respect!!!

S|icKeR je napisal/-a:več al manj se sam vozim, včasih še punca zraven. zadaj pa ne vem če sem 5x koga pelal odkar jo mam. če pa bo treba kam pelat bom pa mamo prosil za avto pa je stvar rešena.
S|icKeR je napisal/-a:hvala bogu, vsaj en je skurcalglede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače
mišek je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:hvala bogu, vsaj en je skurcalglede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače
Aj, jaj ,jaj...
Kaj pol se ti samo v obleki voziš s tem avtom![]()
Pol še verjetno po žemlce ne upaš v trgovino a? Ti katera pade iz vrečke pa imaš takoj kake ostanke moke v avtu![]()
Ste hecni eni.
Sej več jaz kdaj v svojem peljem kak cement ali pa ometno gnojilo, tri žakle 50 kilogramske kamot pelem, ampak ne pomeni, da moreš imet zato čist vsran avto. Se dobijo take podloge za v kuferan, ki jo potem lepo ven vzameš pa strešeš, po potrebi obrišeš s coto.
Kak bo pa pri naslednjem avtu?
A bo malo višji? Si pri tem videl, da si ga malo vsral, ko si ga tako pritisnil v tla?
mišek je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:hvala bogu, vsaj en je skurcalglede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače
Aj, jaj ,jaj...
Kaj pol se ti samo v obleki voziš s tem avtom![]()
Pol še verjetno po žemlce ne upaš v trgovino a? Ti katera pade iz vrečke pa imaš takoj kake ostanke moke v avtu![]()
Ste hecni eni.
Sej več jaz kdaj v svojem peljem kak cement ali pa ometno gnojilo, tri žakle 50 kilogramske kamot pelem, ampak ne pomeni, da moreš imet zato čist vsran avto. Se dobijo take podloge za v kuferan, ki jo potem lepo ven vzameš pa strešeš, po potrebi obrišeš s coto.
Kak bo pa pri naslednjem avtu?
A bo malo višji? Si pri tem videl, da si ga malo vsral, ko si ga tako pritisnil v tla?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov