pskoda je napisal/-a:Lep, samo za kakšen cm prenizek sploh zadaj, ker recimo +80kg bo rajsalo
nevermind je napisal/-a:Sem prepričan, da ga boš čez en čas malo zvišal.
buhti je napisal/-a:Zgleda hudo ko si čisto v poden spustil (sedaj ko imaš že te platišča), ampak ko boš uzadi vozu 2 folka ti bo rajsalo. Mislm da ga boš kr hmal nazaj dvignu![]()
Drgač pa se mi pa kr dopade.
Lp, Boštjan
Dejan80 je napisal/-a:Mislim,da mu rajsa že sedaj malo in to spredaj pa zadaj-saj to tudi malo moresicer pa jaz bi zadaj odstranil še napis renault
AVX je napisal/-a:Včeri sm te vidu ko si šou iz zidanega proti celju, al pč tm nek, ne poznam tistih krajev. Samo nism ziher če si bil ti, ker je blo ravno na ovinku.
ninjeti je napisal/-a:Damn nigga! To pa je nizko - kako se kaj razume z ležečimi policaji?Drugače pa super zgleda.
Style'R je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Damn nigga! To pa je nizko - kako se kaj razume z ležečimi policaji?Drugače pa super zgleda.
odvisno ki?!pred domu ga mam
ninjeti je napisal/-a:Style'R je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Damn nigga! To pa je nizko - kako se kaj razume z ležečimi policaji?Drugače pa super zgleda.
Mja no recimo mi v prekiji imamo nekatere tako visoke da rabiš Jeep da prideš prek
Style'R je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Style'R je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Damn nigga! To pa je nizko - kako se kaj razume z ležečimi policaji?Drugače pa super zgleda.
Mja no recimo mi v prekiji imamo nekatere tako visoke da rabiš Jeep da prideš prek
pol me žau ne bote tam nikol vidli:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov