Patrik_A3 je napisal/-a:no iskal sem avto do jurja, dobil sem tole. nekih izrednih biserov za ta denar ni za pričakovat - roko na srce za 800€ ne dobiš niti pametnega kolesa, kaj šele avto![]()
prvo je bil plan nabavit močnega pežoja, pol spet audi, pol spet picassoja prodat pa kupit insignio ali pa novega clia grandtour... vglaunem, na koncu sem pa svoje potrebe in plane dal v ožji izbor, da hočem avto za vsak dan in službo ter avto, ki me nebo cela premoženja stal med vikendi. ker 12 l bencina jaz ne mislim tankat. in izbral sem si avto katerega bom obnovil in skupaj sestavil da bo lep kot nov in potem uživancija![]()
nisem iskal niti redkega ali pa ultra močnega avta. Tak da, to kar imam, to sem želel. razn rje seveda![]()
danes sem bil spet na odpadu v AT, spet privlekel domov polno drobnarij ki so meni manjkale ali pa so pri meni uničene
Ta avto se nebo več prodal. ker čemu bi rihtal avto eno leto pa se j*ebal da bi ga pol prodal?tudi če bi bil avto nevem kakšna redkost
avto rihtam za sebe za svojo veselje.
p.s. nevem čemu bi mogo bit močenjši, tudi tale gre 150 skoz naselje ali pa izven naselja ali pa avtocesti, v čem je point imet neki močnejši motor za moje nedeljske vožnje?plus tega se v taki stari kanti niti nebi počuto varnega če me kam zabriše, tak da, 1.8 je prek zadosti
![]()
lepo šibedah odprt, ženska polek, nekje na sredini pa hladni pir pa gremo![]()
Brezalkoholni pir najbrž