Gasper` je napisal/-a:Kolikor sem jaz obvescen, ti zavarovalnica (ce imas pac neke styling dodatke na avtu) ne krije popravila oz novega nakupa le-teh, pac pa kot je v tem primeru originalen zadnji odbijac.
Polooo: cetudi imas drazji avto in jaz le twingota nisva v istem rangu, da bi ti odgovarjal s primitivnimi odgovori. Brez zamere.
Gasper` je napisal/-a:Kolikor sem jaz obvescen, ti zavarovalnica (ce imas pac neke styling dodatke na avtu) ne krije popravila oz novega nakupa le-teh, pac pa kot je v tem primeru originalen zadnji odbijac.
Polooo: cetudi imas drazji avto in jaz le twingota nisva v istem rangu, da bi ti odgovarjal s primitivnimi odgovori. Brez zamere.
nejko307 je napisal/-a:Gasper` je napisal/-a:Kolikor sem jaz obvescen, ti zavarovalnica (ce imas pac neke styling dodatke na avtu) ne krije popravila oz novega nakupa le-teh, pac pa kot je v tem primeru originalen zadnji odbijac.
mislim da ima Gasper prav...povrnjeno dobiš v original stanje....kar pa v tem primeru tudi ni za opustiti![]()
..(popravilo boka, nov zad. odb..kakor vidim tudi havba.itd......itd......
polooo...ja...res ne vem kaj ima tukaj njegov twingo....je to zgolj primitivnost ..![]()
![]()
ps::::: v vsakem primeru pa je nastala škoda velika....,časa in živcev se na da povrniti....želim čimboljšo rešitev....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov