Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne maj 10, 2009 8:01 am

Sej sm ti že povedu....še spustiš pa je to to :mrgreen:

respect!!! :noro

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey Ne maj 10, 2009 8:37 am

lepo zgleda 8)

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Ne maj 10, 2009 8:48 am

Vau! Zdaj je pa svetovna :shock:

Pohvale!
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 10, 2009 10:35 pm

idealna! Lepo spuščena in na hudih felgah 8) 8)

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec Po maj 11, 2009 1:19 am

O ja, zdej je pa taprava 8)
L.P.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po maj 11, 2009 8:06 am

S|icKeR je napisal/-a:več al manj se sam vozim, včasih še punca zraven. zadaj pa ne vem če sem 5x koga pelal odkar jo mam. če pa bo treba kam pelat bom pa mamo prosil za avto pa je stvar rešena.

Mislim, halo. Klinc potem pa tak avto, da bi si moral drug avto sposojat, da bi lahko koga zadaj vozil :roll: Avto more bit uporaben. Ne pa to, če boš dal v kuferan kak žakel cementa boš pa že cvikal ali bo šlo ali ne.

Drugač pa men se ne dopade to, da se guma skrije pod blatnik. Rob gume more bit viden po celem obodu. Tako pa zgleda prav poseden.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po maj 11, 2009 8:20 am

mišek:za nekatere je avto orodje za druge pa šminka. v čem vidiš ti težavo?:)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po maj 11, 2009 8:23 am

to stari, zdej pa zgleda tako kot mora, višina prava, felne pa še bolj pašejo kot prej.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 11, 2009 8:23 am

hvala bogu, vsaj en je skurcal :lol: glede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po maj 11, 2009 8:27 am

pri tako spuščenih vozilih še kako velja pravilo "no fat chicks it will rub"

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 11, 2009 9:52 am

Prejšnji teden sem na morju videl rdečo Cupro (ne vem, a tud v dizelski izvedbi obstaja..) z original feltnami, pa se mi zdi, da tem Ibizam odprte feltne velik bolj pristajajo.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po maj 11, 2009 9:56 am

IcEm4n je napisal/-a:Prejšnji teden sem na morju videl rdečo Cupro (ne vem, a tud v dizelski izvedbi obstaja..) z original feltnami, pa se mi zdi, da tem Ibizam odprte feltne velik bolj pristajajo.

če je to ta cupra ta rdeča potem ta skriva pod svojim pokrovom 210 hp-jev

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 11, 2009 10:03 am

vem, da je zadi pisal CUPRA, pa dizl je bla.
Slika

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po maj 11, 2009 11:51 am

S|icKeR je napisal/-a:hvala bogu, vsaj en je skurcal :lol: glede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače :lol:

Aj, jaj ,jaj...
Kaj pol se ti samo v obleki voziš s tem avtom :)
Pol še verjetno po žemlce ne upaš v trgovino a? Ti katera pade iz vrečke pa imaš takoj kake ostanke moke v avtu :)
Ste hecni eni.
Sej več jaz kdaj v svojem peljem kak cement ali pa ometno gnojilo, tri žakle 50 kilogramske kamot pelem, ampak ne pomeni, da moreš imet zato čist vsran avto. Se dobijo take podloge za v kuferan, ki jo potem lepo ven vzameš pa strešeš, po potrebi obrišeš s coto.

Kak bo pa pri naslednjem avtu?
A bo malo višji? Si pri tem videl, da si ga malo vsral, ko si ga tako pritisnil v tla?

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po maj 11, 2009 11:57 am

mišek je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:hvala bogu, vsaj en je skurcal :lol: glede žaklja cementa... tega niti približno ne bo moj avto peljal. niti gajbe jabolk ne peljem noter, nikar pa usran žakelj cementa. zato ima fotr caddyja s katerim se vozi take stvari. tako da za moje potrebe je avto na meji uporabnosti. je res da treba zelo pazit po cesti, ampak jebat ga. za to nižino sem bil to pripravljen sprejet. bo pa pri naslednjem avtu drugače :lol:

Aj, jaj ,jaj...
Pol še verjetno po žemlce ne upaš v trgovino a? Ti katera pade iz vrečke pa imaš takoj kake ostanke moke v avtu :)
Ste hecni eni.
Sej več jaz kdaj v svojem peljem kak cement ali pa ometno gnojilo, tri žakle 50 kilogramske kamot pelem, ampak ne pomeni, da moreš imet zato čist vsran avto. Se dobijo take podloge za v kuferan, ki jo potem lepo ven vzameš pa strešeš, po potrebi obrišeš s coto.

A bo malo višji? Si pri tem videl, da si ga malo vsral, ko si ga tako pritisnil v tla?

joj dej fant če misliš tle nekaj prcat v glavo brezveze pol se raje vzdrži komentarjev naslednjič.....
če imaš ti vsran avto,še ne pomeni da ga mamo vsi
in če ti gnoj voziš not....go ahead...

mislim eni ste pa res smešni :roll:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po maj 11, 2009 12:06 pm

Najprej se je matral, da je zrihtal avto potem bo pa cement v avtu vozu, doma pa imajo caddyja, jst sigurno neb pelal

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Po maj 11, 2009 12:13 pm

Kolega ima Cupro dizel (še isti model kot tvoja), pa ima tovarniških 160 "končkov".

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 11, 2009 12:13 pm

mišek je napisal/-a:

Aj, jaj ,jaj...
Ste hecni eni.

ne, nič mi ni žal da je tako nizek. tako sem hotel, tako imam. po žemlce grem, po kruh tut, samo vedno vzamem s seboj vrečko, ker drugače se iz škrnicla tista moka še strese in je pol vse belo po sedežih. jebat ga, sem pač picajzel kar se avta tiče. pa tut kuferam je poln, tako da ni varjante notr dat kj več kukr 4 sixpacke velikega laškega :lol:

naslednji avto bo pa upam da ostal serijski... no sj sm tut za tega govoru, samo pri tem pač ni ratal, bom napel vse moči da bo pri naslednjem :lol:

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Po maj 11, 2009 12:24 pm

S|icKeR je napisal/-a:naslednji avto bo pa upam da ostal serijski... no sj sm tut za tega govoru, samo pri tem pač ni ratal, bom napel vse moči da bo pri naslednjem :lol:

jebiga eni ne mormo iz svoje kože, jst sm tud reku da na noben avto nč ne dam, pa ewo me me že trga kva bom gor dal :roll: :D

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po maj 11, 2009 1:10 pm

mater samo feltne pa zgledajo lih prav velike
ravno prav nizek, feltne super pridejo do izraza.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov