Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jun 16, 2007 5:10 pm

se pravi če se nekdo zaleti vame in mi zlama felge dobim nove, enake? :shock:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So jun 16, 2007 5:16 pm

Vprasanje kak bi bila zadeva pri felnah.. ampak tisti ki misli da bo zavarovalnica placala nov riegerjev odbijac je krtkomalo naiven.In ne ne govorim na pamet.In ne niamm twingota in moj avto se da zavarovat.
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So jun 16, 2007 5:17 pm

te zadeve so kar delikatne, mislim da bo sam Courage znal povedat al ja al ne..........kakor je meni znano se mora to pri sklepanju zavarovanje dogovarjat al neki takega :? mislim pa da ti povrnejo original :?:

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So jun 16, 2007 5:18 pm

kr naj on vse plača ko se je zabil notr...iz njegovega žepa kr... :evil: :evil: :evil: če je tak car da pijan vozi naj bo še tak car da povrne škodo
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So jun 16, 2007 5:20 pm

samekk je napisal/-a:te zadeve so kar delikatne, mislim da bo sam Courage znal povedat al ja al ne..........kakor je meni znano se mora to pri sklepanju zavarovanje dogovarjat al neki takega :? mislim pa da ti povrnejo original :?:

Ja samo tu zdaj njegova polica ni stvar debate, ampak povzrociteljeva, drugac pa mislim da imas v mislih zavarovanje dodatne opreme,avtoakustike itd. to se seveda da, ampak se nikoli nisem kaj extra poglabljal v te zadeve ... avto pa bodo povrnili v originalno stanje, se pravi original odbijac ... je pa tu seveda kar nekaj marneverskega prostora ce iams pametni servis se da mariskaj dogovorit.
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So jun 16, 2007 5:29 pm

CockroaC je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:te zadeve so kar delikatne, mislim da bo sam Courage znal povedat al ja al ne..........kakor je meni znano se mora to pri sklepanju zavarovanje dogovarjat al neki takega :? mislim pa da ti povrnejo original :?:

Ja samo tu zdaj njegova polica ni stvar debate, ampak povzrociteljeva, drugac pa mislim da imas v mislih zavarovanje dodatne opreme,avtoakustike itd. to se seveda da, ampak se nikoli nisem kaj extra poglabljal v te zadeve ... avto pa bodo povrnili v originalno stanje, se pravi original odbijac ... je pa tu seveda kar nekaj marneverskega prostora ce iams pametni servis se da mariskaj dogovorit.

upam da bo povedu kaj je blo. kakorkoli že, v vsakem primeru ima p!zdarijo :? upam da bo čimpreje zrihtal.........

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek So jun 16, 2007 5:35 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

če bi bil odbijač orginaln bi to blo čas posla menjano.. zdaj pa ... zavarovalnici nosit predračune za riegera.. če ne odobrijo povšala po predračunu.. more celo sam kupit riegerja torerj založit denar in uveljavlat orginal račun.. nobena zavarovalnica mu nebo plačala to kaj mu je delal plastičar.. torej krpal lukne in naredil "lukno" za tablico.. jeba bo denarno in predvsem časovno.. upam da čim prej popraviš, da te nebo preveč dolgo glava bolela ko se boš mimo krisme vozil in se gledal haha :D očitno pa še bog obstaja, da ni dal felne!

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek So jun 16, 2007 5:43 pm

o ti pra**** ena grda pijanska :evil:

točno to sem hotel vprašat, če je felna kaj dobla pa sem že dobil odgovor.

z povzročiteljem si se slišal danes kaj?

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k So jun 16, 2007 5:48 pm

Zavarovalnica sploh kaj plača, če je on bil vinjen? Ko se je par let nazaj v nas zaletela ženska, je morala sama plačat.
Bolj mi zadeva deluje na osebno terjatev... Upam samo, da to ni bil kak 20 let star avto in človek brez denarja.

Upam, da se vse čimhitreje in čimbolj uspešno uredi!

LP

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek So jun 16, 2007 5:51 pm

sej nista policije klicala kok mi je znano prav zaradi tega ker je bil pijan in bo pač evropsko poročilo izpolnjeno jutri al kdaj. p 406 je bil kok je omenil matjaž.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jun 16, 2007 5:58 pm

Pa kak pri p!zdi se je pa tole zaletov... Mogu bit res pacient.. :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jun 16, 2007 6:26 pm

Najvecji bad pri vsem tem je to, da je povzrocitelj moj prijatelj, ki je pred kratkim ostal brez oceta, in to je razlog pijancevanja.

Policije nisma klicala, izpolnjeno je evropsko porocilo, naslednji teden pa se grem "pregovarjat" na zavarovalnico. O kasku se sploh ne bomo pogovarjali, ker je avto samo osnovno zavarovan, kar pomeni da razne riegerjeve odbijace in vse kar je na avtu neserijskega odpade.

Jebiga, ocitno mi ni usojeno :) Lani sem povozo kup kamenja na cesti pa zlomo odbijace ravo pred showom v Kocevju, letos pa spet...

Bomo vidli, porocam ko se zadeva premakne.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli So jun 16, 2007 6:41 pm

Courage™ je napisal/-a:Lani sem povozo kup kamenja na cesti pa zlomo odbijace ravo pred showom v Kocevju, letos pa spet...

Drugo leto pa parkiraj avto v garažo par dni pred showom v Kočevju :P

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek So jun 16, 2007 7:14 pm

in tistega dne se bo garaža zrušla...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad So jun 16, 2007 8:44 pm

blindek je napisal/-a:in tistega dne se bo garaža zrušla...

svaka čast :lol: :lol: :lol: :lol:

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix So jun 16, 2007 8:47 pm

Tudi če je bil pijan, bo škodo prvo plačala njegova zavarovalnica, šele na to pa njega regresirajo. Če nista klicala policije pa bo šlo to normalno iz njegove police. Povrniti ti mora celotno škodo, ne samo do serijskega stanja, ker gre to iz AO povzročitelja in ne kaska (ne tega mešat). Ne se vstrašit, če bo cenilec bluzil, da ti ne bodo vsega plačali, ker ti morajo namreč povrniti celotno škodo... moral pa boš vztrajati, ker ne palijo takoj na vse kar takoj.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So jun 16, 2007 8:55 pm

Matrix je napisal/-a:Tudi če je bil pijan, bo škodo prvo plačala njegova zavarovalnica, šele na to pa njega regresirajo. Če nista klicala policije pa bo šlo to normalno iz njegove police. Povrniti ti mora celotno škodo, ne samo do serijskega stanja, ker gre to iz AO povzročitelja in ne kaska (ne tega mešat). Ne se vstrašit, če bo cenilec bluzil, da ti ne bodo vsega plačali, ker ti morajo namreč povrniti celotno škodo... moral pa boš vztrajati, ker ne palijo takoj na vse kar takoj.

Točno to sem jaz hotel povedati. Škoda se krije iz police povzročitelja in oškodovanec je upravičen do popolne vzpostavitve prejšnjega stanja (kolikor se le da), ne glede na to, a je avto predelan ali ne.

Za moje pojme je treba ta primer do zavarovalnice reševati preko odvetnika. Zavarovalnica pa nato, zaradi vinjenega stanja terja škodo od nositelja police. Če je to tvoj prijatelj, se poskusita zmenit, da se stvar čim ceneje popravi, kriv je pa on. Kljub temu, da mu je umrl oče, to še ne pomeni, da lahko on sedaj počne bedarije po cesti in še koga povozi.
Slika

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix So jun 16, 2007 9:07 pm

Mate je napisal/-a:
Matrix je napisal/-a:Tudi če je bil pijan, bo škodo prvo plačala njegova zavarovalnica, šele na to pa njega regresirajo. Če nista klicala policije pa bo šlo to normalno iz njegove police. Povrniti ti mora celotno škodo, ne samo do serijskega stanja, ker gre to iz AO povzročitelja in ne kaska (ne tega mešat). Ne se vstrašit, če bo cenilec bluzil, da ti ne bodo vsega plačali, ker ti morajo namreč povrniti celotno škodo... moral pa boš vztrajati, ker ne palijo takoj na vse kar takoj.

Točno to sem jaz hotel povedati. Škoda se krije iz police povzročitelja in oškodovanec je upravičen do popolne vzpostavitve prejšnjega stanja (kolikor se le da), ne glede na to, a je avto predelan ali ne.

Za moje pojme je treba ta primer do zavarovalnice reševati preko odvetnika. Zavarovalnica pa nato, zaradi vinjenega stanja terja škodo od nositelja police. Če je to tvoj prijatelj, se poskusita zmenit, da se stvar čim ceneje popravi, kriv je pa on. Kljub temu, da mu je umrl oče, to še ne pomeni, da lahko on sedaj počne bedarije po cesti in še koga povozi.

Če nista klicala policije itak ni pomembno da je bil pijan, ker ni o tem zapisnika...

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So jun 16, 2007 9:58 pm

ne me takoj nadret če bo izpadlo neumno.ampak kaj je res potrebno menjat celi bok,kaj se ne da to zravnat pa sklepa pa skitatt??( govorim na pamet nisem strokovnjak v tem)

očitno pa usodna ni dovolila da bi avto prodal kr zaj se je zavlekla prodaja. ne smeš ga prodajat pa bo cel :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne jun 17, 2007 7:17 am

Zdaj prebral sem samo to da se mu je zaletel. Kolikor sem jaz osebno slišal iz enega drugega primera. Tipu so ukradli odbijače podaljške in vse iz avta. Avto res ful lepo spedenan. Kaj je dobu nazaj original odbijače. Tako da je avto prišel v original stanje. Povedal mi je da bi rabu zavarovat dodatno opremo, potem bi dobu vse iste stvari nazaj. Zdaj če je kdo že to omenu se potem opravičujem za post. Drgač pa moje sožalje za avto.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov