No tudi jaz sem docakal dan ko sem se po skoraj 5 mesecih spet vsedel v avto in se zapeljal. Obcutek je tak, kot ko sem ga sel kupiti, zato bodite prizanesljivi s komentarji. :P
5 mescev samo zarad odbijača...kokr sm jst razumel...C, C, C, C
Odbijač je kr kul...lahko bi bil brez tistih rež ob strani...pobarvane letvice pa spodn del zadnga obbijača všeč, še za kakšno colo večje feltne pa bo čist dost
p.s.: upam da nimaš lučka tuninga na tolk lepem avtu
Fantje sm vidu ta avto včjeri, k nas je pršu X-hair obiskat v gorico, avto je ful ful lep, v resnici dosti lepši ku na slikah, skor najlepši passat kar sem jih vidu. In tisti spreden odbijač alla RS je prou mitico! Predvsem je pa lep ker ni kičast.
BTW: X-Hair, če rabiš 17 col feltne jih ima B4 Turbo doma, prej jih je mel na audiju A8, so pa od OZ 5 kraki, se mi zdi da se kličejo Polar. To smo ti pozabli povedat včjeri.
Ja jst sm ga tud mel včeri čast videt. Avto je res u živo ful ful lepši kot na teh slikcah. Z tako malo dodatki je avto res špica za videt!
Tko, zej pa pazi na avto da nebo spet kej narobe. Pa pridi še kej u NG al pa pridemo mi kej gor u tvoje kraje . Aja itak, če bom šu kej do columbusa pogledat te poklicem.