Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po jul 18, 2005 6:20 pm

kva mate vsi neki za jokat nad cenami avtomobilov???!!
@Lenivec in ostali: a nameravas kupit tega cliota??? ne?? kva pa potem sikas?? cena je taka in zdej ce ga ne nameravas kupit ne kritizirej cene!!! ce bo dark prodal kliota po taki ceni bo super, ce ne bo pa pac spustu ceno!! kokr pa vem, ma pa ze skor kupca!!

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To jul 19, 2005 9:05 am

No comment...eni take pisejo, da ti slab postane...po moje so zgresili forum!

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster To jul 19, 2005 9:15 am

@lenivec a zate je še dišeča smrekca v avtu preveč :roll:

avto je vredn svojga dnarja

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To jul 19, 2005 10:09 am

No tko avto ce gledas s stani obcudovalcev in ljudi ki nekaj dajo za avto vreden tega denarja,lohka bi rekel da se mogoc ene 50k vec.
Pod drugo pa s strani takih ki govorijo da tega denarja ni vreden pomeni samo eno kupi avto ga vozi in na koncu unici.Ker mu je avto dobesedno spanska vas in ga ma samo zato da se pripelje iz tocke A v tocko B.In od takih ljudi se jaz bojim kupit avto.Pa na koncu bo rekel ja ka pa je take so cene,k bi ga samo ubrisal.

Pa nej ne bo zdej ker pametn ker ze 2 meseca kupujem avto pregledal ze pomoje ene 50 avtomobilov,vsi neki stolceni notr prezgani u glavnem zanemarjeni in to avti stari do 2 let.
Jaz mojega cliota pac ne cenim tako visoko in ga prodajam po normalni ceni,ker se i tako receno ne da pogajat s enimi budalami ko pride avto gledat pol pa rece ej odbijaci so pa strihani,ja itq da so ce so pa predelani :roll:

Ljudi je miljarde in vsak ima svoj okus tko pac je jaz samo upam da Darkdog dobis V6.Sam po pravici povedano ne vem kaj bi na unem se spreminjal ;)
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
Redman
Nov uporabnik

Napisal/-a Redman To jul 19, 2005 10:50 am

Ja fak no pol pa folk nekaj pizdi k so honde crx drage. :lol: Rad bi videl junaka, ki tukaj nabija da je avto vreden tega denarja, kako odšteva težko ali pa za nekatere mogoče lahko prisluženih 1.5 milijona tolarjev za 10 let starega cliota . Saj če tako pogledate niti ni tako drag za uštimanega 10 let starega cliota. :rofl
Ne me narobe zastopiti cenim ljudi, ki imajo neke cilje in jih tudi uresničijo, cenim tudi ljudi ki iz take šajtrge naredijo raketo (če drugega ne vsaj vizualno). Verjamem da je dargdog vložil ogromno truda v ta avto in mu lahko samo čestitam, samo kaj ko je denar dobesedno vrgel skozi okno.
@Darkdog: vsa čast če ti ga uspe prodat za tak denar, u bistvu ti privoščim da ga prodaš za tak denar, vprašanje je samo kdo bo toliko neumen da ga bo kupil.

Aja zdaj me pa lahko spljuvate. :twisted:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jul 19, 2005 11:41 am

Vsak avto je vreden toliko kolko je pač nekdo pripravljen odštet za njega.Za sebe vem da bi za 1.5mio definitivno vzel kaj druga ampak okusi so različni ...
Slika

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W To jul 19, 2005 11:48 am

To pa je že res brezveze da tu gor razglablate glede darkdogovega avta,men se to zdi smešno.Človek je vložil v avto zlo dost (vsaka mu čast),če bi jaz mel tak avto ga tud ne bi prodajal za manj denarja zato ker se sploh ne splača prodajat za manj.Zdaj eni pravte da je to dost men osebno to sploh ni dost,če pogledaš avto (zunaj in notr).To pa je njegova osebna stvar za kolko ga bom on prodajal.Darkdog teb pa veliko uspeha pri prodaji. :evil: :shock:

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To jul 19, 2005 12:09 pm

Redman je napisal/-a:Ja fak no pol pa folk nekaj pizdi k so honde crx drage. :lol: Rad bi videl junaka, ki tukaj nabija da je avto vreden tega denarja, kako odšteva težko ali pa za nekatere mogoče lahko prisluženih 1.5 milijona tolarjev za 10 let starega cliota . Saj če tako pogledate niti ni tako drag za uštimanega 10 let starega cliota. :rofl
Ne me narobe zastopiti cenim ljudi, ki imajo neke cilje in jih tudi uresničijo, cenim tudi ljudi ki iz take šajtrge naredijo raketo (če drugega ne vsaj vizualno). Verjamem da je dargdog vložil ogromno truda v ta avto in mu lahko samo čestitam, samo kaj ko je denar dobesedno vrgel skozi okno.
@Darkdog: vsa čast če ti ga uspe prodat za tak denar, u bistvu ti privoščim da ga prodaš za tak denar, vprašanje je samo kdo bo toliko neumen da ga bo kupil.

Aja zdaj me pa lahko spljuvate. :twisted:

Ok zdej pa sam tolk za take pametnjakoviče....

Tuki so linki do stylanih avtov, ki nima noben več kot 90 KM in noben ni mlajši kot 10 let pa si prosim mal poglej cene.............BTW un avto v tazadnjem linku ma "celih" 55 KM pa si mal poglej kolk ga lastnik ceni.

To je moj zadnji post na to temo, ker se ne mislm več kregat.

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... vsq4mlu2tn

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... lizusmz2mw

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... a4z1hrrewd

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... u4bzt2gyq2

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... a3ubp2fwi2

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... 3fmfvugpvg

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 12:19 pm

kaka bomba mi je zadnji polo pa kaj si ti ja nor!!!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To jul 19, 2005 12:22 pm

Ja hmmmmmmm ti šment ne.....pride pa borih 2,4 mio SIT ;)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 19, 2005 12:23 pm

Jurchi :tomidelej:

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 19, 2005 12:42 pm

jest bi takoj dav 1.5 miliona za tega Clio-ta ce bi mev tolk denarja!!! vsi tisti ki se neki pizdijo da je to prevec, po mojem mnenju nimajo pojma kolk sploh stane tako pedenanje avtomobila, nimajo pojma kolk je to casa vlozenega, nimajo pojma kolk je potrebnih zivcov za tak poseg, nimajo pojma .....

verjetno si mislijo da je rihtanje avtomobila zastonj, da vsi deli kar iz neba padajo, da se da to vse doma narest za 2 jurja, .... Madona dejte mal pomislit kolk je v resnici vlozenega v ta avto!!! ce vam bo cena potem se vedno previsoka, si kupite pa zmahanega 10 let starega cliota s crnimi odbijaci, brez servo volana, s sipami na kurbl, s 13 col zeleznimi feltnami, z zmahanim motorjem in zmahano notranjostjo za 300 jurjov!!!

to je moje mnenje!!!
Peter

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado To jul 19, 2005 12:57 pm

Cccc,tipicna SLO"favsija" :roll: Ko sem jaz prodajal svojega cliota,ki je tudi bil popedenan,zame najboljse,se enkrat pravim,ZAME najboljsi,se je tudi pisalo po forumih,kaj in kako,da je drag,da ne dobim tolk za njega,bla,bla,bla...kaj bom pisal,to ze itak nekateri tu vidite,pa naj povem,DA SEM DOBIL TOLK ZA NJEGA!!Za vsako vozilo se najde primeren lastnik,ki ceni tvoje vlozeno delo in trud!! :)

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht To jul 19, 2005 1:06 pm

blue tornado je napisal/-a:Cccc,tipicna SLO"favsija" :roll: Ko sem jaz prodajal svojega cliota,ki je tudi bil popedenan,zame najboljse,se enkrat pravim,ZAME najboljsi,se je tudi pisalo po forumih,kaj in kako,da je drag,da ne dobim tolk za njega,bla,bla,bla...kaj bom pisal,to ze itak nekateri tu vidite,pa naj povem,DA SEM DOBIL TOLK ZA NJEGA!!Za vsako vozilo se najde primeren lastnik,ki ceni tvoje vlozeno delo in trud!! :)

TOCN TKO!!! noben tud ne ve kok problemov ti lahko stylanje avta prnese ... in glede na to da ma dark vse papirje porihtane in vse, tud to je en razlog da je vredn svojga dnarja ... pa ohranjen je in vse no ... da bi mel tok dnarja bi ga jst kupu ... upam, pa da ga bo kupu nekdo k bo cenu darkovo delo, trud in vse!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jul 19, 2005 1:16 pm

bla bla bla, jada jada jada.. kaj če bi zdej že nehal s tem? K da je važn za kolk ga prodaja, če ga ne bo mogu za tok, bo pa pač znižou ceno al ga bo prodou po delih, ga bo dau punci, al ga bo pa zapelu u gmajno pa zakuru.. boli vas K*rac!!

tolk od mene..

lp
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To jul 19, 2005 1:20 pm

Da se vam da.....

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To jul 19, 2005 1:21 pm

:cry :cry :cry
zgleda da je clio last avtomobilizma.com ker se kregate za ceno :lol:
btw:clio je last darkdoga in če ga on proda za jurja vi ne boste meli nč od tega

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 19, 2005 1:33 pm

Ja ce ga pa za 1.5 mio pa bo mogoce padla kaka runda :lol:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov