Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe jul 08, 2005 11:16 am

Mare9mm je napisal/-a:Poglej DarkDogove lukne za vijake, pa tele. Pr teh verjetn pride pokrov čez vijake, ne pa sam čez sredinsko lukno. ;)

Ko smo že pr vijakih, Darky, kaj to ti varnostni tko grdo vn štrlijo? A je to res potrebno? Aja, pa čedalje bl grda mi ja črna nalepka na pragovih. Ukreni kaj. :P

Ma ja to so uni pokrovčki za orginal vijake namest varnostnih vijakov.Bom zamenjal z pravimi varnostimi vijaki ki se nebodo videli.
Nalepka na pragovih?Ja mora bit, zaradi obveznosti do sponzorja.Tako sem se odloču in tako pač mora bit.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe jul 08, 2005 2:24 pm

darkdog: edino kar še manjka na cliotu so lambo-doors....vse ostalo je cooool..kaj praviš na to?
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jul 08, 2005 2:29 pm

posmekej klucavnice pa kljuke ;)

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Pe jul 08, 2005 2:38 pm

Fajni je ;)
-edino škoda da ni trivraten

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe jul 08, 2005 4:02 pm

Coleman je napisal/-a:darkdog: edino kar še manjka na cliotu so lambo-doors....vse ostalo je cooool..kaj praviš na to?

Ja smo gledali ali grejo mehanizmi gor in žal ugotovili s kolegi, da je premalo prostora.to je tudi Pero z uno oranžno Hondo vidu.ni prostora za mehanizem.Očitno ta ideja odpade.Žal, blo pa bi zanimivo za videt.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe jul 08, 2005 4:06 pm

jst bi pa provociru pa naredu goldwing vrata gor, znana iz mercedesa sl iz 60ih.

oz gullwing doors

http://www.eaglekitcars.co.uk/Gullwing.htm
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Pe jul 08, 2005 11:15 pm

DarkDog24: sem si ogledal :shock: danes tvoj avto in je super ti morem povedat čeprav že veš... mislim, da noben ni toliko truda in želje vložil v svoj avto kakor si ga ti... caski je ni kaj... še kaj načrtuješ v kratkem ? :P

pohvale pohvale

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Ne jul 10, 2005 6:44 pm

croma_man je napisal/-a:jst bi pa provociru pa naredu goldwing vrata gor, znana iz mercedesa sl iz 60ih.

oz gullwing doors

Sam ej pol bi bil pa klijaš adijo nori. Pa po moje bi bilo to pika na i od clia :P
Dobra ideja croma
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 10, 2005 7:44 pm

kaka vrata a ste nori mal, clio gre v prodajo, tako da taki space projekti odpadejo.

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Ne jul 10, 2005 7:54 pm

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee matr žel mi je da nism sedmke zadel ga kupim takoj pa gačuvam ko pučico oka svoga. Upam da bo našel lastnika ki ga bo varoval tako kot si ga ti. Hm a je že čas za žalno himno :P

Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 10, 2005 7:57 pm

kaj boš ap pol kupu? :D

lp

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 10, 2005 8:00 pm

obi je napisal/-a:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee matr žel mi je da nism sedmke zadel ga kupim takoj pa gačuvam ko pučico oka svoga. Upam da bo našel lastnika ki ga bo varoval tako kot si ga ti. Hm a je že čas za žalno himno :P

Ja jebat ga vsega je enkrat konec.Verjem če bi ti zadel sedmico si nebi cliača kupu ampak en hud stroj :D
Potrebujem večji auto.Samo za to se gre.Naredu sm fax, iščem službo in dost mam zajebancij okrog auta.Osvojil sem vse kar se je osvojiti dalo na SLO showih, tako da nimam več tekmovalnih ambicij.Sprva je bilo mišljeno da se autek da babi, ampak ta auto ni za njo, ker se mu je potrebno 100% posvetiti.
tudi sam upam da se bo našu lastnik, ki ga bo čuval in hranil tako kot sem ga jaz.
Težko se bo ločit to vem, sam vsega je enkrat konec. :cry:

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Ne jul 10, 2005 8:03 pm

darkdog24 je napisal/-a:
obi je napisal/-a:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee matr žel mi je da nism sedmke zadel ga kupim takoj pa gačuvam ko pučico oka svoga. Upam da bo našel lastnika ki ga bo varoval tako kot si ga ti. Hm a je že čas za žalno himno :P

Ja jebat ga vsega je enkrat konec.Verjem če bi ti zadel sedmico si nebi cliača kupu ampak en hud stroj :D
Potrebujem večji auto.Samo za to se gre.Naredu sm fax, iščem službo in dost mam zajebancij okrog auta.Osvojil sem vse kar se je osvojiti dalo na SLO showih, tako da nimam več tekmovalnih ambicij.Sprva je bilo mišljeno da se autek da babi, ampak ta auto ni za njo, ker se mu je potrebno 100% posvetiti.
tudi sam upam da se bo našu lastnik, ki ga bo čuval in hranil tako kot sem ga jaz.
Težko se bo ločit to vem, sam vsega je enkrat konec. :cry:

OK no če že sam jstz bi ga kupo zier 100%

Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 10, 2005 8:03 pm

eclipse_R je napisal/-a:kaj boš ap pol kupu? :D

lp

Rad bi si kupu enega od teh avtomobilov: BMW 5 ta staro obliko še, BMW 7 - ta stara oblika, AUDI A6 ta stara oblika.
to so avtomobili veliki, ki ustrezajo mojim željam.

v igri pa je še en res hud stroj, ampak samo pod pogeojem da dobim službo na Renaultu.Odgovor dobim do konca avgusta, in če bo pozitiven, si kupim Renault Clio V6.To mi je pa res želja.

Eto to so trenutno moje želje.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Ne jul 10, 2005 9:03 pm

S cliom V6 ne boš pridobil več prostora... :roll:

Kar se tiče pa "tavelikih avtov" ne sili preveč navzgor. Vzdrževanje in registracija te lahko zelo mahneta po žepu...

Drugače pa še enkrat čestitke za tvoj Clio!!!

LPD

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po jul 11, 2005 10:15 am

dejvi je napisal/-a:S cliom V6 ne boš pridobil več prostora... :roll:

Kar se tiče pa "tavelikih avtov" ne sili preveč navzgor. Vzdrževanje in registracija te lahko zelo mahneta po žepu...

Drugače pa še enkrat čestitke za tvoj Clio!!!

LPD

V tem primeru si baba kupi večji auto in je problem rešen.S takim autom bi res bil pravi pripadnik Renault firme in delal vlko reklamo za to podjetje, kar bi tudi delodajalcem res dobro delo.

Od tavelikih autov bi mel max.motor 2.8 bencinar ali 2.5 diezel.Vzdrževanje, registracija....sem pripravljen tvegat.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po jul 11, 2005 10:41 am

croma_man je napisal/-a:jst bi pa provociru pa naredu goldwing vrata gor, znana iz mercedesa sl iz 60ih.

oz gullwing doors

:lol: :lol: :lol: pol pa lahko avto parkiraš vedno samo na osmljenem mestu, ker če je že kaki avto zraven parkiran, lezeš čez kuferam ven :D :D al pa se samo spodaj skotališ, ko jih ne moraš do konca odpret :D :D :D

@darkdog: kak to da si kr obupal, pa kaj ti ni čar tega, da ko pogledaš avto si prav ponosen, kaj si vse naredil, jaz bi na tvojem mestu kupo večji avto klijeka pa bi mal doma v garaži, ga razstavil, pa po delih sestavljal samo, da bi bil šow car :D 8)

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po jul 11, 2005 10:47 am

A ti to resno o V6? :shock: :shock:
Pol pa lahko z valetom nardita "getaway in štajerska"... :twisted: 8)

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jul 11, 2005 12:15 pm

In za koliko ga ceniš če ni skrivnost?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po jul 11, 2005 2:32 pm

Koliko ga cenim ni nobena skrivnost, poglej si v salonu pod opisom vozila.

Base ponosen sem na auto, da bi pa bil show car je pa slovenija premala.Najbolj pa ste me razočarali vi na vašem showu na Ptuju, ko mi je nekdo iz vašega tima pribil, da na autu ni nč novega zato pač ni bil zanimiv komisiji.Tak auto z tako notranjostjo je od lanskega showa v Mariboru.Tam sem se prvič pokazal v prenovljeni beli notranjosti.Nato pa so sledili še detajli.
In potem mi nekdo od vas butne vn, da na autu ni nč več novega, js pa LCD na stropu,LCD na rmaturki,dodatni sprednji sistem itd....
Medtem ko pa je recimo srebrn bivši selešov Clio ki ga je prodal in sedaj ima novega lastnika, je tak kot je na sceni skoraj nevem 4-5 let poln novitet?Tist auto je bil tak narejen še mnogo prej preden smo mi in nekateri začeli delat auteke.

Take stvari me razpizdijo na showih, zato nimam več ambicij, želj itd... da bi tekmoval. Polega tega ste mi pa ocenjevali auto v notranjosti, model pa je stal zunaj in po pol urnem prepričevanju se je le usedu noter za pol minutke in šel vn.
Nepluvam vas ampak povedal bi rad enkrat jasno in glasno kako stvari stojio. Nočni show v MB pa nebom komentiral.

Uglavnem dost je teh tekmovanj,showov itd....zdej je čas za neki bolj resnega. ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov