Ne Ivan taka poraba za cliota 1.2 na plin je nemogoča, kot sem rekel poraba plina je 6.5-8l...za 8l ga moram skoz terat, po AC ne šparam ga kar ene 140-150 tišim, se ne splača varčevat. Pršparaš nič, ker se več za brezveze voziš :D
Velik avtov si že lastil.....ta clio me je prišel 300 evrov, razen sprednje havbe mal poškodovane je drugje brezhiben, brez rje. V glavnem avto dela. Plin tud.
po 5 mesecih lastništva je avto dočakal čiščenje notranjosti, z veliki kompresorjem gredo smeti vse ven še tako skrite.....perem ga pa ne ga dež, hišo pomivam pa vsak dan. poraba plina okol 8l brez varčevanja
Moraš pa imet precej zjahano podvozje, da vsak teden končnike gledaš Dokler ne tolče tlesk ali ddm po podvozju je OK! Verjemi sem vozil taka vozila in sem preživel od 2500km do 6000km Pač TP je le 1leto pa tedensko po 650 do 800 in itak, da se nekje na 15 do 20 let starih avtih, kaj znuca Torej dokler je vozilo VOZNO ne tikaj Zadnji tak primerek je bil Kangoo 1.2 letnik 2002 spredaj praktično GT izvedba -2 .5cm peljal pa kot GOKART
Ravno toplo je blo in še menjal olje in oljni filter. Upam da bo še dolgo služil. Olje elf in filter skupaj 20 evrov. 265.000km imam. Bivši pri prodaji 303.000km.