak pravi, da bo avto v petek pri njemu.![]()
jst ne bi bil tok prepričan (če ga misli kupt v tisti avtohiši, o kateri je spraševal v drugi temi)![]()
![]()
nevermind je napisal/-a:Vglavnem jaz žal ne morem prit. Hvala za povabilo.
Me pa veseli, da je ta motor prišel v prave roke, da bo končno razbit misterij o tem,
ko nekateri veselo pišejo, da pije 5,5 pa 6 litrov dinamične vožnje, pa take štorije
airmike je napisal/-a:Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
King1 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Highline
Pa imamo zmagovalca.![]()
![]()
Upam, da v soboto 4.2 2010 prideš na srečanje saj ti pripada nagrada za pravilno ugotovitev. Kaj pa bo pa boš tam videl.
Tema je bila odprta z dovoljenjem @speedfreaka in je bila namenjena firbcom in vsem, ki so v temi ( srečanje v celju ) spraševali kaj in kako je kupil.
Kaj več pa bo novi lastnik povedal.
lp
@nevermind: upam, da se vidimo 4. tega v Celju-
p.s. Za letne mislim, da imaš prav ampak zimaki pa ne bodo snowtrac3 ampak neki drugega. Se ne spomnim imena.
~toMmy~ je napisal/-a:A ne preživiš ti precej časa na avtocesti pri relativno velikih hitrostih? Ne razumem ravno te izbire, ker čeprav zgleda kot pomanjšani Golf, je razlika v razredu kar opazna.
~toMmy~ je napisal/-a:Saj ne govorim nujno o Maybachu, ampak moj prvi občutek pri vožnji tega Pola je bil, da se bo v prvem ovinku prekucnil!Malce pretiravam, ampak se nisem vajen kaj dosti vozit v (tako) majhnih avtih in mi ni najbolj prijeten občutek pri višjih hitrostih. Je pa res, da bi se po par dneh verjetno navadil.
~toMmy~ je napisal/-a:No saj majhni dinamični avtomobili so tudi meni zanimivi, dokler ne pridem na AC.![]()
Upam, da ti bo dobro služil, ker se mi ne da poslušat tvojega pljuvanja čez VW, če bo kaj narobe!
speedfreak je napisal/-a:Hmmm zakaj pa to?
IcEm4n je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Hmmm zakaj pa to?
K ti ga bom čez noč v jamo (k je zraven) zakotalu, da se ti bo še bl zameru.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov