P.S., Aleš, feltne so kot vidiš v dobrih (ženskih) rokah...
_VeNoM_ je napisal/-a:heheh prehitu sm te za 2-dni ,men je živce vlekl ka jih ni blo gor na avtu ulitkov
RegY je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:heheh prehitu sm te za 2-dni ,men je živce vlekl ka jih ni blo gor na avtu ulitkov
jaz dobim čez kaki tedn pošiljko
komaj čakam! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
drgač pa oboje lepo izgleda... sem videl venoma zadnjič na tankšteli, kot vedno, pa je res lepo uštiman avtek
p.s.: venom, kaj ti delaš tam, al so to samo poznanstva?
RegY je napisal/-a:itaq da bo unikat, vsaj v tem smislu, kaj jaz mislim gor nardit... hehe, bo kr hardcore
TITan je napisal/-a:
Po zakonu se lahko cel let voziš z letnimi, če imajo dost profila (4mm za pozim?). Samo rabiš met še vrige do 15. marca, ali do zadnega snega (če po 15. sneži). To ne velja za 4wd avte, ki se lahko cel let brez vrig vozjo, sam 4mm (?) profila rabjo met na gumah.
Rjuhar je napisal/-a:Tole sem dons sfiniširal - letne gume so šle gor, ne bom več radiral zimskih pri takih temperaturah. Mam pa ketne v gepeku
Slater je napisal/-a:Za avto imam predvidene gume 195 - tovarniško. Če dam pozimi ožje gor, se bolj varno vozim po snegu. Ožja gma je pač boljša za sneg. Ampak ne, policaj bo sredi zime od mene zahteval zimsko gumo 195, drugače bom isto plačal. Mislim ...
Sportivo je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Tole sem dons sfiniširal - letne gume so šle gor, ne bom več radiral zimskih pri takih temperaturah. Mam pa ketne v gepeku
Kaj je to tvoja corsa?? Je iste farbe ko moja
Neon je napisal/-a:TITan je napisal/-a:
Po zakonu se lahko cel let voziš z letnimi, če imajo dost profila (4mm za pozim?). Samo rabiš met še vrige do 15. marca, ali do zadnega snega (če po 15. sneži). To ne velja za 4wd avte, ki se lahko cel let brez vrig vozjo, sam 4mm (?) profila rabjo met na gumah.
A si sigurn glede 4WD da ne rabijo verig? Od kolega fotr ma Quattro audija pa so mu polcaji težil k ni mel verig in še to bi mogu met na vseh 4ih kolesih verige, ker kao pri bremzanju res ni važno, če je 4WD al pa 2WD, sam ne vem zaka pa na vseh 4ih kolesih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov