Dokler bodo delali Micke, jih bom sigurno kupoval

Sedaj sem se že navadil na avto in moram reči, da je za moj okus naravnost fantastičen- lega je v primerjavi s Carismo razred zase in se je pravi užitek vozit z njim. Se pa vidi, da je čistokrven Japonec v primerjavi z Evropejko Carismo... Ima ogromno malih neumnosti, katere niso kritične- te pa zmotijo :P
Recimo:
-Carisma je imela vratno tapeto in armaturko oblazinjeno v usnje, medtem ko je tu betonsko trda plastika. (čriček ali dva

)
-Lancer nima lučke v sovoznikovem predalu (Še ena stvar, ki jo je Carisma imela)
-Protikorozijska zaščita podvozja je enaka nič.
-In še najboljša heheh: "Za kaj za vraga naj primem prtljažnik, da ga odprem?"

Še dobro, da ima spojler heheh

)
in še bi se mogoče kaj našlo

Pa še dve sliki, ko ga mi je končno uspelo malo lepše oprati. Več sledi spomladi, ko pridejo gor original 18". Takrat bo deležen tudi poliranja, znebil se bom okvirjev tablic ter kromano masko plastidipal v črno skupaj s srednjim delom, kjer je tablica. Aja pa dobil sem črne zadnje luči

Rdeče mi enostavno niso bile všeč. Sicer bi raje "ralliartove" oz. od faceliftanega modela- ampak trenutno ni nobenih rabljenih- za nove pa ne bom metal denarja stran, ker so predrage za takih nekaj kosov plastike

Moram pa se zahvaliti prejšnjemu lastniku, ki je reskiral kar nekaj €, da je celoten sprednji del in pragove oblekel s clear brajem. Tako avto nima niti ene poškodbe zaradi kamenčkov.