Preden vam predstavim svojo makino, malo zgodovine mojih bombnikov

Ko sem opravil izpit za avto, sem si kupil prvi avto: Fiat Bravo 1.6 16v, letnik 1996. Imel je nekaj čez 200kkm. Kupil sem ga zato, ker mi je v oči padla res lepa barva, ter izjemno lepa oblika tega avtomobila. Zraven so ble 15" Allesio feltne, GT spojler, ... Jaz sem dodal še luči od Fiat Mareje z lečo, ter na koncu še xenon. Zamenjana je bila tudi komplet avtoakustika. Pa LED osvetlitev znotraj.. Taki, majhni detajli

No, njegova pot se je končala v zadku kombija, katerega sem spregledal

No, ker sem bil bolj ali manj brez denarja, avto pa sem potreboval.. sem kupil drugega Bravota, isto 1.6 16v, le da je bil malce novejši (1999). Bil je v okvari in sicer imel je zanič injektorje. Te smo menjali iz prejšnjega, razbitega in imel sem vozen avto

Ker pa mi "stock" izgled ni preveč odgovarjal, sem počasi začel menjati dele

Nanj so prišle 15" Fondmetal feltne, streha je šla v "karbon", luči z lečo + xenon, športni filter, strutbar, HGT sedeži, LED osvetlitve, avtoakustika (malo manj močna kot v prvem), na koncu pa še H&R vzmeti (-35mm) ter novi Monroe Reflex amontizerji. Menjal sem tudi prednje zavore, ker original Bravo nima hlajenih diskov, tako da sem montiral zavore od AR145

Verjetno je bilo še kar, pa se ne spomnim

Nato pa sem zagledal Grande Puntota, ki mi je bil všeč in sem se odločil menjat. Tako je Bravo dobil novega lastnika, jaz pa "nov" avto

Torej, Grande Punto 1.9 MultiJet, 131 konjev, 6 prestav, Sport oprema, znižan na V-max gewindah. Več pa na slikah