croma_man je napisal/-a:še mal pa bo 40.000 ogledov smeti:D

_PaPy_ je napisal/-a:matr zj vidm sam še pogovor v troje:D odprite svojo temo pa se po.....te
VaLe je napisal/-a:Black r00x![]()
Včeraj me je provida ustavla... nisem vozil prehitro... čist nič... ampak mi je policaj rekel, da je mislil da je avion, kak je zgrmelo mimo![]()
Ubil bi jih, kak jim gre v nos, al kaj pač...
Dean Q4 je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:matr zj vidm sam še pogovor v troje:D odprite svojo temo pa se po.....te
Pa kaj je s tabo človek, kaj je z vami enimi, če ti ni za brati NE ODPIRAJ in zabij čas raje kako drugače (ne pa da še pol nam zagnjaviš)![]()
Resda je pogovor tekel večji del v troje, ampak OBSTAJAMO tudi ljudje ki si radi preberemo (jaz sem že eden), pri tem valda da ni nujno da bi mogo karkoli poleg napisal (jaz al anyone)...![]()
Pri tem pa naj ponovim kot je ze nekdo napisal, DA je to temo sam Vale "osebno" odprl, te pa bo ja menda lahko noter kaj napisal![]()
KAJ je zaj Vale, kaka je situacija kak gre kaj mašinca? Nevem če boma sploh kdaj lahko probala midva "z mojo 155 Q4", ker sem nabavo drugi stroj "S4", naj pa le recem ko sem se pelo po nemčiji sem mal dirko na avtocesti s nagel novim CLK 500, po večih poskusih v peti, se mi je ded malo odlepo, potem pa se mi jein ko so se počasneži odmaknili stisnema mi2 pri 120 pune, pa verjameš ali ne od 120 pa gor do 200-210 se mi ni za milimeter mogo odmaknit talent, skoz se je obračo na vzvratno ker ni mogo dojet
, držo sn 4 do 180 pol pa v 5 pa gremo, pri tem sem mel skor cist poln tank, pa puni avto robe :P,...ma ajde Q4 ma itaq 1520kg, pol pa jaz pa vsa krama, ma ziher 1800kg++, sem pogledo podatke-takle CLK500 ma 306hp, jaz si pa mislim ce sn ga pri tej brzini držo "pa se 4x4 mam" kaj je slabo za take teste, no potem mislim da bi ga v štartu skoraj mogo nest....
![]()
Btw. 350z sem vido en ducat "tega že majo gori", dober je (ful širki spredaj), nisem pa mel šanse ...beri "časti" da bi malo probal kak se tale zadevca kaj v praksi obnese...
_PaPy_ je napisal/-a:prosti! hec je biu!
Dean Q4 je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:prosti! hec je biu!
Hehe :P ni panike, je že OK![]()
Drgač pa Vale vem da jih je dosti sodelovalo, sam sem prišel poleg ko je že bilo enih 15 strani, sedaj jih je že skoro 50le tako naprej!
Drugače pa kaj naj rečem za S4, da nebo pomote je to tista stara S4, ko je še ven iz 100-tke, pol pa je bil isti a6, moj je avant, ima pa čisto isti motor kot RS2, se pravi 5zyl in moj "le" 230 konjičkov... "avto je zelo težek-prazen 1800kg", zato pa je udobja FULL, oprema "vsa", od alfe je po občutku v vožnji dosti bolj miren, tih, užitek vglavnem "brez radia pri 200 se pogovarjaš kot v kuhinji doma", dočim alfa ruži ko tank, drugače pa je alfa bolj nor avto, malo bolj surov-ko rukne pa gre, s4 gre bolj enakomerno "prožnost odlična", od 50 gor v 6 pa vse do konca števca 280km/h "valda da nekaj laže", žal glih danes rihtam-prepis z alfe na audija "pol bo q4 naregistrirana", audi pa nima takih zmogljivosti "in je sploh brezveze probat proti tebi pelat! :P, razen če probama in štartama pri 200, hehe
![]()
Sem pa si že nekaj tipkal z edejom "rs2" in bom zagotovo vrgel mojo s4 v predelavo "Porsche" na kakih 450hp potem pa bo...![]()
LP
P206S16 je napisal/-a:sam da se ne bo raspedel kol pa je str tale "S4" ? 15 let???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov