Dolgo nazaj sem bil že član tega foruma, vendar pod drugim vzdevkom. Zdaj sem se pa odločil deliti z vami kaj sem do zdaj vozil, kaj vozim trenutno in kaj so moje želje v prihodnosti. Kot vsak povprečen najstnik sem tudi jaz nekako uspel nakraspati nekaj denarja(študentsko delo, štipendija) in sem si kupil svoj prvi avto...
1996 Honda Civic 1.4i(75hp)

Dobri dve leti sem užival v njem, kolikor so mi finance dovolile tudi rihtal sproti, potem sem se pa prvič zaposlil in padla je odločitev za:
1996 Honda Civic 1.6VTI(175hp)

Ta avto sem imel kar nekaj časa, veliko stvari spravil v red, nadgradil...je bil res tapravi gokart na cesti...prišel čas za prodajo, ker sem se z očetom dogovoril, da od njega vzamem Audija A4, ker je iskal novi model. Ker je kar nekaj časa trajalo iskanje očetovega novega avta, sem si vzel začasno kaj drugega kot še eno Hondo

1999 Honda Civic 1.4i(75hp)

Vozil sem ga dobre 3 mesce, končno dobil od očeta Audija in tako je ta Honda pristala v sestrinih rokah.
2003 Audi A4 1.9TDI(160hp)

To je avto, ki je do sedaj najdlje zdržal pri meni...več kot 5 let je bil v moji lasti. Zatemnil sem stekla, naredil velik servis, zamenjal sklopko, K&N vložni filter, pobarval spodnji del odbijačev in pragove v barvo avta in peljal avto na optimiziranje elektronike k Carpro.si.
Ko je prišel čas za menjavo, seveda ni bilo vprašanje, kaj ga bo zamenjalo...
2014 Audi A4 2.0TDI(177hp)

Približno dve leti sva se družila, naredila kar dosti kilometrov skupaj . Edina stvar, ki sem jo dodal na ta avto so bila 17 OEM platišča z zimskimi gumami in pa redni servisi...

In od tu naprej se je začela moja dogodivščina...vedno sem si želel sam pripeljati kakšen avto iz tujine...imel sem nekaj privarčevanega denarja in sem si rekel f**k it, lets go...preiskal cel mobile.de in avto.net za primerjavo, kako bi lahko dobil največ za svoj denar in tako je padla odločitev za...
2015 BMW 318d(140hp)

Avto je bil izjemen, sem bil prezadovoljen z njim, ogromno opreme, dokaj odziven motor in pa smešna poraba...tukaj nisem nič kej čaral, vozil, tankal, redno umival in tako je našel novega lastnika. Zdaj zgleda nekako takole:

Ampak, ker sem zdaj videl kako poteka zadeva, sem si rekel...zakaj bi se vezal za en avto, če ga lahko raje vozim en čas, spoznam njegove čare...ko se ga naveličam pa enostavno zamenjam...in tako se zgodba nadaljuje...
Naslednji v vrsti je bil...
2015 Audi A4 2.0TDI(150hp)

Zatemnil sem stekla, spucal detaljno in en dva tri je našel novega prezadovoljnega kupca.

Se nadaljuje...