Koliko ga cenim ni nobena skrivnost, poglej si v salonu pod opisom vozila.
Base ponosen sem na auto, da bi pa bil show car je pa slovenija premala.Najbolj pa ste me razočarali vi na vašem showu na Ptuju, ko mi je nekdo iz vašega tima pribil, da na autu ni nč novega zato pač ni bil zanimiv komisiji.Tak auto z tako notranjostjo je od lanskega showa v Mariboru.Tam sem se prvič pokazal v prenovljeni beli notranjosti.Nato pa so sledili še detajli.
In potem mi nekdo od vas butne vn, da na autu ni nč več novega, js pa LCD na stropu,LCD na rmaturki,dodatni sprednji sistem itd....
Medtem ko pa je recimo srebrn bivši selešov Clio ki ga je prodal in sedaj ima novega lastnika, je tak kot je na sceni skoraj nevem 4-5 let poln novitet?Tist auto je bil tak narejen še mnogo prej preden smo mi in nekateri začeli delat auteke.
Take stvari me razpizdijo na showih, zato nimam več ambicij, želj itd... da bi tekmoval. Polega tega ste mi pa ocenjevali auto v notranjosti, model pa je stal zunaj in po pol urnem prepričevanju se je le usedu noter za pol minutke in šel vn.
Nepluvam vas ampak povedal bi rad enkrat jasno in glasno kako stvari stojio. Nočni show v MB pa nebom komentiral.
Uglavnem dost je teh tekmovanj,showov itd....zdej je čas za neki bolj resnega.