sasocar123 je napisal/-a:Vrhunsko ! Kok sm ti pa "fouš" za te sedeže
peroRS je napisal/-a:Poskusi še tole usnje na sedežih mal sanirat.
Že temeljito čiščenje se običajno ogromno pozna pri zmanjšanju tistih gub.
Na koncu še namaži z nekim kvalitetnim premazom in bo zgledalo precej bolje.
jordan je napisal/-a:Kakšno imaš pa porabo?
maniaxxx je napisal/-a:zakaj imeti tolikšno konjenico za to da ga šparaš? je pa lep vsekakor
fricko1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:zakaj imeti tolikšno konjenico za to da ga šparaš? je pa lep vsekakor
Zato ker sem si tak avto želel in sem iskal čim bolj ohranjenega, ne steranega in ga čim bolj pazit ker se jih tudi zelo težko dobi v takem stanju, pa tudi so minili časi ko se je divjalo in delalo neumnosti po cesti,...oz nekateri še vedno to počnejo
arijan je napisal/-a:Ej koliko si pa dal za aluminijasto počivalo za nogo? Pa kje si ga dobil? Če ni skrivnost
maniaxxx je napisal/-a:fricko1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:zakaj imeti tolikšno konjenico za to da ga šparaš? je pa lep vsekakor
Zato ker sem si tak avto želel in sem iskal čim bolj ohranjenega, ne steranega in ga čim bolj pazit ker se jih tudi zelo težko dobi v takem stanju, pa tudi so minili časi ko se je divjalo in delalo neumnosti po cesti,...oz nekateri še vedno to počnejo
Nisem mislil na neumnosti, samo da malo sprehodiš konjičke
maniaxxx je napisal/-a:zakaj imeti tolikšno konjenico za to da ga šparaš? je pa lep vsekakor
maniaxxx je napisal/-a:Sej sva se razumela, niti ni bil moj post mišljen negativno, bolj sem mislil na to da je škoda plačevat vse te konje za cijazenje....ne pomeni da mora zdaj divjati kot budala s takim avtom, konec koncev bo težko tudi izkoristil vse konjičke pri teh kaznih in prometu.
Maš pa prav Pero, izbira res opremljenih je slaba.
_furby_ je napisal/-a:Je mozno da sva se srecala v sredo okoli 15ih na srminu?
Drugace pa hudo zgleda
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov