Redman je napisal/-a:Ja fak no pol pa folk nekaj pizdi k so honde crx drage.Rad bi videl junaka, ki tukaj nabija da je avto vreden tega denarja, kako odšteva težko ali pa za nekatere mogoče lahko prisluženih 1.5 milijona tolarjev za 10 let starega cliota . Saj če tako pogledate niti ni tako drag za uštimanega 10 let starega cliota.
![]()
Ne me narobe zastopiti cenim ljudi, ki imajo neke cilje in jih tudi uresničijo, cenim tudi ljudi ki iz take šajtrge naredijo raketo (če drugega ne vsaj vizualno). Verjamem da je dargdog vložil ogromno truda v ta avto in mu lahko samo čestitam, samo kaj ko je denar dobesedno vrgel skozi okno.
@Darkdog: vsa čast če ti ga uspe prodat za tak denar, u bistvu ti privoščim da ga prodaš za tak denar, vprašanje je samo kdo bo toliko neumen da ga bo kupil.
Aja zdaj me pa lahko spljuvate.
blue tornado je napisal/-a:Cccc,tipicna SLO"favsija"Ko sem jaz prodajal svojega cliota,ki je tudi bil popedenan,zame najboljse,se enkrat pravim,ZAME najboljsi,se je tudi pisalo po forumih,kaj in kako,da je drag,da ne dobim tolk za njega,bla,bla,bla...kaj bom pisal,to ze itak nekateri tu vidite,pa naj povem,DA SEM DOBIL TOLK ZA NJEGA!!Za vsako vozilo se najde primeren lastnik,ki ceni tvoje vlozeno delo in trud!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov