gaši je napisal/-a:kapo dol, nenormalno dobro izgleda zunaj kot noter ..res se trudiš, naj ti dobro služi še naprej
Slicker je napisal/-a:jz bi dal še črne ledvičke spredaj in pa zadaj vsaj 9Jx18. feltne mu malo kvarijo podobo, čeprav je že zdaj za čisto 10ko.
mire je napisal/-a:Črne ledvicke pa črne znakce![]()
Pa ene bbs-ke
nevermind je napisal/-a:...vglavnem, kroma se še reši pa bo.
Če že ne letvice okoli šip in ledvičke pa vsaj zalimaj tablice, ker tiste krom pokvarijo vse.
HaMzO je napisal/-a:nevem a prov vidm na sliki a ti samo čez 2 izpuha kadi namesto iz useh 4??
nevermind je napisal/-a:...vglavnem, kroma se še reši pa bo.
Če že ne letvice okoli šip in ledvičke pa vsaj zalimaj tablice, ker tiste krom pokvarijo vse.
HaMzO je napisal/-a:nevem a prov vidm na sliki a ti samo čez 2 izpuha kadi namesto iz useh 4??
MaLiNoVc je napisal/-a:Avto je u nuloZanč sm te vido v Celju na Petrolu in avto je v živo še lepši kot na slikah
nejc1 je napisal/-a:Hmmm replice mu lepo pašejo, tako da jaz nebi menjaval
PIKSNA007 je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:Hmmm replice mu lepo pašejo, tako da jaz nebi menjaval
Sj mu lepo pašejo, samo res me malo motijo, ker so replice, pa še malo bi rad spremembe na avtu. Sploh če se gre za boljšo spremembo
Nevem no res sem v dvomih![]()
LP
Courage™ je napisal/-a:O kvaliteti itak nima smisla debatirat, ampak ne vidim estetskega smisla, zelis si malo spremembe, pa bi felne zamenjal z enakimi, manjsimi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov