2006 Audi Rs4 B7 - Sprint Blue
Motor: 4.2 L V8 FSI (420hp/430Nm)
Pogon: Permanent 4 kolesni - Quattro (Torsen T3 - porazdelitev navora 40/60 0/100 80/20)
Menjalnik: 6 prestavni - ročni
Izpuh: Milltek Sport cat-back sistem (resonančni z RS ventili) - [Plan: modifikacija downpajpov v tako imenovane "piggie" downpajpe]
Vzmetenje: Audi DRC (Dynamic Ride Controll) - [Plan: menjava s Kw Club-Sport in dodana trši sprednji/zadnji sway-bar]
Zavore: Direktno hlajeni luknjani diski 365x34 spredaj (8 batne čeljusti); 324x34 zadaj [Plan: menjava sprednjih z AP Racing lebdečimi oz. "bobin" diski]
Kolesa: OZ Ultraleggera HLT 19x10J in nataknjene Michelin Pilot Super Sport 275/35 ZR19 (letna obutev)
Prevoženih: 111k km
Poraba: Trololol...

Oprema:
- Recaro školjkasti sedeži (nastavljiva bočna, nožna in ledvena upora; 6 stopenjsko gretje) - [Dodan: Schroth QuickFit 4 točkovni varnostni pas]
- RS volan
- Bi-xenon
- Strešno okno
- Bose ozvočenje (RNS-E navi)
- Tempomat, senzor za dež, svetlobo, itd. od ostale opreme ima kar precej (če se ne motim je edino kar mu večjega manjka vodljiv bi-xenon in še par elektronskih komponent) ampak najpomembnejše (zame) je čisto zgoraj na seznamu
Na avtu sem že marsikaj pošraufal in uredil odkar sem ga kupil. Prejšnji lastnik ga je imel zgolj za vožnjo od A do B in ga je vzdževal temu primerno (ni se spuščal v detajle; je pa bilo menjano kar je bilo potrebno menjave in servisa, vsaj to). Posamezne korake dela bom sproti objavljal ampak prvo še par slik, ki sem jih uspel naredit na hitrco odkar ga imam.
Prva slika ob nakupu vozila (tisti dan sem tudi prvič vozil Teslo ampak mi takrat niti malo ni dišala

Tukaj so bili še prisotni oranžni smerniki in običajne rumene dnevne žarnice - kasneje sem celotno zunanjo (pozicijo, dnevne, meglenke, tablico) in notranjo osvetlitev dal v led belo, da dobim željen kontrast; zunanjost modro/srebrno, notranjost črno/srebrno

Trenutna podoba. (letna obutev, odstranjeni oranžni smerniki, dodan tow-hook, urejen sprednji odbijač)

In moj življenski sopotnik, ki je isto star kot jaz ter me spremljal v vseh dosedanjih Audijih.
(Zima je bila, zato ima kapo