Nameravam si še nekej od CarTatooja gor dat, pa pragove, meglenke pa elektriko, alarm... Precej bo še dela.
Mogoče kkšni komentarji. Pa čim manj kritik

Suljo je napisal/-a:Model fajn auto maš, ampak pizdarija armaturna mi je pa tok grda da ni res. Taka prazna se mi zdi!Ampak dobr...auto je narjen za ženske![]()
LP pa brez zamere
Mate je napisal/-a:Lep twingo.
Huda ideja za woofer, una cev v kabino. Sej mogoce je to splosno v uporabi, samo jest prvic vidm, lepo![]()
Kaj bi se spremenu (moje mnenje):
A3M nalepka - razen ce so ti kej sponzoriral or sth.
Zmiguce sprednje brez barvne, stranske pa mogoce bl temno oranzna al pa kr crna.
Druzga mu pa ni ocitat, razen mogoce za moje pojme cudnga volana.
Lepo je, k je cela zunanjost v enem lepem stilu.
Omelo je napisal/-a:Ne, obe cevi so konektane, sm skoz eno se kadi full, pa vroče, skoz drugo pa skor nč pa mrzlo
Baje da majo skor vsi ke majo dva auspuha take probleme, da se čez enga kadi bolj... Bom probou mal redirect narest.
dejan84 je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Ne, obe cevi so konektane, sm skoz eno se kadi full, pa vroče, skoz drugo pa skor nč pa mrzlo
Baje da majo skor vsi ke majo dva auspuha take probleme, da se čez enga kadi bolj... Bom probou mal redirect narest.
Če maš avspuh dobre kvalitete se mora iz obeh enako (da pride npr. v lonc ena cev iz njega gresta pa dve; če je pa sam nekje preklano pa zravn pod kotom našvasana druga bo pa dim itak sam skoz uno k gre naravnost šel). Vsaj pr men se.
:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov