deo je napisal/-a:zaokrožimoVaLe je napisal/-a:Sej je še več... ampak malenkosti ne štejemo ne ?![]()
![]()
Kaj na naslednji termin Mobikroga spet greš? Kakšen čas maš kaj? ... da boš videl, s kakšno lahkoto ga boš potem z Zzzz-jem izboljšal.
deo je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:deo je napisal/-a:black CLK![]()
prvemu mi je kazen napisal,raje bi tistih 10k zapili
BTW Courage, tvoj Audi je pa, pa lepo sika
Sinoči sem še te na Lentu videl kruzat, res lepo, ponoči in podnevi
![]()
Lp!
jooo majkemi da sem take felne ko maš ti na avtu jaz hoto kupit, samo jih ni v 19 colah. Mi lahko poveš kolko te je stal komplet z gumami ?
dobre kole maš, svaka čast!
![]()
Za felge sem dal pred dvema letoma okrog 250k,
za gume pa lani nekaj čez 200k, so pa Good Year eagle F1 GSD3 spredaj 225/40 18, zadaj pa 255/35 18 !
Ja, tote felge so ble takrat samo v dimenziji 18", zdaj pa so mislim, da tudi v 17 in 20".
Sicer pa imaš ti zdaj gor tak bomba felge, so mi ful všeč, in še verjetno bom jih bratu priporočal naj si take kupi na Golfa V (btw kolko bi te kaj prišle 17 ali 18"?).
menjekul je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Kolkr jst vem: 2,5 l, valda turbo in 340 konjev. Kolega pravi da tok suva da je neverjetno.
kako 2,5kaj ni preza 2.0 . ima res turbo al je kak prodrive performance paket? dostikrat je parkiran pri zadnji bajti pred bencinsko na dolgem mostu (smer vrhnika). vrei je
menjekul je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Kolkr jst vem: 2,5 l, valda turbo in 340 konjev. Kolega pravi da tok suva da je neverjetno.
kako 2,5kaj ni preza 2.0 . ima res turbo al je kak prodrive performance paket? dostikrat je parkiran pri zadnji bajti pred bencinsko na dolgem mostu (smer vrhnika). vrei je
gizmo je napisal/-a:Vale, men je žal k ti temo smetim. Zihr si že kje povedal. Pa vseen.ops:
Lej zanima me kok maš ti te šipe zatemnjene in ali so homo..(Morm rečt, da super zgleda.)![]()
Če hočeš odgovor, hvala.Drgač pa spreglej.
Ajde!
Courage™ je napisal/-a:hmmm, pa si homologiral drugačne dimenzije gum ? Kak lahko maš na eni 40 na eni pa 35, to mi zaj nea gre v glavo...
Drugače pa za Golfa V ne vem, vem samo da je ko vlito na audiju a4Tvoje felne pa so najbolše felne moji punci, ko je vidla tvoj avto je samo vzdihovat začela
![]()
17" so 40k po komadu felne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov