MyWay! je napisal/-a:Še "dišavce" se znebiš, pa bo.
Pretiravat pa ni treba a ne?

Patrik_A3 je napisal/-a:kake dišavce? o čem ti tu?
Verjetno misli tisto nad radijem na ventilaciji.
MyWay! je napisal/-a:Še "dišavce" se znebiš, pa bo.
Patrik_A3 je napisal/-a:kake dišavce? o čem ti tu?
peroRS je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:kake dišavce? o čem ti tu?
Patrik_A3 je napisal/-a:počasi bodo že začeli komentirat kateri deodorant si moraš izbrat da se lahko voziš.
Patrik_A3 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:kake dišavce? o čem ti tu?
saj vem, ampak to pa je že idiotizem, da te tole moti. počasi bodo že začeli komentirat kateri deodorant si moraš izbrat da se lahko voziš.
MyWay! je napisal/-a:Kaj se pa razburjaš. Mene moti.Pa še, če se pomotoma polije po plastiki ne pusti ravno lepih sledi.
crxdelsol je napisal/-a:Tu sem se spomnil na to temo:
viewtopic.php?f=56&t=88813 maš skaj al usnjejoke.
![]()
Lepo rihtaš čeprav M je le M volan če ti to veliko pomeni, meni je bil prejšnji tudi všeč ničkaj dolgočasen kot v našem e46 ko je še 4 kraki. Kupca za prejšnjega imaš ali bo naprodaj ?MyWay! je napisal/-a:Kaj se pa razburjaš. Mene moti.Pa še, če se pomotoma polije po plastiki ne pusti ravno lepih sledi.
To je res, če je dlje časa polito lahko kar greš na odpad ali servis nove dele iskat ker uniči barvo in vse. Je pa edina dišava ki še kaj diši nekaj časa.
domen90 je napisal/-a:Madona si ti tečen s provociranjem glede original zadev. Če kupuješ fake hrano v eurospinu, nosiš fake trenerko in fake adidaske, potem je to tvoj problem.
maniaxxx je napisal/-a:Piksna, felge so lepe, samo nažalost bodo samo poznavalci vedeli kaj furaš v resnici...
mihaing je napisal/-a:@speedy: A mi imaš kaj za povedati ali kaj![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Piksna, felge so lepe, samo nažalost bodo samo poznavalci vedeli kaj furaš v resnici...
Ostali pa bodo rekli "hud M3"![]()
Nepoznavalec (povdarek!) ga bo težko ločil od pravega M3 glede na feltne, izpuhe, odbijače....
maniaxxx je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@speedy: A mi imaš kaj za povedati ali kaj![]()
![]()
Kje se pa upam![]()
...pa ti nimaš več BMW-ja kot sm slišal...si šel na boljše
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@speedy: A mi imaš kaj za povedati ali kaj![]()
![]()
Kje se pa upam![]()
![]()
![]()
Tih bod. Ne rabiš raztrobit![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@speedy: A mi imaš kaj za povedati ali kaj![]()
![]()
Kje se pa upam![]()
![]()
![]()
Tih bod. Ne rabiš raztrobit![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost