Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Kakšna se vam zdi

Vredu
14
50%
zadovoljivo
11
39%
zanič
3
11%

Skupaj glasov : 28

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Še moja SEAT IBIZA .02 (pozor velike slike) dial up kiler!!

Napisal/-a seat So feb 21, 2004 4:20 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slike so ubijalske za dial up povezavo.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So feb 21, 2004 4:37 pm

ful veeeeeeeeeeeeeeeeelk avto mi deluje... :P

ne hecam se... men je ušeč... :P
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So feb 21, 2004 4:40 pm

Ja mas prov slike so res velike sam kaj čem svoj avto zelo poveličujem :P :P :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So feb 21, 2004 5:00 pm

:( men je tuud uber veliik, dej zmanšiiiiii :D
hehe... sam ploščica od avtoradia mi pride čez cel enkran :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So feb 21, 2004 5:19 pm

Lep avto, jest bi edino se na rumeno pobarvu une crne letve pa spodnja dela sprednjega pa zadnjega dela odbijaca. Se vprasanje glede sip, a je to photoshop al so zatemnjene. Ce so, kje si jih, kolk si dal pa homologacija?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So feb 21, 2004 5:28 pm

Ibiza kot ibiza ..skratka meni najlepši avto. Pa še rumena je, meni najlepša barva. Jst je nebi tikal. LP
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 21, 2004 6:01 pm

čist ql, samo lite feltne ene hude še, pa si tzar ;)
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So feb 21, 2004 6:17 pm

Lep avtek, sam pobarvaj si še ogledala pa stranske letvice v barvo vozila, polet pa še sam feltne pa bo! :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So feb 21, 2004 6:17 pm

Mate je napisal/-a:Lep avto, jest bi edino se na rumeno pobarvu une crne letve pa spodnja dela sprednjega pa zadnjega dela odbijaca. Se vprasanje glede sip, a je to photoshop al so zatemnjene. Ce so, kje si jih, kolk si dal pa homologacija?

Nop šipe so zatemnjene delal mi jih je pa Kompare iz Mengša za 25k sit in pa homo... me je prisel 6k sit vse skupaj 31k sit.Mater skor dva meseca sm čaku na ta prekleti kartonček z LPP-ja.
Regy feltne bom zdele sliku pa jih bom gor prlimu so kr carske.
Hugo radijo je zato tko velik ker je uber najboljši :D :D :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So feb 21, 2004 6:30 pm

Evo še moje felge (tokrat je slika manjša :D )Sam zaenkrat se nimam pneumatik ker cakam na marec pol pa :shock: upam da bo tole dobr zgledalo na ibizi.
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 21, 2004 6:31 pm

seat je napisal/-a:Hugo radijo je zato tko velik ker je uber najboljši :D :D :D

sploh, ker poslušaš val 202? LOL
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So feb 21, 2004 6:42 pm

LOL radijo je bil zato vklopljen ker sem vzel Mp3-je vem ker jih v tem mrazu ne puščam v radiju in avtu.Drgač pa jst radija sploh ne poslušam samo Mp3-je tko da je kar je. :D

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Ne feb 22, 2004 6:00 pm

Ka je sploh dovoljeno met tok zatemnene sipe? Kolk mas to zatemnene? 8)
Jst si morem tud nekej tacga umislt! :wink:

PS: Zlo lep avto! Se litice.... :twisted:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne feb 22, 2004 8:00 pm

Ja jst mam te,njeno max po zakonu in sicer spredi 10% zadaj 55%.Delal mi je pa Kompare iz Mengša.Folije mam pa llumark.Lita platišča pridejo gor pa 15 marca in sicer tiste ki sem jih pofotkal dva posta višje.LP SEAT
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov