forum spremljam že dlje časa, sedaj pa sem se odločil da tudi se predstavim tako jaz kot tudi moje vozilo. Sem Matic iz Ljubljane, hodim na SVŠGL 4.letnik in sem star 19 let. Lani sem uspešno naredil izpit, za darilo pa sem dobil opel corso d. Luč sveta je ugledala leta 2007. Od takrat pa do danes je prevozila 80.000 kilometrov. Te je premagovala s svojim mlinčkov 1.2 z 80 konji, kateri zadostujejo, da doseže avtocestno omejitev, za hitrostne rekorde pa bi bilo potrebno poseči vsaj po OPC-jki. Ima 5 vrat z opremo enjoy. Kakšen dodaten kos opreme ji ne bi škodil, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe

Med vožnjo mi delata družbo dva pujska, vsak na svoji strani armature. Avspuh ima dovarjen zaključek, tako da sedaj saj zgleda nekako spodobno. Napis 1.2 je romal stran, tako, da je sedaj ostal samo napis opel corsa, vsak na svoji strani. Za mestni avto se vozi presenetljivo dobro tudi po ovinkih. Včasih dobiš občutek da ne sediš ravno v mestnem avtu, sploh zaradi zelo položne prve šipe in dolge armaturne plošče. Letos ji bom privoščil še poliranje in kemično čiščenje notranjosti. Umival jo bom samo občasno, saj nočem da mi prehitro zgnije

Lp Matic