damjan je napisal/-a:pri vsakem pranju.... pri vsakem dežju... nasplošno pri vsakem stiku z vodo so tile centri na diskih tako grdo porjavel da je za skozlat...
Niso impregnirani in potem nastane tako nikakvo za pogledat da mi je šlo vsakič na bruhanje....
Sedaj sem zadevo speskal in prašno pobarval v črno.....
Gyga je napisal/-a:damjan je napisal/-a:pri vsakem pranju.... pri vsakem dežju... nasplošno pri vsakem stiku z vodo so tile centri na diskih tako grdo porjavel da je za skozlat...
Niso impregnirani in potem nastane tako nikakvo za pogledat da mi je šlo vsakič na bruhanje....
Sedaj sem zadevo speskal in prašno pobarval v črno.....
Edino pravilno. Ne vem zakaj tudi meni pogled vedno tja pobegne. Odkar imam pobarvano (sicer v srebrno/sivo/tovarniško) je veliko boljše. Zdaj vidim, da nisem edini.![]()
Lp,
G
Gorgh je napisal/-a:A ti izmerjeni konji, so konji na kolesih al na agregatu oz kjerkol ze pac se se meri poleg koles? To more hudo lupat pa trgat, v dezju pa neuporabno verjetnomen gre ze pri mojem ornk na zivce ko je fwd v mokrem, tole more bit pa sploh zabava
P944 je napisal/-a:Živjo,
mene pa zanima, kako ima R26R urejeno homologacijo, glede na to, da naj bi notri imel pol-kletko (rollcage) in da je to homologirano, je kje v homologaciji to dodatno vpisano,....?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov