Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Po maj 11, 2009 1:26 pm

ja ti je kr ratal zrihtat, ni kj rečt. Pismo sem šele nekje na polovici ugotovu kje si tole slikal. Dobr plac. Kako si pa do tja pršu? S helikopterjem? :P
GQ

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 11, 2009 1:51 pm

na vleko sm naložu :lol: ne sj cesta je čist ql. ene 200m je makadama, samo 2 jaška sta, nč večjih lukenj, drgač je pa asfalt.

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Po maj 11, 2009 2:29 pm

se strinjam z večino, zgleda super in feltne tud bolje pridejo do izraza 8) Prav huda Ibiza :)
Slika

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO Po maj 11, 2009 9:02 pm

adis je napisal/-a:pri tako spuščenih vozilih še kako velja pravilo "no fat chicks it will rub"

pri mojem se pa tud 400 kg v avtu čist nč ne pozna (kljub nosilnosti samo 270)- malo je tud odvisno katere vzmeti imaš gor (pa od distančnikov) :!:

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun To maj 12, 2009 12:42 pm

biza je perfect sedaj,res u nulo.zdej pa pocasi po nasih cestah ;)

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward To maj 12, 2009 5:02 pm

:shock: a se gre volan levo in desno brez čohanja

lepa :twisted:
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe To maj 19, 2009 1:59 pm

sm avto vidu pred Slakom v NM včerej k sm nekej po mestu krožu, res je huda :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker To maj 19, 2009 3:40 pm

@godward: slabe pol cm je med gumo in blatnikom ko zavijem na polno, tak da ni krize :lol:
@ludbe: drugič se ustavi

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe To maj 19, 2009 5:56 pm

heh, nism mel časa se mi je mudilo, sej se morva itak enkrat dobit za tist, sej veš :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne maj 24, 2009 9:42 am

@slicker: uspešno prodajo želim :tomidelej:

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Ne maj 24, 2009 10:05 am

adis je napisal/-a:@slicker: uspešno prodajo želim :tomidelej:
smo ze 2 :D :D [/img]

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Ne maj 24, 2009 11:03 am

Če boš slučajn feltne posebj prodajal sporoč.

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok Ne maj 24, 2009 11:37 am

A spet prodajaš al sam tku za foro :?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Ne maj 24, 2009 11:39 am

hehe, hvala. je pa to gor bolj iz fore, kukr pa zarad resne prodaje. ko sem bil zdj na wsee-ju sem dobil še eno potrditev da so mi bolj zanimivi oldschool VW-ji kokr pa ti novejši avti. tako da če kdo da tolk naj pelje, drugače pa bo ostal avto še neki časa pri meni.

@rubber: felten ne bom prodajal posebej, če bo slučajno avto se prodal se bom probal zmenit da jih obdržim in dam gor na naslednji avto k ga mam v mislih

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne maj 24, 2009 12:08 pm

Feltne so zanimive... nekar kar je bilo že izven mode...
Za moje pojme preveč na tleh... že sam izgled mi je kot da je notranjost z betonom zalita, druga praktična stvar pa je problem karkšnega koli prevoza sploh na daljše ture... morje bo problem če greš z njim...

S|icKeR je napisal/-a:...razlika se opazim da avto ne skače tolko, sploh čez luknje se lepše pelje, drugače pa neke bistvene razlike ni. še vedno nič manj nosu ven iz ovinka ne rine.

Najbolj pa me je zmotilo tisto o luknjah in trašanem avtu... če se sedaj pelje bolje čez luknje potem ne veš kaj je kaj... resno brez zamere, ne mislim nič slabega, samo ne pa širit krive vere, da se tršan avto na splošno boljše pelje po slovenskih cestah, kaj šele čez luknje...

...ne skače toliko in se lepše čez luknje pelje... :?: :!: ne, zdaj se šele odbija od lukenj... pržgi ga v ovinek kjer so luknje pa boš videl kako boš počasi za vsako luknjo posebej odrsel iz ovinka ven... torej za luknje, če govorimo o gripu, zelo slabo če je avto totalno trd... se pravi je za luknje veliko slabše
Zadnjič spremenil Prokarjon, dne Ne maj 24, 2009 12:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Ne maj 24, 2009 12:12 pm

to dvomim da sem jaz kje napisal. pelje se bolje kot se je prej ko je bil samo znižan. pa tudi precej slabše kot prej na serijskem podvozju. če je lepa cesta je super, čez luknjasto je katastrofa.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne maj 24, 2009 12:13 pm

S|icKeR je napisal/-a:to dvomim da sem jaz kje napisal. pelje se bolje kot se je prej ko je bil samo znižan. pa tudi precej slabše kot prej na serijskem podvozju. če je lepa cesta je super, čez luknjasto je katastrofa.

no to sem mislil... ja... samo si dve strani nazaj zelo dvoumno, da ne rečem napačno, opisal situacijo...

...uživaj v lepem avtu ;)

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Ne maj 24, 2009 12:32 pm

ah sej smo se pelal v Ajdovščino skp, pa ni blo problemov glede na to kakšna je cesta do dol.Greš pač malo levo malo desno, pa je.

:lol:
lp

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne maj 24, 2009 12:37 pm

Prokarjon je napisal/-a:Feltne so zanimive... nekar kar je bilo že izven mode...
Za moje pojme preveč na tleh... že sam izgled mi je kot da je notranjost z betonom zalita, druga praktična stvar pa je problem karkšnega koli prevoza sploh na daljše ture... morje bo problem če greš z njim...

S|icKeR je napisal/-a:...razlika se opazim da avto ne skače tolko, sploh čez luknje se lepše pelje, drugače pa neke bistvene razlike ni. še vedno nič manj nosu ven iz ovinka ne rine.

Najbolj pa me je zmotilo tisto o luknjah in trašanem avtu... če se sedaj pelje bolje čez luknje potem ne veš kaj je kaj... resno brez zamere, ne mislim nič slabega, samo ne pa širit krive vere, da se tršan avto na splošno boljše pelje po slovenskih cestah, kaj šele čez luknje...

...ne skače toliko in se lepše čez luknje pelje... :?: :!: ne, zdaj se šele odbija od lukenj... pržgi ga v ovinek kjer so luknje pa boš videl kako boš počasi za vsako luknjo posebej odrsel iz ovinka ven... torej za luknje, če govorimo o gripu, zelo slabo če je avto totalno trd... se pravi je za luknje veliko slabše

Će ga on prižge žez ovinek kjer so luknje mu bo odskakoval iz ovinka, samo če bi pa z seriskem vzmetenjem prižgal z isto hitrostjo bi ga pa vrglo iz ovinka tako da v vsakem primeru je boljš trši avto, samo udobje je slabše

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne maj 24, 2009 12:51 pm

pskoda je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:Feltne so zanimive... nekar kar je bilo že izven mode...

Će ga on prižge žez ovinek kjer so luknje mu bo odskakoval iz ovinka, samo če bi pa z seriskem vzmetenjem prižgal z isto hitrostjo bi ga pa vrglo iz ovinka tako da v vsakem primeru je boljš trši avto, samo udobje je slabše

Avto mora imeti,če je že govora o dobrem podvozju trdnost amortizerjev in ustreznost vzmeti prilagojeno teži avtomobila.Formula je lahko trda ja,saj je dirkališče popolnoma ravno, stem ko pa lahko naše ceste primirjaš bol kaki progi za rally tam pa je podvozje mehko.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost