Kl3mzy je napisal/-a:no ja, nekako mi niso slabe.. gledam če bi kupil.. haha za zimo bojo kar te 16ke ostale, ker sem že za te gume dal 400za poleti gledam.. sem gledal replike bbsk sam ni nobenih naprodaj trenutno.. o original bbs pa tak nimam kaj razmišlat ker so pomojem drage ko pes
drugače mi pa misli bereš, bbske so mi TOP na tem avtu samo kaj ko jih ni.. BBSke ali pa original kot so te.. bomo še videli
buhti je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:no ja, nekako mi niso slabe.. gledam če bi kupil.. haha za zimo bojo kar te 16ke ostale, ker sem že za te gume dal 400za poleti gledam.. sem gledal replike bbsk sam ni nobenih naprodaj trenutno.. o original bbs pa tak nimam kaj razmišlat ker so pomojem drage ko pes
drugače mi pa misli bereš, bbske so mi TOP na tem avtu samo kaj ko jih ni.. BBSke ali pa original kot so te.. bomo še videli
Kontaktiraj uporabnika valle, on ti jih ziher lahko zrihta
maarkec je napisal/-a:kaj mas pa za pozicijske, mogoče pihlips blue vision, oz, kaj najbolj paše k tem h7 žarnicam
Kl3mzy je napisal/-a:to je to, @mifek, točno takšen izgled hočem na svojem. Mislim da bom nabavil 4x H7 take kot jih imaš ti
B|ind je napisal/-a:Praktično nov komplet:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6623517
Kl3mzy je napisal/-a:No ja... Verjetno so felge replike, za rabljene replike pa ne dam toliko
buhti je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:No ja... Verjetno so felge replike, za rabljene replike pa ne dam toliko
Samo gume so skoraj toliko kot jih prodaja skupaj z platišči
Mislš da boš dobil lepo ohranjena platišča z novimi gumami za 500€?...boš ja z čunga lunga gumami + kr ena platišča
Jerch_ je napisal/-a:če že kupuješ replike ti prodam platišča kopije m5 17col, 5x120, et34, 8J. Trenutno imam zimske gume gor 205/50-R17 na bmw 1. Avto sem dobil s temi felgami. gume štrlijo ven, ker je to dimenzija za 3ko. feltne imajo par prask, možen je preizkus. so popolnoma ravne imajo zelo malo uteži gor. prodal bi jih ugodno ker mi požira na robovih gume ki so preveč napete...
Kl3mzy je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:če že kupuješ replike ti prodam platišča kopije m5 17col, 5x120, et34, 8J. Trenutno imam zimske gume gor 205/50-R17 na bmw 1. Avto sem dobil s temi felgami. gume štrlijo ven, ker je to dimenzija za 3ko. feltne imajo par prask, možen je preizkus. so popolnoma ravne imajo zelo malo uteži gor. prodal bi jih ugodno ker mi požira na robovih gume ki so preveč napete...
Hmm kaj pa vem.. nekako nisem zagret za 17ke ker so mi premale. Potem bi rajši kar na 16 ostal.. nekako se mi zdi da je 18 col optimalno za E90.. čeprav 19ke tut niso slabe gor
buhti je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:če že kupuješ replike ti prodam platišča kopije m5 17col, 5x120, et34, 8J. Trenutno imam zimske gume gor 205/50-R17 na bmw 1. Avto sem dobil s temi felgami. gume štrlijo ven, ker je to dimenzija za 3ko. feltne imajo par prask, možen je preizkus. so popolnoma ravne imajo zelo malo uteži gor. prodal bi jih ugodno ker mi požira na robovih gume ki so preveč napete...
Hmm kaj pa vem.. nekako nisem zagret za 17ke ker so mi premale. Potem bi rajši kar na 16 ostal.. nekako se mi zdi da je 18 col optimalno za E90.. čeprav 19ke tut niso slabe gor
Če razmišlaš o 19 col, potem obvezno 19ke!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov