Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jul 17, 2005 4:38 pm

Mogoče, bi mogu v oglasu povdarit, da imaš vse homologirano, če imaš seveda.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 17, 2005 4:49 pm

lenivec je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
krt206 je napisal/-a: Škoda avta,

škoda vsega dnara ki je bil stran vržen.

Potem je škoda da sploh živimo. :roll:
ja sam glej, kaj si mel, eno leto avto, not pa vrgo ohoho dnara, zdaj ga boš prodal in neboš dobil nič od teg anazaj...

Lastnik avtomobila sem 5 let in ne eno leto kokr praviš.To koliko denarja sme jaz dal v avto sem si sam izračunal in ti povem da nisem v minusu.
Povem ti pa še nekaj, denar je za to, da si nekaj kupiš z njim.Denar je narejen v smislu tega, da skoz kroži, ter da si za njegovo vrednost kupiš tisto kar ti paše.Meni je pasalo to kar sem si kupoval, tebi pa recimo mogoče paše dnar v muzki itd....
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Ne jul 17, 2005 6:15 pm

lenivec je napisal/-a:nisn mislo kak dolgo si lastnik, ampak kaj si v zadnjem letu nardi... večino kok berem forum..

sicer pa vsak ma svoje veselje. jaz vem da če bi tolko vložo ga nebi prodal, če bi vedel da ga bom prodal pa nebi tolko vložo, ker se ti dnar nebo v 50% vrno. tut tako ceno ko maš ne pričakuj kupca.

žal

Zakaj pa ne??Jaz bi dal takoj.....Ce si res velik ljubitelj teh predelav,si izracunas,kolk bi moral sam vlozit v te projekte,ampak kaj vse je potrebno,da nardis tak avto,ve samo tisti,ki se je kdaj s tem ukvarjal...Ni vse samo denar,so se drugi faktorji,ki so prisotni pri taki zadevi....Tako se bo pa nasel nekdo,ki bo res cenil te zadeve in bo sigurno odstel toliko denarja!! :roll:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne jul 17, 2005 6:19 pm

Samo moja kritika...

Cena je previsoka... avto je očuvan ampak, letnik 95 cliota dobiš za 350k. Za 1.150 tisoč
ti jaz naredim takega kot je tvoj, ampak po svojem okusu, z močnejšo muziko, z lepše dodelanimi detajli, večjimi feltnami, ...

Nočem te kritizirat ampak... verjamem da si veliko vložil v avto... ampak za to ceno dobiš novejši in za okus marsikaterega lepše porihtan avto... Sicer pa veliko sreče pri nakupu.

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Ne jul 17, 2005 7:05 pm

mito155 je napisal/-a:Samo moja kritika...

Cena je previsoka... avto je očuvan ampak, letnik 95 cliota dobiš za 350k. Za 1.150 tisoč
ti jaz naredim takega kot je tvoj, ampak po svojem okusu, z močnejšo muziko, z lepše dodelanimi detajli, večjimi feltnami, ...

Nočem te kritizirat ampak... verjamem da si veliko vložil v avto... ampak za to ceno dobiš novejši in za okus marsikaterega lepše porihtan avto... Sicer pa veliko sreče pri nakupu.

sej vse lepo in prav sam ne govort bedarij......
Prvič, če boš kupu cliota l.95 za 350 k SIT si lahko že na začetku odšteješ kar lep kupček denarja za mehanska popravila (sklopka, diski, jermeni, po možnosti katalizator,.....če ne takoj pa zelo kmalu)
Drugič, mislm, da se redkokdo zaveda, da je skor vse na temu avtu custom in če mal poznate sceno custom izdelave bi lahko preračunal kol te pride že sam fabrikacija odbijačev (plus ne pozabite štriharije), notranjosti, novega zavornega sistema, komplet cela multimedija in feršterkerija......dejansko ni na tem cliotu res nič več original cliotovga razen ime!

Je tolk malenkosti, ki jih kot nepoznavalec specifičnega modela avtomobila sploh ne opaziš, tko da ne sodi prehitro.

In za konec....ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu, sam ne mi pa metat ven takih kot "za 350 k SIT dobiš tut cliota isti letnik" :roll:

BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne jul 17, 2005 8:15 pm

Jurchi je napisal/-a:BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.

:bow
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne jul 17, 2005 9:24 pm

Jurchi je napisal/-a:

Prvič, če boš kupu cliota l.95 za 350 k SIT si lahko že na začetku odšteješ kar lep kupček denarja za mehanska popravila (sklopka, diski, jermeni, po možnosti katalizator,.....če ne takoj pa zelo kmalu)
Drugič, mislm, da se redkokdo zaveda, da je skor vse na temu avtu custom in če mal poznate sceno custom izdelave bi lahko preračunal kol te pride že sam fabrikacija odbijačev (plus ne pozabite štriharije), notranjosti, novega zavornega sistema, komplet cela multimedija in feršterkerija......dejansko ni na tem cliotu res nič več original cliotovga razen ime!

Je tolk malenkosti, ki jih kot nepoznavalec specifičnega modela avtomobila sploh ne opaziš, tko da ne sodi prehitro.

In za konec....ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu , sam ne mi pa metat ven takih kot "za 350 k SIT dobiš tut cliota isti letnik" :roll:

BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.

:clapclap :tomidelej: :clapclap :tomidelej: :clapclap

ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu :ne višjo :-P
Zadnjič spremenil PuBBeC, dne Ne jul 17, 2005 9:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne jul 17, 2005 9:25 pm

Jurchi je napisal/-a: BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.

Mal se zamisli kaj si povedu... Če jaz subjektivno ocenjujem avto je avto zame nedokončan. Lepo je slišati da je vse custom, ampak to ni vse. Jest sicer ne poznam tebe kot osebo zato ne morem ocenjevati tvojega okusa. Amapk avto ima v mojih očeh status dobro začetega ampak nedokončanega avtomobila. In na treffnu sme že bil in verjemi mi da ne bom neumnosti govoril tam gor. In marsikateri avto je tam je narejen napol, kleparsko, ličarsko in tapetniško. Na žalost.. Nelaj časa sem imel jest idejo mojga punta narediti v piko kot šov car ampak ravno to kar je lenivec govoril v prejšnih postih je razlog da se tega nisem lotil. In ko gre za primerjavo 350k za navadnega clia plus 1m dodatka nanj sem prepričan da bi sam to naredil bolje. Navadnega clia sem pa izbral ker je ta tudi navaden. Hotel sem samo povedati da se za isti denar naredi podobnega clia z svojim okusom in ne že narejenega. Če pa kdo ne verjame mu pa lahko bp naredim seznam z cenikom.

@Darkdog _ vem da si ponosen na avto in si upravičeno ponosen nanj. Ampak pri denarju se vse skupaj konča. Konec koncev je pa ta forum namenjen kritikam in pohvalam. Tiste ta prve nas pripravijo do tega da naslednji projek naredimo še boljši.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 17, 2005 9:25 pm

Jurchi je napisal/-a:

In za konec....ceno bi morda res lahko mal nižjo nastavu, sam ne mi pa metat ven takih kot "za 350 k SIT dobiš tut cliota isti letnik" :roll:

brez besed :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jul 17, 2005 9:43 pm

mito155 je napisal/-a:
Jurchi je napisal/-a: BTW mito155 pej na en VW treffen pa enmu nemcu z u nulo spedenanim golfom enko reč, sej tazga jest dobim pr nas za 100 k SIT, pa boš vidu kaj ti bo reku.

Mal se zamisli kaj si povedu... Če jaz subjektivno ocenjujem avto je avto zame nedokončan. Lepo je slišati da je vse custom, ampak to ni vse. Jest sicer ne poznam tebe kot osebo zato ne morem ocenjevati tvojega okusa. Amapk avto ima v mojih očeh status dobro začetega ampak nedokončanega avtomobila. In na treffnu sme že bil in verjemi mi da ne bom neumnosti govoril tam gor. In marsikateri avto je tam je narejen napol, kleparsko, ličarsko in tapetniško. Na žalost.. Nelaj časa sem imel jest idejo mojga punta narediti v piko kot šov car ampak ravno to kar je lenivec govoril v prejšnih postih je razlog da se tega nisem lotil. In ko gre za primerjavo 350k za navadnega clia plus 1m dodatka nanj sem prepričan da bi sam to naredil bolje. Navadnega clia sem pa izbral ker je ta tudi navaden. Hotel sem samo povedati da se za isti denar naredi podobnega clia z svojim okusom in ne že narejenega. Če pa kdo ne verjame mu pa lahko bp naredim seznam z cenikom.

@Darkdog _ vem da si ponosen na avto in si upravičeno ponosen nanj. Ampak pri denarju se vse skupaj konča. Konec koncev je pa ta forum namenjen kritikam in pohvalam. Tiste ta prve nas pripravijo do tega da naslednji projek naredimo še boljši.

Zato sm pa js napisu zadnji stavek na avto.netu ki se ga takšni kot ti pač morajo držati. Mariskdo pride do mene, reče za kolk bi dal odbijače, nevem al pa recimo panele itd...potem pa rečem tolk pa tolk dnarja pa ti jih nardim pa reče ufff to je predrago si rajš sam nardim.ko pa se je treba spravit k delu pa nardit je pa tema. Js verjamem da bi ti sestavil boljši Clio, pa ga dej, nekdo ki pa nezna nardit ničesar oziroma nima časa volje prostora pa bi mel auto ki je že narejen.Verjetno bo naslednji lastnik spremenil dost stvari.Js sm auto naredu za sebe v svojih očeh, nekdo bo pa recimo vrgu feltne takoj dol pa bo dal nevem 16-ke, al pa pošvajsu kluke itd....Js sm izlil pač svoje poglede na svoj auto.
Recimo primer mojega kolega cromamana.Vsi hvaljio prtlažnik njegov WOW js bi tud to mel ej the best, pol pa ded reče ja prtlažnik stane 50 tisoč :shock: pa nastane tema.Ja ka si ti nor pa to je predrago, js si rajš sam nardim še boljšega za manj stroškov, ja kolega izvoli idi v delavnico pa si naredi.to je 1*1.
Moj Clio se nemore primerjat z nemškim stylingom,ker gor so avtomobili za 1 stopnjo višje kot pri nas, mogoče s katerim Cliotom ampak glede na to kako je sestavljena slo styling scena je vražje dobro sestavljen, kar mi dokazuje tudi 1.glavna nagrada na GAS Tuning showu Sow&Shine 2004, kjer sem bil prvi v celotni podobi avtomobila.Premagal sem nekaj hudih slo konkurenčnih avtov.Nagrado si nisem dal sam ampak so mi jo drugi dali.
Sprejemam vsako mnenje neglede nato kakšno je to, saj to je forum.Od cene ne odstopam niti za tolar, mi negori pod nogami auto pa v vsakem primeru lahko dam nekomu ki mi je zelo blizu pa ga bo ona mela, malo si ga bo preuredila znotraj, ga zunaj dvignila in ga bo mela.Gre se za to da imam nek projekt v glavi glede drugega večjega avtomobila in bi rad tegale prodal ker sem doživel svoje otroške sanje in osvojil vse kar sem hotel osvojiti na tekmovanjih. Auto dela zelo zelo dobro in ga je res škoda dat naprej, sam če ga nedam zdaj ga bom pa drugo leto al pa čez 2 leti.Postal je premahjen zame in za moje potrebe.
Vem kdo bi ga naj kupil ker sva s tem osebkom že govorila oziroma sva šla na testno vožnjo, auto si je ogledal okrog in okrog,mašino ter notranjost itd....in se mu je autek tako dopadel da ponoči težko spi, zato sedaj čakam samo zeleno luč za akcijo.
Za 1,5 milja pa lahko dobiš BMW 5,BMW 7,Audi A8,Audi A6,kakega Renaulta Hondo Civic,Alfo Romeo 156, itd. itd..... skratka mnogo mnogo mnogo drugih strojev, sam noben od teh ni moj Renault Clio el futura in nikoli nebo.Tako pač je.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Ne jul 17, 2005 9:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne jul 17, 2005 9:49 pm

tako se govori...... :bow :bow
cena je že prava sam kaj ko nekateri tega neznajo cenit....

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Ne jul 17, 2005 10:39 pm

ma jest bom tko reku, avto ni bil narjen in ni namenjen samo za vsako dnevno uporabo in mogoce kaksno nedeljo se kam naleps zapelat in tist k gleda na avto tko se mu cena zdi previsoka, dejstvo.

ce pa pogledas zakaj je bil avto narjen in kaksne danes zgleda pol pa morm rect da zadeva ni precenjena, koneckoncev v avtu ni stvari ki bi bla samo na pol narjena oz. je notr sam zato da lepo zgleda, avto je kompletno narjen, ce ga kupis pac vanj dodajas se svoje zelje, ce ti je pac do tega. Je pa res ce bo kdo nadaljeval pedenanje tega avta ma pa zelo lep izhodisce...

tko da cena se mi zdi postena, glede na to da je avto konkretno narjen

lp
Slika Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 17, 2005 10:48 pm

hmmm.. pa senčnik tut prodajaš..

lp
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Ne jul 17, 2005 11:14 pm

@lenivec
ja golf 1 je tut po mega predelavah še vedno sam golf 1, ceno ma pa tako, da si ga marsikateri smrtnik ne more privoščit.
Še bl je pa krepka ta: sej xsara WRC je tut samo Xsara pa si jo noben tle na forumu nikol ne bo mogu prvoščt....sam tko za razmislek.
Tko, da nima smisla govort, da je to še vendno SAMO Clio.

BTW vidim, da si zlo "natančno"proučil avto, če lahko rečeš, da je težko dat 1,2 mio za plastiko.......če bolj podrobno pogledaš boš vidu, da je plastika še najmanjši del na tem cliotu, ki je poseben.

@mito155
sej jest tut tebe ne poznam in moj namen ni kontriranje ampak vem pa tolk, da velja pravilo, k ga lahko apliciraš kamorkol v lajf ne sam na avtomobilizem in pravi: mnogi zmorejo a le redki naredijo.

P.S. Tuki se gre za amatersko podcenjevanje znamke (češ clio ni vreden nič).

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Po jul 18, 2005 12:13 am

Clio ni vreden nic??? Kolega, ki je prej mel takega cliota(oz. tak letnik ;) ) je zdj kupo 206-ko in jo je hotu nazaj menjat za cliota. Res da ni to nek avto tipa BMW,Audi itd, je pa za svoj dnar dobr strojcek. Sploh pa, ce zgleda tak kot darkov. Cena? O tem se lahk vsak sam odloci, kaka mu je.
Pa velik srece pri prodaji Darkdog, pa da ga bos dal pravmu kupcu v roke. :!:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jul 18, 2005 7:15 am

alo dark pr men si pozabu eno enko spredi za prtlažnik (150.000 izdelava) ;)

tudi jst prodajam cliota z akustiko - cena z akustiko in poliestrom 1.5 mio :twisted: cena akustike mpc prek 900.000 sit, vse v garanciji, avto z veliko predelavami na motorju, 15 col feltne, custom odbijači, ....

da vidmo če bojo mene tud spluval :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Po jul 18, 2005 6:16 pm

mislim, ne se prepirat kolko je vreden itd. itak je veliko vreden darku tako da ... zastavil si je cilj in ga hoče izpolnit, enkrat bo ga itak! vsi vemo, da so taki letniki cliotov poceni oz. se gibljejo okrog 400k (ne vem na pamet), + tega še moraš v avto nekaj vložit (servis)... ta clio pa je itak fenomenalno narejen in vem , da je tudi v nulo narejen, vsak si bo porihtal svoj avto po svojih željah to drži ... a temu cliotu nimaš več kaj spremenit po moje :P

kdor pa ne ceni tega, kako kdo skrbi za avto, koliko vlaga pa bzw da sploh smeti forum s posti ! samo darkdog ve koliko mu pomeni in mi ne moremo sedaj nič smrk smrk ja :cry:

lahko mu le najdemo pravega kupca, in mu zaželimo varno vožnjo v novem stroju! :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov