Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 17, 2007 7:23 am

AVX je napisal/-a:Povedal mi je da bi rabu zavarovat dodatno opremo, potem bi dobu vse iste stvari nazaj.

Njemu so odbijače pokradli z avtomobila in je bil neznan storilec. V tem primeru se škoda krije iz kasko police oškodovanca, če jo ima in v kakršnem obsegu ima sklenjeno zavarovanje. Opisani primer NIMA veze s to temo.
Slika

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne jun 17, 2007 8:41 am

Moje sožalje MAtjaž in upam, da ga porihtaš čimprej!

Pa avno zdaj, ko je v postopku prodaje madafaka!

@Zois: Ja full dobro je met pokitan avto mater... ko pa ga prodaš pa ti gre merit lak! Sicer pa če ni bil on kriv, krije stroške oni kaj se je zaletel, tak da ni panike za novi blok avta!

Kaj zdaj vi bluzite o ukradenih odbijačih???

ČE je povzročitelj bil vinjen, krije SAM stroške, nima zavarovalnica nič pri tem!
In kot je lepo povedal Matjaž ima zavarovano osnovno zavarovanje, torej se krije škoda z ORIGINALNIMI avto deli! Ne pametujte!

Sicer tudi sam nisem v tem najbolj, samo to pa vem :)

To pa je piip, da se ti zabije kolega in od njega ne moreš pričakovat, to kar bi lahko od neznanega zahteval! Mislim pa, da v taki situaciji ni kolegov!

Sam sem imel enako sranje, ko se je zabila vame sošolka in nisva klicala policije! Nakar
ni hotela priznati krivde! Aleluja, se je vse srečno končalo!

Matjaž molim zate in za tvoj avtek, vem, da je veliko truda, živcev in denarja vloženega... najbolj pa boli pri srcu, ko gledaš pokjen avto na hofu!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne jun 17, 2007 8:48 am

DaDek je napisal/-a:Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

če bi bil odbijač orginaln bi to blo čas posla menjano.. zdaj pa ... zavarovalnici nosit predračune za riegera.. če ne odobrijo povšala po predračunu.. more celo sam kupit riegerja torerj založit denar in uveljavlat orginal račun.. nobena zavarovalnica mu nebo plačala to kaj mu je delal plastičar.. torej krpal lukne in naredil "lukno" za tablico.. jeba bo denarno in predvsem časovno.. upam da čim prej popraviš, da te nebo preveč dolgo glava bolela ko se boš mimo krisme vozil in se gledal haha :D očitno pa še bog obstaja, da ni dal felne!

prijatelj gor dol jaz bi ga ubil :P
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Ne jun 17, 2007 9:38 am

lenivec je napisal/-a:ma dajnehajte se kregat. patetični ste.

ma ja. nič drugače nebo zrihtal, če bojo zdaj tukaj nabili 16 strani o tem, kak odbijač bo dobil in kakega ne :D

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Ne jun 17, 2007 9:42 am

PuBBeC je napisal/-a:Moje sožalje MAtjaž in upam, da ga porihtaš čimprej!

Pa avno zdaj, ko je v postopku prodaje madafaka!

@Zois: Ja full dobro je met pokitan avto mater... ko pa ga prodaš pa ti gre merit lak! Sicer pa če ni bil on kriv, krije stroške oni kaj se je zaletel, tak da ni panike za novi blok avta!

Kaj zdaj vi bluzite o ukradenih odbijačih???

ČE je povzročitelj bil vinjen, krije SAM stroške, nima zavarovalnica nič pri tem!
In kot je lepo povedal Matjaž ima zavarovano osnovno zavarovanje, torej se krije škoda z ORIGINALNIMI avto deli! Ne pametujte!

Sicer tudi sam nisem v tem najbolj, samo to pa vem :)

Daj prosim ne govori norij...

1. škoda se NE bo krila iz Matjaževe police, ampak iz police povzročitelja (AO). Kako ima zavarovan avto oškodovanec je popolnoma nepomembno.

2. zavarovalnica poravna škodo takoj, četudi je bil povzročitelj pijan, nato pa njega regresira (obresti imajo najraje)

3. škodo mora dobiti povrnjeno v celoti in ne do serijskega stanja, ker ne gre iz kasko police.

lp.

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Ne jun 17, 2007 9:48 am

ne iz njegove lol, saj pa nisem tega napisal!

Hja no bomo vidli kak se bo izteklo bom jaz agenta vprašal pa vam točno povem, sicer pa bo itak Matjaž seznanjen s tem najbolj!

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Ne jun 17, 2007 9:54 am

PuBBeC je napisal/-a:ne iz njegove lol, saj pa nisem tega napisal!

Zakaj pa pol omenjaš kako ima avto zavarovan Matjaž (samo AO), če pa tukaj sploh ni pomembno?!

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois Ne jun 17, 2007 10:15 am

to maš pa prav, če ne plača on je itak najbolše celi bok in vse vse novo,če pa bi šlo na njegove stroške pa bi bilo klepanje pa kitanje tud vredu.

ja brezveze se kregate počakajte bo že matjaž povedal kaj bo zavarovalnica rekla
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jun 17, 2007 10:16 am

Matjaž sožalje za avto in upam,da se ti uspe čimprej vrnit na slo sceno z avtom.
Glede ostalih bom pa sam tole reku.
Mater ste modeli in se vidi,da parim osebam tuki gor na forumu manjka neki pod lasiščem :D
Matjaž je lepo napisal,da v trenutku nesreče nista klicala policije in zgolj sama izpolnila eu obrazec v primeru nesreče in,da pač bosta ker je to matjažev prijatelj to prijavila čez par dni torej zavarovalnica niti vedela nebo,da je bil povzročitelj v vinjenem stanju in bo pač primer obravnavan povsem drugače,ker pač povzročitelj nebo pijan.
ampak mater a mislite,da med nami ni tukaj kakšnega člana ali boknedaj cenilca,ki lahko na to zadevo negativno vpliva in zakaj vam mora sploh matjaž razlagat kaj in kako in kdo je bil povzročitelj nasreče.Mater že tko je med nami tuki gor kr neki taplavih smrkcu,ki prebirajo forum in pol ko te ustavijo iščejo dlako v jajcu vi pa morte še to vedet kdo je razbil matjažev avto in eni bi očitno radi vedeli kolk bi kdo napihal mislim ej..........
Fantje matjaž bo itak moral sam popravit avto in neglede na to ali bo dobu povrnjen denar in koliko mu vseh živcev in skrbi ne bo povrnila nobena zavarovalnica.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Ne jun 17, 2007 10:20 am

seat je napisal/-a:Matjaž sožalje za avto in upam,da se ti uspe čimprej vrnit na slo sceno z avtom.
Glede ostalih bom pa sam tole reku.
Mater ste modeli in se vidi,da parim osebam tuki gor na forumu manjka neki pod lasiščem :D
Matjaž je lepo napisal,da v trenutku nesreče nista klicala policije in zgolj sama izpolnila eu obrazec v primeru nesreče in,da pač bosta ker je to matjažev prijatelj to prijavila čez par dni torej zavarovalnica niti vedela nebo,da je bil povzročitelj v vinjenem stanju in bo pač primer obravnavan povsem drugače,ker pač povzročitelj nebo pijan.
ampak mater a mislite,da med nami ni tukaj kakšnega člana ali boknedaj cenilca,ki lahko na to zadevo negativno vpliva in zakaj vam mora sploh matjaž razlagat kaj in kako in kdo je bil povzročitelj nasreče.Mater že tko je med nami tuki gor kr neki taplavih smrkcu,ki prebirajo forum in pol ko te ustavijo iščejo dlako v jajcu vi pa morte še to vedet kdo je razbil matjažev avto in eni bi očitno radi vedeli kolk bi kdo napihal mislim ej..........
Fantje matjaž bo itak moral sam popravit avto in neglede na to ali bo dobu povrnjen denar in koliko mu vseh živcev in skrbi ne bo povrnila nobena zavarovalnica.

ganilo me je do solz :P :P se strinjam s tem kar si napisal seat
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne jun 17, 2007 10:30 am

Več maš plastike ter dodatne "navlake" gor na avtu,več maš sranja ob takšnem dogodku... zato jst zase vem,da nikol v življenju ne bom kaj velik vlagal v avto... nekateri so to spoznali,nekateri še bodo... obstajajo pa tudi tisti,ki ne bodo nikoli :D

kakorkoli že... vsak naj ma svoj vesele,ampak kaj morš,tko je...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 17, 2007 10:41 am

Zakaj bi mogo spoznat da se ne splaca vlagat?Pomoje vsak ve da se ne splaca, samo to ni point, ce si lahko privoscis pac vrzes v avto, ne vem zakaj bi bli tvoji razlogi zapravljanja denarja bolši ko od nekoga ki pac zapravi za avto ... en gre na pir pa pac ve da ko bo spil bo to to, en pa pac kupi spojler ... noben ne pricakuje da bo iz tega nastal kaki profit, tak da splaca ne splaca sploh ni stvar debate.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jun 17, 2007 10:46 am

RedBull™ je napisal/-a:Več maš plastike ter dodatne "navlake" gor na avtu,več maš sranja ob takšnem dogodku... zato jst zase vem,da nikol v življenju ne bom kaj velik vlagal v avto... nekateri so to spoznali,nekateri še bodo... obstajajo pa tudi tisti,ki ne bodo nikoli :D

kakorkoli že... vsak naj ma svoj vesele,ampak kaj morš,tko je...

Lej kakorkoli se obrneš zmer maš rit zadaj in nenehno moraš vlagat v avto pa ga ni potrebno neki pimpat
jst tudi lahk rečem,da si rad spedenam avto kakor meni paše in vem,da se bom potem velik raje vsedu v avto in mi ni žal,če nekaj vložim v avto sploh,če so to zatemnjena stekla,ki majo poleg vizuelnega stylinga tudi dejansko uporabnost saj se ti avto manj segreva v notranjosti

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne jun 17, 2007 10:55 am

To je nesmisel... Vsak v nekaj vlaga, dobro je, če je to nekaj, kar ga veseli. Nekateri v pijanko vsak konec tedna, nekateri v čike, nekateri v DVD-je, drugi spet v smučanje, tretji v tenis, golf, četrti v knjige, peti v kajtanje, šesti v jadranje, sedmi v napremičnine itn. Še najbolje je najti neko srednjo pot, vlagati vnekaj koristnega in zraven še nekaj, kar te izpopolnjuje. Če je to lep avto, zakaj pa ne? Najslabše je it skozi življenje škrt sam do sebe, se odrekati stvarem, dogodkom, ki bi te sprostile. Denarja itak ne moreš vzet s seboj v grob.

Moje sožallje za nastalo škodo. Verjamem, da zna biti presneto frustrirajoče.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne jun 17, 2007 12:20 pm

ok,vrnite se na temo,da ne bomo zašli,pač sem napisal da je to moje mnenje,za ostale pa,kakor jim paše!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jun 17, 2007 12:39 pm

ah nehte ga srat, če se znaš zmenit pa nekaj ne kolovratiš pri zavarovalnici, ti morjo menjat, da bo tako kot je blo prej. courage ma še dokaze iz revije, kjer je bil avto poslikan ne malo nazaj, tako da kak je bil avto prej res ni vprašanja. sicer so vam to že razložili parkrat v tej temi.. tisti, ki trdite nasprotno širite neke neresnice, ki ste jih slišali za šankom, al se pa niste znali zment, ko ste mel podobn dogodek.

in ne, ne govorim prazno, mama ima odvetniško pisarno, ki se ukvarja ravno s tem, tako da vem kako te stvari potekajo, kaj zavarovalnica mora in kaj ne sme, kaj se da zmenit in tudi kaj ponavadi ljudje nardijo in potem ne dobijo vsega izplačanega. jaz sem zaenkrat dobil vse. tudi nehomologirano feltno, ki je bila razbita tako, da glede na ostale poškodbe na avtu, skor ni blo razlage kako bi se poškodovala ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne jun 17, 2007 5:49 pm

smola da se ti je zgodilo to z avtom ded, res je zgleda malo samo vseeno tolče po denarnici ;) najhujše je ker ga boš mogo spet custom izdelovat odbijač :)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jun 17, 2007 6:05 pm

ja,še po vseh ostalih forumih razkaži slike ja...na tak način boš pa pomojem res avto prodal potem....
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Ne jun 17, 2007 6:11 pm

Zakaj že? Mislim da je mož pravi ded in bo pri prodaji avta iskreno povedal kaj je z njim blo, tak da se ničesa bat. ;) Drugače pa je škoda, ko vložiš tolko dela v avto (ki je btw verjetno najbolj s stilom stylan avto daleč naokoli) pol pa ti nekdo to uniči. Shit happens I guess...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov