Courage™ je napisal/-a:eh... če pa ni registriran :P
A ?

Vse štima

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:RS-a prodaš tazga kakor je?z vso robo kar jo je na avtu?
Kolk ga pa ceniš? prbližn?
Lohk tud na PM
LP
Dean Q4 je napisal/-a:BimmerM je napisal/-a:A sam originalne feltne bi prodau?
Kaj to je - al je HEC al pa se ob 18.01 ko si poslal še nisi zbudil![]()
![]()
daj preberi si še enkrat no
VaLe je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Lep pozdrav vsem...
Na nek način bom pač naznanil, da avto prodajam:P
Renault Clio Sport 2.0 16v
Avto je letnik 2002 in kot sam deluje super, z vsemi vgrajenemi deli itd. Torej avto prodam z vsemi mogočimi zamenjanimi tuning deli in seveda z originalnimi deli kateri so bili menjani (vse to sem shranil). V avtu se nahajajo dirkalne odmične gredi (273 Stopinj), flashiran računalnik, novi jermeni z španerji (dodam še enega novega), OZ Superleggera in originalne felne, Short shifter od Reichhard Motorsport, komplet podvozje od KAW (plinski armortizerji), Sparco strut bar, Carzone pragovi, zatemnjena stekla K&N filter in še se kaj najde. Zamenjal sem tudi nosilce motorja, da bi res vse štimalo, zaradi tuninga. Preden bom avto prodal, bom dal vrjetno tudi zamenjat sinhrone in še 1x novo kompletno sklopko, da bo avto res prodan kot se šika.
Glede na to da vsega kar sem vložil v avto, ne morem ravno zaračunat... samo felne so 200.000 in 220.000 odmične gredi. Torej dajem okvirno ceno 3,300.000 - 3,500.000. Avto niti nima dosti prevoženih, ker se ne vozim nevem kako dosti, oz se še z drugimi avti vozim... 48.000 kilometrov trenutno.
Lp
VaLe
Samo za primerjavo, da vidite kolk se prodajajo v Nemčiji enaki, ampak serijski Rs-i![]()
Renault Clio 2.0 16V, Limousine Fahrzeug parken Details ansehen
EUR 14.490, MwSt. ausweisbar
D-74523 Schwaebisch Hall, EZ: 10/02, 43.000 km, 124 kW (169 PS), schwarz, TÜV: 10/05, Klimaanlage, Xenonlicht, Sitzheizung, Fenster elek...
Torej cca 3,300.000... v mojem je pa še 1 mio zraven :P
Lp
Sem pozabil še dodat... vgrajene so tudi neon luči in pa alu tepihi (gumjasti pridejo tudi zraven za zimo)![]()
Lp
Pa da še dodam... v avtu se ni nikoli kadilo, niti jedlo![]()
Courage™ je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Izvrstno poštiman clio, pravilno vzdrževan in same vrhunske zadeve vgrajene v avto za ceno istega brez vsega kar je človek vložil pa folk še vedno premišljuje...-unbelivable
welcome to SLO
BimmerM je napisal/-a:Dean Q4 je napisal/-a:BimmerM je napisal/-a:A sam originalne feltne bi prodau?
Kaj to je - al je HEC al pa se ob 18.01 ko si poslal še nisi zbudil![]()
![]()
daj preberi si še enkrat no
Fora je v tem da iščem od RS-a feltne pa jih ne najdem nove so pa drage k p.....a! Pa me je sam zanimal ce je slučajno kšna možnost da bi jih prodau
Courage™ je napisal/-a:
welcome to SLO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov