lenivec je napisal/-a:ja sam glej, kaj si mel, eno leto avto, not pa vrgo ohoho dnara, zdaj ga boš prodal in neboš dobil nič od teg anazaj...darkdog24 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:krt206 je napisal/-a: Škoda avta,
škoda vsega dnara ki je bil stran vržen.
Potem je škoda da sploh živimo.
lenivec je napisal/-a:nisn mislo kak dolgo si lastnik, ampak kaj si v zadnjem letu nardi... večino kok berem forum..
sicer pa vsak ma svoje veselje. jaz vem da če bi tolko vložo ga nebi prodal, če bi vedel da ga bom prodal pa nebi tolko vložo, ker se ti dnar nebo v 50% vrno. tut tako ceno ko maš ne pričakuj kupca.
žal
mito155 je napisal/-a:Samo moja kritika...
Cena je previsoka... avto je očuvan ampak, letnik 95 cliota dobiš za 350k. Za 1.150 tisoč
ti jaz naredim takega kot je tvoj, ampak po svojem okusu, z močnejšo muziko, z lepše dodelanimi detajli, večjimi feltnami, ...
Nočem te kritizirat ampak... verjamem da si veliko vložil v avto... ampak za to ceno dobiš novejši in za okus marsikaterega lepše porihtan avto... Sicer pa veliko sreče pri nakupu.
Jurchi je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:Samo moja kritika...
Cena je previsoka... avto je očuvan ampak, letnik 95 cliota dobiš za 350k. Za 1.150 tisoč
ti jaz naredim takega kot je tvoj, ampak po svojem okusu, z močnejšo muziko, z lepše dodelanimi detajli, večjimi feltnami, ...
Nočem te kritizirat ampak... verjamem da si veliko vložil v avto... ampak za to ceno dobiš novejši in za okus marsikaterega lepše porihtan avto... Sicer pa veliko sreče pri nakupu.
sej vse lepo in prav sam ne govort bedarij......
Prvič, če boš kupu cliota l.95 za 350 k SIT si lahko že na začetku odšteješ kar lep kupček denarja za mehanska popravila (sklopka, diski, jermeni, po možnosti katalizator,.....če ne takoj pa zelo kmalu)
Drugič, mislm, da se redkokdo zaveda, da je skor vse na temu avtu custom in če mal poznate sceno custom izdelave bi lahko preračunal kol te pride že sam fabrikacija odbijačev (plus ne pozabite štriharije), notranjosti, novega zavornega sistema, komplet cela multimedija in feršterkerija......dejansko ni na tem cliotu res nič več original cliotovga razen ime!
Je tolk malenkosti, ki jih kot nepoznavalec specifičnega modela avtomobila sploh ne opaziš, tko da ne sodi prehitro.
In za konec....ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu , sam ne mi pa metat ven takih kot "za 350 k SIT dobiš tut cliota isti letnik"
BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.
Jurchi je napisal/-a: BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.
Jurchi je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:Samo moja kritika...
sej vse lepo in prav sam ne govort bedarij......
Prvič, če boš kupu cliota l.95 za 350 k SIT si lahko že na začetku odšteješ kar lep kupček denarja za mehanska popravila (sklopka, diski, jermeni, po možnosti katalizator,.....če ne takoj pa zelo kmalu)
Drugič, mislm, da se redkokdo zaveda, da je skor vse na temu avtu custom in če mal poznate sceno custom izdelave bi lahko preračunal kol te pride že sam fabrikacija odbijačev (plus ne pozabite štriharije), notranjosti, novega zavornega sistema, komplet cela multimedija in feršterkerija......dejansko ni na tem cliotu res nič več original cliotovga razen ime!
Je tolk malenkosti, ki jih kot nepoznavalec specifičnega modela avtomobila sploh ne opaziš, tko da ne sodi prehitro.
In za konec....ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu, sam ne mi pa metat ven takih kot "za 350 k SIT dobiš tut cliota isti letnik"
BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.
mito155 je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a: BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.
Mal se zamisli kaj si povedu... Če jaz subjektivno ocenjujem avto je avto zame nedokončan. Lepo je slišati da je vse custom, ampak to ni vse. Jest sicer ne poznam tebe kot osebo zato ne morem ocenjevati tvojega okusa. Amapk avto ima v mojih očeh status dobro začetega ampak nedokončanega avtomobila. In na treffnu sme že bil in verjemi mi da ne bom neumnosti govoril tam gor. In marsikateri avto je tam je narejen napol, kleparsko, ličarsko in tapetniško. Na žalost.. Nelaj časa sem imel jest idejo mojga punta narediti v piko kot šov car ampak ravno to kar je lenivec govoril v prejšnih postih je razlog da se tega nisem lotil. In ko gre za primerjavo 350k za navadnega clia plus 1m dodatka nanj sem prepričan da bi sam to naredil bolje. Navadnega clia sem pa izbral ker je ta tudi navaden. Hotel sem samo povedati da se za isti denar naredi podobnega clia z svojim okusom in ne že narejenega. Če pa kdo ne verjame mu pa lahko bp naredim seznam z cenikom.
@Darkdog _ vem da si ponosen na avto in si upravičeno ponosen nanj. Ampak pri denarju se vse skupaj konča. Konec koncev je pa ta forum namenjen kritikam in pohvalam. Tiste ta prve nas pripravijo do tega da naslednji projek naredimo še boljši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov