kljub temu, da sem dokaj nov na tem forumu sem se odločil da tudi jaz predstavim svoje novo vozilo in sicer Renault Laguno 1.8. 16V. Laguna je bila kupljena v soboto 31.1.2015. Pred njo sem imel v lasti tri leta Seat Leona letnik 2009, bencinarja z mašino 1.6., a ker je bil avto "kupljen" na leasing in sem pred kratkim izgubil službo seveda leasinga nisem mogel več odplačevati, tako da sem Leona prodal in si privoščil Laguno, ki je sicer starejša in ima veliko več prevoženih KM a sem si jo že dlje časa želel imeti, saj sem pred Leonom vozil pravtako Laguno, le da je bila tista letnik 1993, ampak sem bil z njo kljub temu zelo zadovoljen.
Tukaj najprej prilagam še eno slikco Leona :

Prodan je bil z 74,000 prevoženimi KM.
No sedaj pa k moji novi pridobitvi in sicer Lagunci

Laguna je bila kupljena kot sem že omenil 31.1.15 in sicer v Svetem Duhu pri Škofja Loki. Avto ima 89Kw torej 121KM, mašina pa tudi kot že omenjeno 1.8. 16V bencin seveda. Oprema recimo temu kar nekako klasična, torej avtomatska klima, potovalni računalnik, originalni radio, pomik vseh stekel električen, ... Avto ob nakupu prevoženih KM : 218,700.
Ob nakupu je bil avto videti takole :

No prva stvar, ki me je zmotila je bil seveda originalni avto radio in pa slabi zvočniki v vratih, tako da sem se še isti dan ko sem avto kupil, odpravil v Big Bang in kupil nov avto radio ter nove zvočnike. Za radio sem se odločil za Pionner, s katerim sem bil v preteklosti že zadovoljen, seveda z obveznim USB vhodom

No takole sedaj izgleda z ograjenim novim radiem :

Kar se tiče ostalih delov avtomobila, sem takoj zamenjal še pokrove platišč, saj mi tisti originalni niso bili všeč. Na avto seveda tako, kot je pri meni v navadi dodal še nekaj nalepk in to je zaenkrat to. V bodoče si želim zamenjati še žarnice za tiste, ki svetijo povsem belo, pa za čez poletje seveda neke feltne 16' ali 17'.
Z avtom sem zaenkrat zelo zadovoljen, pelje se zelo lepo, je noro udoben, pa tudi končna hitrost je kar zadovoljiva, a še nisem sprobal do maksimuma, to še pride

Prilagam še nekaj fotografij vozila, kako izgleda sedaj slaba dva tedna po nakupu :

P.S. : Se oproščam, da je nekatere slike obrnilo tako čudno

Lp , Jure