že dober mesec je tega, kar sem ga pripeljal domov, pa se mi zdi škoda, da ga ne bi tudi predstavil

Torej, avto je letnik 2002, prevoženih 192.000km in sem tretji lastnik. Avto je tako notri kot zunaj praktično kot nov, brez večjih sledi uporabe. Neverjetno dobro kljubuje zobu časa in že ob prvem ogledu sem vedel, da bom ga vzel

Najprej nekaj slik ob nakupu:

Najbolj me je motila tista nalepka na vratih prtljažnika, zato sem jo odstranil hitro po nakupu. Prav tako sem odstranil še obe ''Malgaj'' nalepki pod prednjima smernikoma, saj sta po 15 letih na avtomobilu bolj kot ne samo še kazili izgled. V masko in letvice na zadnjih vratih sem dal še S-Line embleme in avto sedaj izgleda tako, kot sem si to želel že od začetka.

Kakršnihkoli predelav ali modifikacij v prihodnje ne planiram, avto bom ohranjal v čimbolj tovarniškem stanju. Mogoče edino kak ALU zimski set. Zraven sem namreč dobil zimske gume na 15'' jeklenih platiščih z original Audi pokrovi, kar pa precej pokvari izgled avtomobila.
Iz glave in na hitro je to nekako to, sproti pa bom dodajal vse, kar se mi bo zdelo omembe vredno

Lp, Marko