Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po jul 11, 2005 2:36 pm

metallic je napisal/-a:A ti to resno o V6? :shock: :shock:
Pol pa lahko z valetom nardita "getaway in štajerska"... :twisted: 8)

Kokr sm reku prošnjo na Renault Levec sem poslal, bil 2x na razgovoru z direktorejm tega podjetja itd... in odgovor dobim do konca avgusta.Ker me avtomobili zanimajo in bi tudi rad elu v tej branži, bi si ob tej priliki kupu V6.Verjetno bi dobu tud kej popusta pa če bi še mel reklamo RSL Levec na autu bi blo še bolj ugodno.Za njih je to tud zanimivo, za mene pa še bolj.
Čeprav delal pa bi v sektorju Nissan-Volvo vozila, kar pomeni da bi prodajal nissan in volvo vozila.to pomeni da bi tud vozu 350Z kot testno vozilo itd....

Daj bože da bo odgovor pozitiven. :roll:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jul 11, 2005 7:38 pm

kaj konkretno bi pa delal tam, ker tut jst po novem (no, že več kot pol leta) delam v eni konkurenčni firmi RSL-u...
pa me mal zanima, kaj ima konkurenca s tabo za bregom :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po jul 11, 2005 7:58 pm

Kako volvo? Sej volvo nima veze z renaultom (razen renault trucks)... :?
Ja lepo bi blo, če bi tak stroj nabavu... ;) 8)

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po jul 11, 2005 8:08 pm

darkdog24 je napisal/-a:Base ponosen sem na auto, da bi pa bil show car je pa slovenija premala.Najbolj pa ste me razočarali vi na vašem showu na Ptuju, ko mi je nekdo iz vašega tima pribil, da na autu ni nč novega zato pač ni bil zanimiv komisiji.Tak auto z tako notranjostjo je od lanskega showa v Mariboru.Tam sem se prvič pokazal v prenovljeni beli notranjosti.Nato pa so sledili še detajli.
In potem mi nekdo od vas butne vn, da na autu ni nč več novega, js pa lcd na rmaturki,dodatni sprednji sistem itd....

Take stvari me razpizdijo na showih, zato nimam več ambicij, želj itd... da bi tekmoval. Polega tega ste mi pa ocenjevali auto v notranjosti, model pa je stal zunaj in po pol urnem prepričevanju se je le usedu noter za pol minutke in šel vn.
Nepluvam vas ampak povedal bi rad enkrat jasno in glasno kako stvari stojio. Nočni show v MB pa nebom komentiral.

Uglavnem dost je teh tekmovanj,showov itd....zdej je čas za neki bolj resnega. ;)

eeee darkdog, meni je avto carski, kar sem ti tudi v MB na najt šovu povedal 8) glede notranjosti nevem, ker jaz sem bil poleg pri merjenju sonornega efekta :oops: Na najt šovu pa tak veš, da je bla izbrana druga komisija :)

Upam samo da nimaš to mnenje o vseh, ker en ni celota :oops: :oops:
Drugače pa mi je res škoda, da si tako "obupal" jaz vem, če bi vložil toliko denarja in časa v avto se ga nikakor nebo mogel ločit :D ampak kaj češ avto je tvoj, ti si lastnik in samo ti lahko delaš z njim kaj hočeš ;)

LP pa čimbolšo nabovo drugega avta ti želim ;)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 12, 2005 10:10 am

Kokr sm reku prošnjo na Renault Levec sem poslal, bil 2x na razgovoru z direktorejm tega podjetja itd... in odgovor dobim do konca avgusta.Ker me avtomobili zanimajo in bi tudi rad elu v tej branži, bi si ob tej priliki kupu V6.Verjetno bi dobu tud kej popusta pa če bi še mel reklamo RSL Levec na autu bi blo še bolj ugodno.Za njih je to tud zanimivo, za mene pa še bolj.
Čeprav delal pa bi v sektorju Nissan-Volvo vozila, kar pomeni da bi prodajal nissan in volvo vozila.to pomeni da bi tud vozu 350Z kot testno vozilo itd....

Daj bože da bo odgovor pozitiven. :roll:

bomo pesti držal da čimprej vidmo novo temo o novem cliotu. vem da ti je težko k boš prodal, k mene pr srcu stiska, da bo tak avto šou iz tvojih rok. vseen poskrbi zanjga tko, da ga ne prodaš kašnemu razvajenmu prepotentnemu mulcu k bo z njim delou lih tko kt da bi meu en star zgonjen avto. kok si pa postavu ceno?

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To jul 12, 2005 10:25 am

Nisem zasledil cene avtomobila, samo koliko si vložil vanj...je pa res da se zelo težko najde takšen ki bi za te stvari bil pripravljen seveda toliko odšteti, saj vsak gleda letnik, prevožene km ter opremo, nekaj se že da dobiti za styling opremo samo veliko manj kot pa si sam odštel....to je pa nažalost temna plat zgodbe o vsakem stylingu...mislim da se tega prav vsi zavedamo ki rihtamo svoje avte...želim ti kupca ki bo ponudil čimveč za to opremo na avtu.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 10:28 am

mam jst filmček 15 mb avta med vožnjo, z novimi feltnami je booooomba ;)

kam lahk dam film da si ga lahk ogledate?
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To jul 12, 2005 10:28 am

NE PRODAJI AVTA. Škoda ga je, ker je preveč lep in preveč truda si notr vložu, da ga boš zdej kr spustu iz rok.

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC To jul 12, 2005 11:20 am

croma_man je napisal/-a:mam jst filmček 15 mb avta med vožnjo, z novimi feltnami je booooomba ;)

kam lahk dam film da si ga lahk ogledate?

idi na
http://s4.youshareit.com
http://www.yousendit.com

:-P

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 12:01 pm

voznik snemalnega avtomobila, torej jst javno razglašam, da speljujem slabš k piška :jy

:twisted: serijski clio vs. serijski clio :twisted:

http://www.megaupload.com/?d=24LH3ZVK

in the dark dark's car does the rest - avto je bomba....(sam k ne gre nikamor proti serijskem cliotu) :vrum

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To jul 12, 2005 12:44 pm

Base ne kritiziram vseh vas v klubu ampak sam tist dan na showu in tisto ocenjevanje oziroma kasnejši komentar na to.

andy mi je kristalno jasno, da ljudje v Sloveniji bi imeli nekaj ampak ko je pa treba denarnico odpret za to pa nastane problem.

zupi13 v RSL-u bi delu kot prodajalec volvo-Nissan vozil, ter neki bi hodu tudi na Dunaj ter bil nek zastopnik za ta vozila itd....
Skratka neki bi že delu.

Drugače pa RSL Levec prodaja poleg Renaulta, nissan aše osebna Volvo vozila.Kako je s tem pa nevem.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 1:20 pm

popravljam link ker una povezava je za en k...

http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... re_026.avi

upam da tokrat bolje deluje.

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER To jul 12, 2005 1:42 pm

Croma a sta z darkom od semaforja do semaforja dirkala. Temni je bil pa sigurno v vlogi snemalca.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 1:47 pm

ja k smo šli iz nočnega showa nazaj se je porajala ideja v mariboru če bi malo sprobal razliko :lol:

in vse si uganu, pametno polde :D

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 12, 2005 2:16 pm

kolk sta pa tole mocna Cliota??

LP, Peter

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 2:26 pm

oba 80 hp serijsko sam moj ma nekaj predelav ki pa sem jih praktično izničil z 150+ kilami akustike. Se pa še pozna nekaj, zato smo tudi primerjal.

darkdog ma E7j motor, jst pa E6j kar pomeni identično le da mam jst registerski fergazer on ma monotronic torej vbrizg preko računalnika.

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC To jul 12, 2005 4:45 pm

torej če imata oba identične motorje newem zakaj je pol taka razlika ??? zaradi reč. vbrizga ? al zato ker si se darkdogu smilil in te je pustil naprej :)

BTW Darkdog ne prodat cliota ker ga je škoda, poglej koliko truda in volje si vložil v avto in vse sam naredil, svoj čas zapravil za avto... kdo bo tako lepo skrbel za ta avto če ne samo ti???? bo ga dobil neki podlež v roke in kaj bo z njim.... na odpadu ker se ob zaletu... full je carsko narejen, beli taki lepi, full newem no, jaz ga nebi dal vstran in bi rajši kje drugje prišparal za 2 avto!!! kljub temu, da bi ga prodal za primerno ceno ampak tvoje želje, volje, truda ti noben nebo poplačal... ;)

Sicer je res, da je tvoj avto in lahko delaš kaj češ, jaz naprimer ga nebi nikoli dal vstran od sebe in bi se težko ločil...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To jul 12, 2005 4:56 pm

Ne darkdog ga tokrat ni šparal.hitereje sem speljal kot cromaman in to do blokade 1 prestava, nato je sledila druga isto do rdečega polja nakar sem dal v tretjo in me je zmanjkalo.Auto sm tišu do konca sam kokr sm že milijonkrat reku in to povem še milijonkrat clio s tem motorjem negre nikamor.Gre ja sam traja da dobi hitrost.Res pa je da sm tud sam kriv za to ker odkar ga mam js sam cruzam z njim, easy drive lepo mirna lagana vožnja in verjetno tudi tukaj tiči problem.

Res pa je tudi da cromam man ma drugi menjalnik in fergazer, med tem ko pa mam js einšpric za vbrizg goriva in orginal menjalnik.
Blo je zanimivo.Šla sva skozi 2 semaforja in v obeh primerih sm popušu.Kaj češ če auto negre pač negre.Da mam denar bi dal noter 1.4 GT turbo.Potem bi na filmčku brali napis na moji zadnji šajbi in ne na sprednji www.in-put.com :D :D :D

Važn je da ogrozila nisva nobenga, nobenmu se ni nč nardilo, čeprav js nepodpiram teh dejanj.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jul 12, 2005 9:01 pm

ja vse je res kot je darkdog napisal - zanimiva primerjava je pa bla kljub temu ker sta oba avta bla na platiščih istih dimenzij (dobro če odmislimo velik več kil pri mojem avtu sta bla enaka).

v filmu se pa lepo vidi različno prestavno razmerje - darkdog prestavi v drugo men še 3 sekunde vleče prva in potem šele druga, pri drugi pa isto, on prestavi v tretjo jst pa še dosti časa v drugi pospešujem

razlika ki se vidi je pa zaradi poceni a še vedno efektivnega tuninga motorja :
- fergazer 40/40 weber z predelanimi loputami
- pol športna kuplunga (košara ni plošča ampak še ima peresa)
- menjalnik clio 1.4 S (zelo podoben menjalnik od cliota 1.2)
- ni blokade (ker je fergazer motor) prestavljanje pri 6.800 rpm

in to je vse kar nardi tako razliko - s tako predelavo je tud po 30.000 km motor še vedno tak kot je bil.Cena vsega skupaj pa brez dela mehanika 25k sit kuplunga, 25k sit menjalnik, 8k sit olje za menjalnik, predelave na fergazerju in montaža pa izvedena doma.

več pa v moji debati če koga zanima "the smart way to tune a 1.4 energy" ;)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... p?p=507490

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr jul 13, 2005 5:05 pm

Dost o mašinah in menjalnikih, gremo spet na LCD-je.Če želiš neopazen,kvaliteten,funkcionalen LCD ter dobro kvalitetno sliko, potem si ga zmontiraš takole in zbereš pravo znamko. ;)

Slika
Slika
Slika
Slika

Zelo hitra in enostavna montaža.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov