Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

viun
Nov uporabnik

HYUNDAI LANTRA 1.8 16 v GLSi

Napisal/-a viun So jan 04, 2003 10:44 pm

KAJ MENITE O LANTRI LETNIK OK.1998 ????
KAJ SE VAM ZDI PARAV IN KAJ NE???

HVALA VAM!!!

Uporabniški avatar
Racing
Novinec

Kraj: okolica Bleda

Re: HYUNDAI LANTRA 1.8 16 v GLSi

Napisal/-a Racing Ne jan 05, 2003 9:32 am

am, dobr se mi zdi motor, k dost zrzi, pa kr dost konjev ma za ta letnik (ce primerjamo s konkurenco - brez turbo motorja), bremze so polomija, isto luci, pa mogoce bi biu lahko mal bl udobn
If you have a real target in life, doesn't matter if you are poor or rich, if you work hard and believe in God, you can succed

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: HYUNDAI LANTRA 1.8 16 v GLSi

Napisal/-a din Ne jan 05, 2003 11:58 am

Vsekakor boljše kot KIA.
Če je podvozje enako kot od starejšega modela je zanič. Če je motor enak kot od starejšega modela, ga ne tiščat, ker bodo ventili pregoreli :( (se je zgodilo 2x). drugače ta starejši model se mi je pa zdel kar udoben, ful opreme - el. paket, klima....
Slika

Uporabniški avatar
Racing
Novinec

Kraj: okolica Bleda

Re: Re: HYUNDAI LANTRA 1.8 16 v GLSi

Napisal/-a Racing Ne jan 05, 2003 12:38 pm

din pravi:
Vsekakor boljše kot KIA.
Če je podvozje enako kot od starejšega modela je zanič. Če je motor enak kot od starejšega modela, ga ne tiščat, ker bodo ventili pregoreli :( (se je zgodilo 2x). drugače ta starejši model se mi je pa zdel kar udoben, ful opreme - el. paket, klima....

amm samo nekej bi dodav glede ventilov...moj fotr ma to lantro pa jo pregana da jo bl neb mogu (segreto seveda), pa se nikol niso sli ventili, mogoce je bilo to samo naklucje..
If you have a real target in life, doesn't matter if you are poor or rich, if you work hard and believe in God, you can succed
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov