Cefizelj je napisal/-a:Mali Aston
Feltne tudi meni najbolj OEM pašejo ampak vsake oči majo svojega malarja.
Kako si bil zadovoljen s Contijem? Razmišljam da bi Michelinke zamenjal za Conti v tej dimenziji.
Veliko varnih kilometrov

Meni so OEM tudi zelo lepe, ampak prejšnji lastnik ji je nemarno pogulil po robovih. Potem sem pa gledal da dam 200+ eur za prelakiranje in sem rekel mah brezveze, pa še potem vsako leto 2X strošek s centriranjem in premontažo, tako da sem vzel raje novi ločeni komplet. Hotel sem tudi širšo gumo gor pa mnjši ET. Pač - babe si kupujejo nove štikle, jaz pa feltne
Presenetilo me je tudi kako se lepše vozi čez slab in naluknjan asvalt z lažjimi feltnami. Očitno je res da bolj je trdo podvozje bolj vpliva nevzmetena masa na harmonijo in odzivnost podvozja.
Gledal sem tudi MAK Zenith feltne, ampak ko sem videl da so še 2 kile težje od serijskih, torej 14,5 Kg sem jih takoj črtal.
Ne vem sicer katere Michelin imaš ampak s Conti SC5 boš sigurno zelo zadovoljen - jaz sem bil zelo in sem jih prodal le zaradi želje po širših gumah. Bridgestone RE050A je bila pa ena taka guma, ki je imela vrhunske lastnosti od prvega do zadnjega kilometra in Conti me je močno spomnil na njo. Pirelli Pzero pa je agresivnejša v odzivnosti oz vodljivosti pa oprijemu in slabša po akvaplanigu, ampak to mi je OK kompromis, ker nimam veliko takšnih situacij kjer vozim. Je pa res čigumasta in pobira ves prah in kamnčke, tako da bom najbrž še z kakim prozornim plastidipom malo zaščitil notranje strani blatnikov da mi jih ne speska. Gledal sem tudi Michelin pilot SS, ampak je res taka da jo moraš fajn nucat, če ne je kmalu plastična po dveh sezonah.
Nekatere, sploh ko vozijo prvič, 4control zmoti, ker avto zelo reagira na ukaze volana ampak meni je ravno to všeč, tako da sem vzel gume, ki to še dodatno povdarijo.
Godward je napisal/-a:Lepa!

Ja, hvala

2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi