Bom malo predstavil kako in kaj sem delal, verjetno bi se dalo tudi kako drugače, ampak jaz sem si pomagal pač na svoj način

In gremo:
1.) Najprej vzamemo ven pepelnik

2.) Potem snamemo stran sprednjo konzolo(privijacena je pri klimi 2x in 2x zgoraj, kjer so gumbi za pijačo in 2x spodaj kjer je pepelnik,.. )

3.) Klima ven

4.) Pogled, kaj vse bo treba porezati in predelati

5.) V roke vzameš biax in akcija. Aja, najprej sem začel v avtu, ampak ker to ne gre, sem ven vzel komplet sredinsko konzolo. Pri tem imamo en vijak levo od konzole, nato snamemo sovoznikov predal, ki ima vijake desno od konzole enega, potem odpremo predal jih imamo zgoraj mislim da 4 in nazadnje še odstranimo pokrov pri desnih vratih in tam odšraufamo še 4 vijake.

6.) Konzola na ponku, že malo porezana

7.) Naredil sem preproste nosilčke za klimo. 2x luknja za pršraufat v konzolo in 2x luknja za prišraufat klimo(tukaj sem vrezal tudi navoj )

8.) Nosilčki pritrjeni, kasneje se je izkzalo, da sem desnega za 2 mm faliu in moral sem ga prestaviti.(pozna ura)

9.) Kletko, sem pa kar prišraufal zgoraj s 3 vijaki in iz strani po enega.

10.) V luknjo za tester sem naredil pokrovček v pokrovček pa sem izrezal luknjo za vžigalnik. Pritrjen je z 2 vijaki, z zadnje strani pa je vse skupaj zalito z vročim lepilom, za vsak slučaj..

11.) Vmes sem imel vsega polno p**do in sem šel še konzolo oblečt v karbon, ker sem imel že od prej malo počohano

12.) Ura je bila 1.00 in končno se je nekaj pokazalo..

13.) Vse kabeljne povezat, klimo, knofe, radijo, mikrofon potegnit pod strop, kjer je bil že prejšnji..
14.) Senzor za notranjo tempreturo sem privijačl ob stran konzole, kjer so tiste luknice..

15.) Glej in se čudi

Upam da komu kaj pride prav, sedaj pa sledi malo počitka, drugi teden pa je čas za poliranje..
Lp,