Bat_zajla je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:šparaj za M3 motor
Raje kupi M3 pa je rešeno. M3 se kar dosti razlikuje od normalnega coupeja.
ja sj ma že skor ''pol m3'' sam konjenica mu manjka

Bat_zajla je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:šparaj za M3 motor
Raje kupi M3 pa je rešeno. M3 se kar dosti razlikuje od normalnega coupeja.
PIKSNA007 je napisal/-a:Jah lj js sm slišu, da ko daš na čipanje da ti ubistvu naredijo da imaš manjši ubrizg bencina ampak s tem večji pretok zraka skozi motor, kar nj bi bilo zato slabo, ker se ti mašino potem slabše hladi kar sledi da se mašina hitreje pregreje. Zj nevem če je točno tko, js sm tko slišal, mogoče se motim nevem dosti o čipanju. Samo to kar sem slišal me vseeno skrbi, da bi s tem kakor koli poškodoval mašino oz. delovanje avta. Zj če sm se pr čem zmotu me prosim popravte tisti k veste o čem se gre točno pri čipanju
Drugače pa izpušni kolektor bom pomoje itk dal notri, sam se morm še mal pozanimat kje bi me pršlo poceni in kvalitetno. Bomo vidl kako pa kaj. V res ogromne stroške se ne bom zaenkrat spuščal, saj kot vidiš skos počasi predelujem avto.
LP
airmike je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Jah lj js sm slišu, da ko daš na čipanje da ti ubistvu naredijo da imaš manjši ubrizg bencina ampak s tem večji pretok zraka skozi motor, kar nj bi bilo zato slabo, ker se ti mašino potem slabše hladi kar sledi da se mašina hitreje pregreje. Zj nevem če je točno tko, js sm tko slišal, mogoče se motim nevem dosti o čipanju. Samo to kar sem slišal me vseeno skrbi, da bi s tem kakor koli poškodoval mašino oz. delovanje avta. Zj če sm se pr čem zmotu me prosim popravte tisti k veste o čem se gre točno pri čipanju
Drugače pa izpušni kolektor bom pomoje itk dal notri, sam se morm še mal pozanimat kje bi me pršlo poceni in kvalitetno. Bomo vidl kako pa kaj. V res ogromne stroške se ne bom zaenkrat spuščal, saj kot vidiš skos počasi predelujem avto.
LP
Ta dva odstavka se izključujeta...če bi bil to tak problem boš naredo večje sranje z kolektorjem. Zakaj? Ker bo motor sposoben prečrpat več zraka oz. se bo lahko znebil več izpušnih plinov in to razliko bo nadomestil zrak. Delno bo računalnik skompenziral pomanjkanje bencina preko LMM in lambde ampak ni to to. Čipanje oz. z drugo besedo optimizacija elektronike je pa to kar ime pove. Optimizacija. In noben tuner ti nebo tak naredo da bo nevarno ker ko bo motor šou bo itak on kriv in pol bo papa biznis. In ja gre se za odvzemanje bencina (v grobem povedano) ker so sodobni motorji politi z bencinom ker tovarna nikol ne ve v kakšnih pogojih se boš vozil in kakšen bencin boš tankal. Zato si pustijo rezerve ki jih tuner potem "sprosti" ampak posledično si verjetno obsojen na 98 ali 100 oktanski bencin....
Maš lepi voz ampak uporabniki z BMW logom v avatarju bi lahk vedli da ko skup postaviš E46 M3 in navadnega je razlika dan in noč (beri M3 je poširjen u božjo mater)
nightmare je napisal/-a:Vedno ena in ista štorija. M3(in tudi vsi ostali športniki) se ne razlikuje od navadnega le po motorju in šminki. Če ima odbijače od M3 to še ne pomeni, da je polovico dela že opravil. Če bi kdo pomislil še na podvozje in pa zavore katere so svetlobna leta pred tem kar ima on na avtu bi bil motor tazadnja zadeva, ki bi jo menjal.
Ne zastopi narobe, avto je lep vendar debate o raznih predelavah v M3 mi pa obrnejo želodec. M3 ni postal ikona športnega avtomobila le zaradi motorja.
airmike je napisal/-a:Pardon zamenjal sem te z Hamzo-tomMy bad
PIKSNA007 je napisal/-a:@adis: Ja sm biu ja, sva šla s punco mal u nebotičnika neprej na eno večerjo pol pa še na eno pijačko
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov