Evo, da še jaz predstavim svoj avto katerega lastnik sem od januarja letos, ampak se nekako do zdaj nisem odločil za objavo ali pa ni bilo časa

. Nekateri uporabniki ga že poznate, saj je se mi zdi že bil objavljen nekje na teh straneh, mislim da je uporabnik gofra eden od bivših lastnikov.
Avto je več ali manj serijski Ford Mondeo ST220 z trilitrskim V6 motorjem ter 226 konjskimi močmi. Od opreme manjka verjetno samo navigacija, strešno okno pa mogoče kak senzor za dež, ne vem točno kakšno opremo imajo ostali modeli, recimo titanium. Avto je več ali manj serijski, razen radia. Aja pa distančnikov

. Je res lepo ohranjen in tudi sam se trudim, da bo še naprej lep primerek tako zunaj kot znotraj. Ima nekaj napakic, ki jih načrtujem v bližnji prihodnosti popravit oz. odpravit. Trenutno ima 172.000 prevoženih.
Poletni komplet so original platišča (nekdo od prejšnjih lastnikov jih je na novo pobarval

) + nove gume Vredestein Ultrac Vorti (no ne ravno nove, so od spomladi, imajo ene 6000km že za sabo ;D ). Zimski komplet je OZ Ultraleggera 18col + neke rabljene Hankook katere sem nabavil malo po nakupu avta za prvo silo.. Več podatkov oz informacij ter lepših slik pa drugič, ko bo več časa

.
Še nekaj današnjih slikic (še vedno na letnem kompletu

).

Tako pa izgleda na zimskem kompletu..

Lep pozdrav vsem.